Arsip kanggo

travel

Foto lan crita perjalanan.

Cara nyambung menyang Internet ing wilayah adoh

Aku tansah kepingin weruh apa sing bakal dakkandhakake yen aku kudu manggon ing kutha cilik, ing ngendi akses menyang konektivitas kita seneng ing kutha iki diwatesi. Luwih saiki sing kita hobi kanggo interaksi sing teka karo Internet ndadekake kita banget weruh pesen email anyar, warta ing jaringan sosial ...

Apa sing kelakon ing taun 40?

Sawetara wektu kepungkur aku nulis artikel babagan perasaan kebebasan, ing salah sawijining wulan sing luwih kompleks. Artikel sing aku seneng maca maneh, amarga mungkin iku salah siji saka ngendi intensitas ing wayahe diluncurake. Foto sing diselehake padha karo sing iki, senajan wayahe ora padha. Nanging ing umum, ...

Foto terakhir saya ing 7

Ora ana hubungane karo dalan sing jelas ing rong minggu kepungkur. Nanging senadyan juggling rampung kanggo ora mungkasi ing Cliff, njupuk mobil sing rawuh contravía utawa golek dhewe semoviente setengah dalan ... kanggo njaluk menyang panggonan iki, njagong ing veranda lan aran tentrem sing ngirim srengenge ...

Kontekstualitas Belanda, refleksi Amerika Latin

Holland isih titik referensi kanggo sawetara acara ing sektor teknologi, nanging sadurunge nyedhot aku ing sawetara masalah sing nggawe aku kaya nulis, kaya pungkasan sawetara perjalanan aku arep ngeculake sawetara prosa sadar sing nunggu kula suwene jam ing pesawat sing ngasilake, luwih akeh ...

Geofumed ... secara harfiah ing fly

kacepetan dhuwur lemah: 627 mil saben jam kaki Altitude 38,0e00 dpl Distance kanggo panggonan 1,251 miles metu ana suhu: derajat -74 Fahrenheit Wektu kanggo tujuan: 2: 25 jam lokal wektu Asal: 3: 00 AM kira-kira wektu rawuh 11: 27 19 AM Ana kaping pesawat, padha duwe kula ...

Foto 13

Ora ana sing seneng ngaso bareng karo geofumaditos ana ing kana. Sawise sasi kompor gas perang metana, sawise testing kita tindak kanggo ngrameke riko paman Houston tiba. Ing ringkesan aku ninggalake sawetara foto. Sawise suwene komentar, dheweke menangake papan pisanan ing tingkat lima bagean ...

Blogsy, kanggo Blog saka IPad

Iku misale jek aku pungkasane nemokake aplikasi sing bisa ditampa kanggo IPad sing ngidini sampeyan nulis ing blog tanpa akeh penderitaan. Nganti saiki, aku wis nyoba BlogPress lan WordPress resmi, nanging aku mikir Blogsy iku salah siji sing dipilih babagan edisi WYSIWYG luwih utawa kurang ramah. Nalika aku kudu ngatasi layanan karo gambar sing dadi tuan rumah ...

Geofumadas: Cepet lelungan ing foto 8

Wis nglipur aku ing dina-dina pungkasan jelajah kilometer liwat wilayah sing kasebar. Tema ing Papan papan sethitik iki, nyoba kanggo ngurusi ing anonymity apa makaryo lan rasa kanggo nuduhake masalah teknologi karo penyumbang liyané kanggo masyarakat iki. Aku wis bisa verifikasi daya ing trip iki ...

Warna lan garis liburan

400 ora kudu nggawe bisu taun, nanging kanggo menehi katrangan ing kene aku ninggalake pirang-pirang warna liburan karo bocah lanang lan cah wadon sing mencorong mataku. Pariwisata domestik metu kanthi ekonomi lan dadi werna ing bocah-bocah. A alat nyimpen kanggo petani ing kotamadya Taulabé. Anak sing misale jek ...

MapEnvelope lan London Eye

MapEnvelope minangka obaran sing menarik lan sederhana saka bocah lanang kanthi rasa gedhe kanggo kreativitas. Yen sampeyan kepengin ngerteni yen sampeyan nganggo gaya sing beda, MapEnvelope, minangka jenenge, nggawe amplop karo peta sing dicithak. Iku mung perlu kanggo ngetik lokasi, contone: london eye, london, uk ...

Geofumadas mung ana ing foto

Luwih apik, mesthi akeh. Kene aku ninggalake dina-dina sing paling apik ing gambar sing wis ngetokake rasa sing menarik. Iki wengi karo rembulan lan sesuk karo sun parasutico sampeyan takon kula parachico Aku bakal menehi sampeyan Kanthi topeng teken sandi chinchin bakal swara sampeyan karo sarape zapateado sandi colored aku bakal nari, Little Mermaid ...

Geofumadas, foto mung

Sasi saben dina rumit, nanging nyenengake prestasi lan karep kulawarga karo anak-anakku lan cah wadon sing nutupi mata. Sanalika aku wis bisa ngirim pirang-pirang kali, iki ringkesan fotografi sing ringkih. Proses sertifikasi kanthi kompetensi. Pengalaman sing menarik banget, elaborasi norma sertifikasi, bank barang, ...

Tour of the Entremares mine

Perjalananku wis rampung, kesel banget nanging bebranahan. Ngurusi wilayah anyar, wektu humor sing apik lan senadyan mbayangno anak-anake nyenengake tugas math lan Inggris ing upaya sing paling apik. Paling kepengin, hotel ngendi aku manggon, liyane saka kolam renang, bisa dilayari laguna lan kuda kuda kanggo ...