Dina kapindho, panelusuran lan inspirasi

Dina iki ana sing gedhe, esuk wis kaget karo akeh manuk sing nyanyi. We ngiwa awal kanggo isi bahan bakar lan miwiti gunung kutha warung cilik kanggo katon kanggo kulawarga lanang kang kancaku patronized, nggawe detektif, ing kasus iki kamungkinan bisa nelusuri lso sekolah fasilitas dhasar, ngerti apa taun sing kita nggoleki Senajan anak ing vacation, kepala sekolah utawa guru kathah manggon ing komunitas lan duwe listings mahasiswa saben taun.

john

Biasane, sponsorship kanggo anak ing negara Hispanik bisa $ 60 saben sasi, ora akeh, nanging nalika sampeyan ing gunung lan sampeyan weruh omah adobe, bahareque lan kayu, sampeyan éling sing iki bisa dadi akèh. Mengkono telusuran mbutuhake luwih saka Google Earth, data kertu, foto lan rincian penting bisa migunani. A Sponsor uga ora duwe akeh passion kanggo lelungan kanggo miskin kanggo ndeleng sawijining negara cilik, nanging loro saka emosi sing bisa dadi Google Earth, ngerti yen kang rama sampun seda ora dawa ago wigati. Kaya wong Anglo-Amerika sing ora ana ing negara Latin, sampeyan bisa mikir:

Aku menyang bandara, nyewa mobil, njupuk rute menyang kutha lan ketemu karo bocah lanang

Ora, kasunyatan ora gadhah masyarakat ngendi anak urip wis bisa dadi gedhe kangelan, kaya mung kotamadya wis dikenal, iki bisa dadi gampang desa 25 85 lan hamlet nyebar ing saindhenging ing gunung. Kajaba iku, kancaku, sawisé ndemek cara mudaku, ngucap soko swarga sing aku iki pilotAna ora akeh dalan safety pendidikan ing wilayah iki.

kancaku sante trip, wis tresna marang ing gunung, pangan, wong, wis nandhang panas elek Paskah nanging biasane kaget wong U $ 22 6 wis sarapan ing restaurant hotel. Ing gunung Colorado, ngendi kutha kang liburan, $ 22 ora cukup kanggo sarapan wong siji.

Foto ing ndhuwur, kancaku karo kabeh lan weteng njupuk foto kanggo sing lawas, kanthi mripat macet menyang jendhela bidik. Ing ngisor iki tampilan saka dhuwur saka masyarakat saka ngendi kita miwiti ... sing paling dhuwur.

mochitoIng komunitas pisanan kita nemokake bocah umur 14, bapakne diijini ngiringi kita ing demo, iki ora biasa ing negara liya nanging ing kene bisa uga. Ibuku ngiringi kita kanggo ngembangake rasa percaya diri lan banjur takon marang bapak yen dheweke dipercaya supaya bisa dicekel, ngandika:

Go, njupuk, aku ngerti sampeyan pengin bantuan.

Sing lanang sing diiringi kita wis njupuk pirang-pirang hasil ing mburi tur:

  • Bapakne urip ing Amerika Serikat, lan dheweke ora duwe pekerjaan. Kanca kanca urip ing kutha, lan dheweke menehi nomer perusahaan kanggo mbantu dheweke yen bisa.
  • Kita wis nuduhake sampeyan Google Earth setengah cara kanggo nuntun kita ngendi komunitas kasebut dening direktur sekolah padha. Anak lanang, ora tau ngakses Internet, nanging apik banget ing Studi Sosial mangertos dheweke banget nglamar kelas Geografi; Nalika kita nyedhaki lan nyumurupi tingkat detail saka gambar resolusi tinggi, dheweke isih tetep mbukak, kayadene caket Poison lawas ngandika Ahhh. Kaya wong looking ing Yahoo Jawaban, dheweke takon yen bisa ndeleng ing wektu nyata ... lan aku mikir dheweke ngerti luwih saka ewu sing isih pracaya.
  • Dheweke uga menang $ 25 ing pungkasan tur karo dheweke mesthi bakal tuku ponsel lan nyandhang ing ngarep kanca-kanca sing ora pengin nggabungake kita.

ç

Ndelok dalan sing apik banget iki, balok-balok sing liwat, mung semangat wong kanthi ati sing becik kanggo nemokake bocah sing ora sopan, lan pituturku percaya yen trukku wis liwat cukup.

Kita miwiti ing 9 am, kita rampung ing 3 am. Kanthi kabeh lan lanskap apik, wong apik banget, trukku sing kuldi; Kekecewaan ing akhir dina ing telung dhasar pusat gedhe.

... bocah kuwi ora ana.

Kita duwe sawetara petunjuk liyane sing ditinggalake ing komunitas, kita bakal weruh apa sing bakal kelakon ing wayah esuk.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.