Esri mlebu nota pangerten karo UN-Habitat

Esri, pimpinan intelijen lokasi ing donya, ngumumake dina iki yen dheweke wis mlebu nota pangerten (MOU) karo UN-Habitat. Miturut perjanjian kasebut, UN-Habitat bakal nggunakake piranti lunak Esri kanggo nggawe yayasan teknologi geospasial adhedhasar awan kanggo mbantu kutha lan komunitas sing kalebu, aman, tangguh, lan berkelanjutan ing saindenging jagad ing wilayah sing sumber daya langka.

UN-Habitat, adhedhasar ing Nairobi, Kenya, ngupayakake masa depan kutha sing luwih apik ing saindenging jagad. "Minangka pusat ilmu lan inovasi kanggo masa depan sing luwih apik, UN-Habitat duwe komitmen kanggo ndhukung lan nyebarake panggunaan teknologi kanggo pembangunan," ujare Marco Kamiya, ahli ekonomi senior ing Pengetahuan lan Inovasi Cabang UN-Habitat.

"Teknologi digital duweni potensi kanggo ngladeni wong, uga kanggo nambah kahanan urip lan makarya. Liwat kemitraan karo Esri, kita bakal njupuk langkah liya kanggo ndhukung pembangunan berkelanjutan kanthi nggunakake teknologi canggih sing bisa nglayani kutha lan komunitas. "

UN-Habitat saiki bakal bisa nggunakake alat geospasial tartamtu lan mbukak kemampuan data platform Esri kanggo nambah efisiensi lan keberlanjutan infrastruktur kutha lan pangiriman layanan ing wilayah sing dibutuhake pembangunan. Sumber daya teknologi kasebut bakal kalebu ArcGIS Hub, sing diimplementasi kanggo mbangun situs database indikator Urban Global Observatory, diluncurake awal taun iki ing Forum Urban World XNUMX ing Abu Dhabi.

"Kita dihormati kanggo nyedhiyakake alat sing bisa nguatake tetanggan, desa lan kutha ing saindenging jagad kanggo ngrampungake tantangan ekonomi lan lingkungan sing rumit," ujare Dr. Carmelle Terborgh, manajer akun senior Esri kanggo organisasi global.

"Kita seneng ningkatake kolaborasi karo UN-Habitat kanthi nggawe formal komitmen kanggo nggunakake metode sing didhukung data kanggo entuk salah sawijining Tujuan Pembangunan Berkelanjutan PBB: nggawe kutha lan pemukiman manungsa kalebu inklusif, aman, tangguh, lan berkelanjutan. ».

Minangka bagean saka kesepakatan iki, Esri bakal nyedhiyakake lisensi gratis kanggo piranti lunak ArcGIS menyang 50 pamrentah lokal ing negara-negara sing winates sumber daya. Esri wis ndhukung enem kutha ing Fiji lan Kepulauan Solomon kanthi kolaborasi karo Kantor Wilayah PBB-Habitat kanggo Asia lan Pasifik kanggo miwiti tumindak kasebut. Kemitraan kasebut uga nyakup nggawe lan ngirim sumber daya kapasitas gabungan, kayata modul pembelajaran online gratis babagan perencanaan kutha, kanggo nglatih lan mbantu mbangun kapasitas teknologi kanggo saben komunitas lokal kanthi fokus kanggo njaga keberlanjutan jangka panjang. .

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.