gvSIG bakal diwenehi ing LatinoWare 2008

latinoware

Saka 30 saka Oktober menyang 1 saka November, acara LatinWare 2008 bakal dianakake ing Taman Teknologi Itaupú, ing Brasil, ing ngendi Konferensi Perangkat Lunak Bebas V Latin Amérika bakal dilaksanakake.

Wonten ing acara punika langkung sae tinimbang jutaan warga 2, ing antawisipun siswa, profesional lan spesialis sektor kasebut. lan ing antarané aspèk sing wis narik kawigatos kita yaiku wilayah GIS minangka salah sawijining topik sing dianggep minangka taun sing cetha.

Ing baris iki gvSIG bakal diwenehake liwat presentasi presentation lan karo bengkel sing nduweni tujuan kanggo nggedhekake kesadaran lan nglatih personel sing kasengsem ing manajemen teritorial kanthi alat gratis. Minangka adoh, gvSIG minangka alat sing terus berkembang ing Brasil, digunakake dening maneka administrasi lan universitas.

Partisipasi paling sethithik Victoria Agazzi, koordinator saiki Proyek GvSIG lan André Sperb, anggota OSGEO, wis samesthine.

Latinoware bakal ngawula minangka titik kawitan saka organisasi lan individu kasengsem ing mbeta metu bab Brasil OSGeo, dianakaké ing framework saka acara rapat pisanan kanggo ngawula minangka langkah dhisikan ing tatanan saka masyarakat Brasil.

Uga ing acara iki bakal dadi rapat nasional pangguna Mapserver.

Salah Balas kanggo "gvSIG bakal diwenehi ing LatinoWare 2008"

  1. Babagan babagan 2 mayuta-yuta wong muni banget dibesarkan, bisa dadi kesalahan ing situs web acara kasebut, nanging apa sing diandharake organisasi kasebut)

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.