Sambungake karo Microstation Geographics

gambarPunika trick dikenal dening sawetara panganggo Microstation, lan sing metu ing mburi kelas minggu iki.

Karya sing ditinggalake para siswa yaiku kanggo nggambar kabeh hidrologi ing lembaran kartografi: kali, lepen, lèpong ...

Sawetara ngagem "garis pinter" tanpa nggayuh, supaya ing pungkasan padha duwe akeh garis sing ngeculake.

Supaya kita nggunakake "nyambung linework" printah, kang nerangake ing "pribadi, Geographics, nggawe topologi" menu sanajan Bentley Map XM rawuh ing "ngresiki topologi"

Kanggo iki, pager digawe liwat kabeh area sing arep digawe, banjur perintah kasebut diaktifake lan klik digawe ing pager.

gambar

gambar lan sing mangkono, asilé bakal ngubungaké kabeh obyek linear antarane vertex lan ngowahi dadi linestrings utawa polyline.

Sabanjure, kanggo tujuan nggabungake polylines kanthi manual ana perintah "nggawe rantangan kompleks"

gambar

Oh, kanthi cara iki, iki kudu rampung sawisé ngresiki topologi, paling ora ana ing persimpangan.

gambarLan banjur kanggo mesthekake yen padha ora iku langka, ing "pelangi masking" lukisan ing werna kanggo visual ndeteksi saben obyek aktif.

4 Balesan kanggo "Sambungake baris karo Microstation Geographics"

  1. Mesthi, XM nggawa. Sing njlentrehake, sing uga kagungane Mikrostasi Geografi, minangka properti saka Peta Bentley.

    Versi umum Microstation XM ora duwe.

    Sampeyan dumunung ing bar Topology Cleanup, kaya ditampilake ing

    iki entri

  2. Wigati kuwi aku pengin ngerti yen puedde nggunakake garis connect ing XM ing apa mengkono esque aku duwe Geographics mlaku ing mesin XP nanging XM kanggo ndeleng mesin liyane lan pengin ngerti carane nyambung sawetara garis ing padha XM kanggo nyambung garis ing ucapan xm !!!!

  3. hello,

    Aku bakal banget ngucapke matur nuwun marang sapa wae sing bisa mbantu aku entuk ngisor iki.

    Pengukuran lapangan titik wates dan garis pemisah.
    TIN dibangun karo piranti lunak sing digandhengake karo Microstation
    Kurva tingkat asli
    Lengkung tingkat sing kacampur TANPA RETOUCHING.

    Ukuran proyek kasebut bisa dadi pirang-pirang ewu poin, antarane titik-titik sing diwatesi lan titik-titik garis pecah. Minangka wilayah, luwih rumit, luwih apik.

    Awit Microstation ku versi 2 (ora ngguyu, mangga), aku bakal ngurmati yen data dikirim ing file ASCII. Format bisa wae, anggere file kasebut kanthi cetha dilabel lan diiringi gambaran singkat.

    Aku wis ngerti yen aku njaluk sih. Nanging aku kudu sinau babagan studi komparatif sing bakal ora nggawa apa-apa logam ala. Aku bakal ngakoni sumbangan kasebut kanthi jelas ing artikel pungkasan sing bakal ngandhani asil saka artikel kasebut.

    Matur nuwun banget kanggo sampeyan

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.