Arsip kanggo

KML

Cara ngunggahake bangunan 3D ing Google Earth

Akeh wong sing ngerti alat Google Earth, mula ing taun-taun pungkasan kita wis nyekseni evolusi sing menarik, kanggo menehi solusi sing luwih efektif sejajar karo kemajuan teknologi. Alat iki umume digunakake kanggo nemokake papan, nemokake titik, ngekstraksi koordinat, ngetik data spasial kanggo nindakake sawetara ...

Waca koordinat UTM ing Google Maps lan Street View

Loading
Langkah 1. Download template feed data. Sanajan artikel kasebut fokus ing koordinat UTM, aplikasi kasebut nduwe template ing garis lintang lan garis bujur kanthi derajat desimal, uga derajat, menit lan detik. Langkah 2. Upload template. Nalika milih template karo data, ...

Ndhuwurake rute ing Google Earth

Nalika nggawe rute ing Google Earth, sampeyan bisa nggawe ketinggian katon ing aplikasi kasebut. Nanging nalika ndownload file, mung bakal menehi koordinat garis lintang lan garis bujur. Dhuwuré mesthi nol. Ing artikel iki, kita bakal ndeleng cara nambah file iki ing dhuwur sing dipikolehi saka model digital (srtm) sing digunakake Google Earth. Gambar Rute ...

Cara ngundhuh gambar saka Google Earth - Google Maps - Bing - ArcGIS Perumpamaan lan sumber liyane

Kanggo akeh analis, sing pengin nggawe peta sing ditampilake referensi raster saka platform apa wae kayata Google, Bing utawa ArcGIS Imagery, kita yakin ora duwe masalah amarga meh kabeh platform duwe akses menyang layanan kasebut. Nanging yen sing dikarepake yaiku ndownload gambar kasebut kanthi resolusi apik, banjur solusi kaya ...

CartoDB, sing paling apik kanggo nggawe peta online

peta pos
CartoDB minangka salah sawijining aplikasi sing paling apik sing digawe kanggo nggawe peta online sing apik ing wektu sing cendhak. Dipasang ing PostGIS lan PostgreSQL, sing siap digunakake, iku minangka salah sawijining sing paling apik sing dakdeleng ... lan iki minangka inisiatif asale Hispanik, nambah rega kasebut. Format sing didhukung Amarga pembangunan fokus ...

Posifikasi, presisi GPS centimeter biaya kurang

Produk iki bubar ditampilake ing Konferensi pangguna ESRI ing Spanyol, minggu kepungkur lan sabanjure bakal ana ing TopCart ing Madrid. Iki minangka sistem posisi lan pangukuran GPS sing ndhukung pasca proses, kanthi presisi sentimeter bisa dipikolehi. Ora ana sing ora ditindakake wong liya ...

Trans 450, Bus Transit Cepet kanggo Tegucigalpa

Iki minangka proyek menarik sing saiki dikembangake ing Honduras, kanthi modhal Rapid Transit Bus (BTR). Sanajan saiki wis paham pangerten karo operator sing ora duwe kejelasan kepiye kutha berkembang, kayane kita minangka salah sawijining tonggak sejarah sing bisa digunakake kanggo pengembangan poros tematik ...

Cara masang gambar lokal ing Google Earth

Nanggepi sawetara pitakon sing dakkirim, aku njupuk kesempatan kanggo ninggalake asil kasebut kanggo panggunaan umum. Sawetara wektu kepungkur, aku wis ngomong babagan cara masang gambar sing ana gandhengane karo titik ing Google Earth, sanajan nggunakake alamat web. Ing kasus iki, aku pengin nuduhake nggunakake jalur lokal: Nganggep file kasebut ana ing posisi C: /Users/Usuario/Downloads/woopra_ios.png, banjur ...