GPS Babel, paling apik kanggo operate data

Saka pranala paling apik aku wis nampa gps babelminangka saran saka Gabriel, sing saka Argentina marang kita sawetara dina kepungkur. Iku babagan GPS Babel, alat sing gratis nggunakake lisensi GPL, sing nganggo Windows, Linux, lan Mac.

gps babelBecik ngundhuh data saka siji piranti lan langsung diunggah menyang liyane. Contone, sampeyan bisa ngundhuh saka Garmin liwat USB lan ngirim menyang Magellan liwat port liya. Padha bisa rampung karo file kayata maca saka SD Magellan lan ngirim langsung menyang kml, csv, OSM, lan liya-liyane.

Maca lan / utawa nulis, cedhak format kondhisi 160, saka ngendi aku nuduhake sampeyan kene 50 paling pinunjul.

Format Waypoints tracks Rute
Lee Tulis Lee Tulis Lee Tulis
File data CompeGPS (.wpt / .trk / .rte) si si si si si si
DeLorme PN-20 / PN-30 / PN-40 USB protokol si si si si si si
Garmin MapSource - gdb si si si si si si
Garmin MapSource - mps si si si si si si
Garmin MapSource - txt (tab delimited) si si si si si si
Garmin PCX5 si si si si si si
Garmin serial / USB protokol si si si si si si
Geogrid-Viewer ascii overlay file (.ovl) si si si si si si
Google Earth (Keyhole) Markup Language si si si si si si
GPS TrackMaker si si si si si si
GPX XML si si si si si si
Teks KuDaTa PsiTrex si si si si si si
Lowrance USR si si si si si si
Magellan Mapsend si si si si si si
Magellan SD files (minangka kanggo eXplorist) si si si si si si
Magellan SD file (minangka kanggo Meridian) si si si si si si
Magellan serial protocol si si si si si si
File-overlay Memory-Map Navigator (.mmo) si si si si si si
NaviGPS GT-11 / BGT-11 Download si si si si si si
OziExplorer si si si si si si
PathAway Database kanggo Palm / OS si si si si si si
Skymap / KMD150 ascii file si si si si si si
Suunto Trek Manager (STM) WaypointPlus file si si si si si si
Universal csv karo structur lapangan
lan ing baris pisanan
si si si si si si
Trek Vito Navigator II si si si si si si
DeLorme .an1 (drawing) file si si si si si
Jalur arah lan rute Humminbird (.hwr) si si si si si
File data OpenStreetMap si si si si si
Alan peta500 waypoints lan routes (.wpr) si si si si
XML CoastalExplorer si si si si
Enigma binary waypoint file (.ert) si si si si
Format Data Rekam Penerbangan FAI / IGC si si si si
HikeTech si si si si
Trek Humminbird (.ht) si si si si
NMEA 0183 kalimat si si si si
File Way Raymarine (.rwf) si si si si
File Suunto Trek Manager (STM) .sdf si si si si
Peta Swiss 25 / 50 / 100 (.xol) si si si si
Pemetaan digital TrackLogs (.trl) si si si si
Format File Binary XAiOX iTrackU Logger si si si si
File data ing CarteSurTable si si si
Cetus kanggo Palm / OS si si si
cotoGPS kanggo Palm / OS si si si
Simulasi Franson GPSGate si si si
File data G7ToWin (.g7t) si si si
Pusat Pelatihan Garmin (.tcx) si si si
National Geographic Topo 3.x / 4.x .tpo si si si

gps babel

Solusi sing gedhe, uga duwe filter kayata ngilangake duplikat, ngarahake orientasi rute, nyederhanakan poin, daftar ulang lan malah nduweni fungsi kanggo mbukak online kanggo ndeleng ing Google Maps utawa nggawe konversi. Aku ngelingake sampeyan sing gpsvisualizer.com Ana akeh sing bisa dideleng, kaca gedhe kanthi sumber daya praktis.

Paling apik, iku gratis. Ing kene sampeyan bisa ngundhuh GPS Babel.

6 Balesan kanggo "GPS Babel, paling apik kanggo operate data"

  1. Hello ... Matur nuwun banget kanggo link iki, nanging aku duwe masalah cilik, kanggo ngirim data saka watpoints sing aku duwe ing excel ing extension csv kanggo mapsource, nanging aku wis ora bisa ngatur. Aku pengin sampeyan bantuan kula karo iki ...

    Good morning

  2. KURSUS, Aku ora yakin yen sampeyan wis ngatasi IT kanthi SOFTWARE nanging ora kurang utawa data DATA UTAWA ELSE. Matur nuwun

  3. BAGAIMANA G: Mengko aku pass FILES ROYE lan WAYPOINTS FROM A HUMMINBIRD TO FILE * .TXT, wiwit aku kudu nggunakake DATA ING MAP. LANGKAH NGGABUNGKAN ING SOFTWARE DIRIMPUR, Nanging aja menehi ALLAH AKU NGANGKAT DATA MY. HWR OR HL TO A .TXT. THANK YOU I APPRECIATED A LOT OF YOUR HELP. SAKIT

  4. Hai Gabriel, matur nuwun kanggo tautan.

    Emilio: Matur nuwun kanggo informasi, aku durung menehi perhatian marang versi konsol, misale yen layar ireng nggawe kita rumangsa dadi DOS, nanging aku weruh manawa ana akeh liyane lan mlaku kanthi cepet.

    A Salam.

  5. Senajan ora katon ing meja sing wis dilebokake, GPSBabel uga ngidini sampeyan ngowahi shapefiles menyang format file GPS liyane. Ya, sampeyan kudu nindakake iku liwat console amarga lingkungan grafis isih ora ndhukung.

  6. Thanks kanggo komentar lan Aku ndeleng aku ana bab migunani, aku pitutur marang kowe nggunakake aplikasi iku kanggo generate file GPX saka Etrex lawas lan digawa menyang GlobalMapper lan sijine iku ing loro format siji SHAPEFILE kanggo mbukak ing ArcGIS lan KML dienggo ing GOOGLE EARTH loro gpsbabel lan GPSVisualizer banget migunani kanggo kang mangkono iku.
    Salam saka Argentina

Deja un comentario

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.