Peta GPS saka Venezuela, Peru, Kolombia lan Amerika Tengah

Iki minangka proyek kolaboratif kanggo nggawe lan nganyari peta kanggo navigator GPS. 33_noticia_full Iku lair ing Venezuela nanging sethithik wae wis ditambah menyang negara Hispanik liya nalika aplikasi seluler wis dadi populer lan sambungan Internet bisa diakses.

Aku seneng karo salah sawijining crita sing diterbitake ing koran Venezuelan babagan proyek iki, babagan apa kaya kanggo menehi alamat desa sadurunge teknologi posisi. Iki minangka versi sing diadaptasi:

Sampeyan lunga kanthi paving, sampeyan nguripake menyang sisih tengen mung ana wit Quebracho jejere lawang bar ...

Saben meter 100 ana wit Quebracho, yen kita nggandhengake iku ... lan yen lawang trancas minangka standar.

Sampeyan liwat gazebo lan ana sing nglintasi ...

Roundabout, roundabout ... ing Roundabout Amerika Tengah diarani booth ngendi padha ngedol ombenan alus lan manisan. A gazebo UTM loro zona disebut ing persimpangan saka pirang-pirang dalan. 14 derajat ing ngisor iki, padha ngarani sawijining kebon ... lan perang salib kaya ngubengi vena ing abad tengahan.

Banjur, ana sing ngubengi dalan enchagüitada, antarane rong pager kawat barbed, lan nalika sampeyan tekan persimpangan, sampeyan njupuk siji karo sisih hak ...

Izote, izote, sing bakal dadi, kudu kaya chagüite ...

Sampeyan banjur bakal ngliwati bagean sing ana akeh wit ...

$% #? ¡????

Sampeyan terus, lan sampeyan kudu ati-ati kanggo nguripake tengen ing ngendi ana kulkas lawas sing ditinggalake ...

Siji dina Guanacos tindak kanthi ngumpulake kethokan kanggo daur ulang lan ing kono akurasi alamat kasebut teka. Malah walikota nrima panjaluke saka komisi pariwisata, kanggo nyelehake kulkas ing kondisi sing ora becik ing situs kasebut supaya ora bisa dikandhakake.

Dina karo navigator kabeh wis diganti, saka sing digunakake kanggo kendaraan minangka aplikasi sing bisa didownload menyang ponsel utawa tablet iPad. Proyèk rute iki minangka sumbangan gedhe kanggo komunitas pangguna sing kaya jinis hobi lan kabeh wektu padha nggawa Garmin ing Papan, uga supaya masalah nalika lelungan menyang sing ora dingerteni saka tlatah tropis .

Sampeyan kudu mlebu, kanggo ndeleng kabeh komunitas sing wis nyumbang, amarga sampeyan kudu nemokake trik sing diupayakake nganyari versi seluler lan peta ora bisa ditrapake kanggo saben model. Nanging kita kudu ngakoni bilih gagasan-gagasan sepisanan iki penting amarga nilai kolaboratif.

Aku ninggalake sawetara komentar forum lan pesen kontak sing nggawe proyek ngomongake kanggo awake dhewe.

gps maps

Venrut

Iki jeneng proyek ing Venezuela, negara ngendi akses Internet seluler wis ngiwa sing umum Spanyol speaker. Duwe diwiwiti saka 2003 banget maju ing babagan peta, titik kepentingan lan malah informasi rute kanggo kendaraan 4 × 4 lan jalur hiking.

http://www.gpsyv.net/

Jujur, Venrut minangka salah sawijining peta GPS sing paling apik ing donya, lan aku wis mbandhingake. Sugeng babagan proyek AAA banget.
Alex K

Miami, FL

gps maps

Perut

Iki jeneng proyek ing Peru, iku banget maju lan rinci. Masyarakat ing negara iki uga aktif ing alam kasebut.

http://www.perut.org/

Tinjauan ringkes saka versi 3.10: Kaya predator, peta iki pancen kembar.
Iku luwih akurat lan dipercaya saka peta Google. Lan ngerteni apa sampeyan kerep bisa nemokake cara sing paling efisien kanggo rembugan "zona perkotaan" sing mirip kaya Peru, ora kira adoh soko kothak sampeyan.

Kudos kanggo Perut.org kanggo karya sing luar biasa.

gps maps

Colrut

Iki ana ing Kolombia, luwih alon tinimbang ing Venezuela lan Peru nanging nduweni potensi gedhe ing negara iki, ing ngendi dalan pedesaan pancen dadi tantangan. Uga saiki desain sing winates, kanthi efek kecerahan sing nyebabake kepinginan nutup kaca.

http://www.colrut.com/

Pisanan kabeh ucapan selamat kanggo kuwi proyek banget. Aku saka Medellín lan aku nggunakake colokan 11.4.2 ing Nüvi 1390T, peta kerjane cukup apik. Aku pitutur marang kowe, aku banget kasengsem nyedhiyakake panggonan lan nglengkapi sawetara lurung-lurung sing ora digambar, mula aku nulis kanggo menehi katrangan babagan carane aku bisa mbantu peta (sethithik Medellín).

Cenrut

gps maps

Iki luwih anyar, lagi wae njupuk taun nanging wis cepet banget nambahi peta sing bisa ditrapake ing Honduras, Nikaragua, Kosta Rika, El Salvador, Guatemala, Panama, lan Belize. Warta dibangun ing aplikasi forum, sing menehi keuntungan interaksi lan kontrol liwat negara liya.

Bubar saiki ditambah lapisan garis kontras kanggo saben meter 50, sing ditambahake menyang statistik sing kalebu Mayo:

70,771 kilometer saka dalan
Stasiun Layanan 1,125
1,067 ATM lan / utawa Layanan Bank
2615 Retail
Sekolah lan / utawa universitas 928
2369 Places to Eat

http://www.cenrut.org/

Apik banget, banget, banget!

Aku mung nginstal CenRut 24 ing Nüvi 265 lan kerjane sampurna. Iku bakal becik kanggo kula, awit kita menyang Boquete kanggo ngunjungi kanca ing Minggu Suci.

Aku nemokake yen, kaya "ñapa", uga ana peta Nikaragua. Kita duwe kulawarga ing Managua lan Chichigalpa, supaya uga ora bisa.

Padha ora ngerti carane seneng aku, lan carane gampang instalasi ana. Yen sampeyan pengin soko saka Ticolandia, ayo ngerti.

Ing wektu sing apik kanggo karya sing diwiwiti dening David, lan saiki lumaku ing saben negara Ivo, Carlos lan Willy.

Deja un comentario

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.