Arsip kanggo

KML

Cara ngunggahake bangunan 3D ing Google Earth

Akeh wong sing ngerti alat Google Earth, lan mula taun-taun kepungkur kita wis nyeksoni evolusi sing menarik, supaya bisa menehi solusi sing luwih akeh lan efektif miturut kemajuan teknologi. Alat iki umume digunakake kanggo nemokake papan, nemokake poin, koordinat ekstrak, ngetik data spatial kanggo nindakake sawetara jinis…

Waca koordinat UTM ing Google Maps lan Street View

Langkah 1. Download template feed data. Sanajan artikel kasebut fokus ing koordinat UTM, aplikasi kasebut nduweni template ing garis lintang lan garis lintang kanthi derajat desimal, uga ing derajat, menit lan detik. Langkah 2. Upload cithakan. Nalika milih template kanthi data, ...

Ndhuwurake rute ing Google Earth

Nalika nggambar rute ing Google Earth, bisa nggambarake elevasi ing aplikasi kasebut. Nanging nalika kita ngundhuh file kasebut, mung ndadekake koordinat garis lintang lan garis bujur. Inggil kasebut asring nol. Ing artikel iki kita bakal weruh cara nambah file kasebut elevasi sing ditemokake saka model digital (srtm) sing digunakke Google Earth. Draw Route ...

Cara ngundhuh gambar saka Google Earth - Google Maps - Bing - ArcGIS Perumpamaan lan sumber liyane

Kanggo akèh para analis, kita arep mbangun peta ing ngendi referensi raster apa wae platform kaya Google, Bing, utawa ArcGIS Imagery wis digambar, mesthine kita ora duwe masalah amarga meh wae platform nduweni akses menyang layanan kasebut. Nanging yen kita pengin ngundhuh gambar kasebut ing resolusi apik, banjur solusi kaya ...

Posisi, akurat kanthi centimetri GPS

Bubar prodhuk iki diwenehi ing Konferensi Pengguna ESRI ing Spanyol, mung minggu kepungkur lan iki sabanjure bakal ana ing TopCart Madrid. Iku sistem posisi lan pangukuran GPS sing ndhukung pasca pemrosesan, kanthi akurat centimetri sing bisa diduweni. Ora ana sing liya ora ...

Carane masang gambar lokal menyang Google Earth

Njawab pitakonan sawetara sing teka ing aku, aku njupuk kesempatan kanggo ninggalake asil kanggo umum nggunakake. Sawetara wektu kepungkur aku wis ngobrol babagan carane sampeyan bisa masang gambar disambung menyang titik Google Earth, sanajan nggunakake alamat web. Ing kasus iki aku pengin nuduhake karo path lokal: Assuming file ing posisi C: /Users/Usuario/Downloads/woopra_ios.png, banjur ...