Kursus Nastran Penemu

Penemu Autodesk Nastran minangka program simulasi numerik sing kuat lan kuat kanggo masalah rekayasa. Nastran minangka mesin solusi kanggo metode elemen winates, sing diakoni ing mekanika struktural. Lan ora prelu nyebutake kekuwatan gedhe sing diwenehake Inventor kanggo desain mekanik.

Sajrone kursus iki, sampeyan bakal sinau alur kerja khas kanggo desain lan simulasi bagean mekanik. Kita bakal tansah menehi pambuka sing gampang lan bisa dikompresi babagan aspek teoritis simulasi. Kanthi cara iki sampeyan bisa ngembangake kritéria lan ngerti sebab paramèter sing bakal ditemokake ing program kasebut.

Kita bakal pindhah saka sing paling gampang nganti sing kompleks, diwiwiti kanthi analisis elastis lan linier bagean mekanik. Sawise ngatasi dhasar-dhasar kasebut, kita bakal mlebu ing analisis nonlinear, ing endi akeh masalah praktis sing kudu dirampungake. Sabanjure, kita bakal pindhah menyang analisis dinamis, ing ngendi kita bakal ngrembug macem-macem jinis panelitian sing digunakake, kalebu analisis lemes. Lan pungkasane, kita bakal ndeleng panelitian transfer panas sing gegandhengan. 

Iki minangka kursus sing lengkap sing bakal madegake dhasar lan ngidini kita mbangun.

Apa sing bakal disinaoni?

  • Gawe simulasi kinerja bagean mekanik
  • Ngerteni konsep sing ana gandhengane karo simulasi angka kanthi nggunakake unsur winates.
  • Ngerteni aliran kerja ing Penemu Autodesk Nastran
  • Gawe simulasi statis saka masalah mekanik
  • Gawe analisis prilaku nonlinear ing mekanika.
  • Ngerteni macem-macem jinis non-linearitas.
  • Gawe analisis dinamis lan geter ing bagean mekanik
  • Nindakake pasinaon lemes
  • Nindakake panelitian transfer panas ing bagean mekanik.

 Syarat utawa prasyarat?

  • Penguasaan sadurunge kanggo lingkungan Autodesk Inventor

 Sapa iku?

  • Profesional gegandhengan karo nggawe bagean lan prototipe
  • Desainer bagean mekanik
  • Insinyur mekanik
  • Pangguna Penemu Autodesk sing pengin nggedhekake domain kanthi simulasi ing piranti lunak kasebut

informasi luwih lengkap

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.