Arsip kanggo

GPS / Equipment

Peralatan lan aplikasi kanggo surveying lan cadastre

Warta saka HEXAGON 2019

Hexagon ngumumake teknologi anyar lan ngakoni inovasi pangguna ing HxGN LIVE 2019, konferensi global solusi digital. Konglomerasi solusi sing dikelompokake ing Hexagon AB, sing nduweni posisi sensor, perangkat lunak, lan teknologi otonomi, ngorganisir konferensi teknologi 4 ing The Venetian, Las Vegas, Nevada, Amerika Serikat. UU ...

georeference kasirat

Nalika kita maca macem-macem teori sing ndhukung komunikasi melu pemetaan loro minangka sawijining èlmu kanggo makili fénoména geografis kayata seni kanggo menehi informasi iki estetis perlu, kita padha sumurup ing wektu kita manggon kalebu manéka ing saben dina urip ngendi digunakake georeference minangka tumindak ...

bagean Product Comparison

Geo-cocog ndadekake konsentrasi kabeh review produk babagan GIM International lan Hydro International ing sak panggonan. Geo-matching.com minangka situs web bebas kanggo mbandhingake produk-produk kanggo profesional hardware lan piranti lunak ing bidang geomatika, hydrography lan disiplin sing gegandhengan. Kita pengin drive pengunjung kita liwat labyrinth saka ...

Njaluk akurasi submeter saka iPad / iPhone

Penerima GPS saka piranti iOS, kayata iPad utawa iPhone, bakal nindakaké katemtuan kaya sembarang browser liyane: antara 2 lan 3 meter. Loro-lorone saka GIS Kit, sawetara kamungkinan liyane sing kita katon kanggo nambah akurasi, Nanging thanks kanggo rembugan saka kanca, kita temokake apik kanggo njupuk dipikir iki ...

5 Rekomendasi kanggo safety peralatan ukur

Iku angel gawe krungu panggedhe ing wektu kasebut; sing peralatan sing bakal dituku kudu diasuransiake marang nyolong, karusakan lan kacilakan. Iki bisa dingerteni ing wiwitan, karo pitakonan kayata: Yen tim bakal nyumbang kasebut ing wayah wengi kanggo kotamadya, apa ora luwih becik menehi bayaran kanggo insurance? Pancen nyolong? Ora menehi sampeyan kemungkinan ...

Microstation: Ngimpor Koordinat Excel lan Annotations

Koordinat microstation
Kasus: Aku duwe data sing digedhekake karo Promark 100 GPS, lan nggunakake aplikasi GNSS pasca proses sing piranti kasebut duwe, aku bisa ngirim informasi kasebut menyang Excel. Kolom sing ditandhani ing werna kuning yaiku ing sisih wétan, koordinat sisih lor lan anotasi kasebut; liyane mung informasi sing gegandhengan karo post-processing. Masalah: Aku mbutuhake kedhaftar ...