Arsip kanggo

GPS / Equipment

Peralatan lan aplikasi kanggo surveying lan cadastre

AMERIKA EXPO UAV Komersial

Tanggal 7,8, 9 lan XNUMX September taun iki, "UAV Expo Americas" bakal dianakake ing Las Vegas Nevada - USA. Iki minangka pameran dagang lan konferensi utama Amerika Utara sing fokus ing integrasi lan operasi UAS komersial karo luwih akeh pameran tinimbang acara drone komersial liyane. Nyakup tema ...

Warta saka HEXAGON 2019

Hexagon ngumumake teknologi anyar lan ngakoni inovasi para pangguna ing HxGN LIVE 2019, konferensi global kanggo solusi digital. Solusi konglomerat iki diklompokaké ing Hexagon AB, sing nduwe posisi menarik ing sensor, piranti lunak, lan teknologi otonom, nganakake konferensi teknologi patang dina ing The Venetian ing Las Vegas, Nevada, AS.

Teknologi geospasial, peran lan pentinge ing struktur IT ing Departemen Perhubungan.

Teknologi geospasial. Dikatutake minangka kabeh teknologi sing digunakake kanggo entuk, ngatur, nganalisis, nggambarake lan nyebarake data lan informasi sing ana gandhengane karo lokasi obyek, wis ngluwihi konsep awal sawijining triad sing kalebu GIS, GPS lan Remote Persepsi (RS ing Inggris) nggabungake teknologi berkembang sing nggunakake komponen ...

Georeferensi intrinsik

Nalika maca macem-macem teori sing ndhukung komunikasi sing dibutuhake kartografi, minangka ilmu kanggo makili fenomena geografis lan seni kanggo menehi informasi estetika sing dibutuhake, mula kita ngerti manawa nalika urip kalebu kalebu sawetara tumindak ing saben dinane. ing ngendi kita nggunakake georeference minangka tumindak ...

Babagan Babagan Produk

Konsentrasi pencocokan geo ing sak panggonan, kabeh nilai review produk GIM International lan Hydro International. Geo-matching.com minangka situs web perbandingan produk independen kanggo profesional perangkat keras lan piranti lunak ing bidang geomatik, hidrografi, lan disiplin sing gegandhengan. Kita pengin ngarahake pengunjung liwat labirin ...

5 Rekomendasi kanggo safety peralatan ukur

Iku angel kanggo gawe uwong yakin para bos nalika semana; manawa peralatan sing bakal dituku kudu diasuransiake kanggo nyolong, ngrusak lan kacilakan. Sampeyan bisa dingerteni ing wiwitan, kanthi pitakon kayata: Yen peralatan kasebut mengko bakal diwenehake menyang kotamadya, kenapa luwih becik dheweke mbayar asuransi kasebut? Marang nyolong? Apa iki ora menehi kesempatan ...

Microstation: Ngimpor Koordinat Excel lan Annotations

Koordinat microstation
Kasus iki: Aku duwe data sing diklumpukake karo GPS Promark 100, lan nggunakake aplikasi pangolahan pasca GNSS sing ana ing unit kasebut, ngidini aku ngirim informasi menyang Excel. Kolom sing ditandhani kanthi warna kuning yaiku koordinat sisih wétan lan sisih lor lan anotasi masing-masing; sisane mung kalebu informasi sing gegandhengan karo proses. Masalahe: Aku mbutuhake pangguna supaya ...