Bentley nuli ngubengi wilayah Sipil

Bukak sing subyek banget pretentious, Aku meh ora pengin bayangan saka apa aku bisa ngerti. Aku wis wiwit nyoba pirembagan bab Geopak, nanging mung saiki sing PowerCivil wis teka, nyimpen kula donya, aku mung kudu mbuktekaken yen kabeh iku ngandika dadi bener.

Bentley sadurunge ...

Yen ana apa-apa merit sing Bentley, iku bidang Engineering. Sejarah Integraph dawa Ing pangertèn iki, wiwit taun 70, ana solusi rékayasa kanggo pigura utama, sadurunge ana Microstation karo jeneng kasebut lan sadurunge ana Civil3D, utawa Bentley utawa Autodesk.

Kabeh prodhuk-prodhuk rékayasa iki sacara bertahap digabungake ing sancocho luwih utawa kurang diringkesake kaya mangkene:

  • InRoads. Iki duwe enem rasa:
    -InRoads Situs Suite
    -InRoads Situs
    -InRoads
    -InRoads Storm & Sanitary
    -InRoads Survey
    -Power InRoads.
  • Geopak. Iki nggawa versi iki:
    -Geopak Civil Engineering Suite
    -Situs Geopak
    -Geopak Survey
    -Power Geopak
  • MX. Iki minangka versi menarik sing nduweni kabeh, lan luwih akeh kanggo lingkungan Inggris, mula kuwi diaplikasi utamane dening Inggris lan India. Tansah kanthi orientasi menyang desain dalan, mlaku ing AutoCAD. Ana uga kanggo versi AutoCAD 2008 -Aku ora ngerti yen romance bakal terus- saiki ana kanggo Microstation lan versi anyar saben dina luwih mirip karo InRoads. Iki ndadekake kita luwih ngerti posting kanca Inggris sing mbandingake MX karo 3D Sipil.

Yen kita kepingin ndeleng carane Bentley dipanggonake ing bidang Engineering, kita kudu ndeleng peta Amerika Serikat. Iku Departemen Perhubungan: 26 nyariosaken saiki nggunakake inroads (52%), 18 Geopak (36%) lan 2 MX (4%).

bentley sipil

Ing kasus Korps Rekayasa Angkatan Bersenjata kadhangkala meh padha, negara 23 nggunakake Inroads, lan 4 migunakake MX.

Carane Bentley nyedhiyakake dhewe kanthi mangkono, dadi patut saka Intergraph, sing dadi pemilik InRoads nganti Desember taun 2000, nalika Bentley dibeli kanthi lengkap lan cetha, portofolio panganggo.

Ing waktu Integraph, kalebu InRoads kerja IntelliCADIng dina liyane, aku nemokake versi sing mlaku-mlaku karo ewu keajaiban ing Microstation 95, kepingin weruh yen wong kasebut ora pindah saka kana amarga dheweke seneng banget. Apik kanggo Bentley, amarga aku ora mikir aku bisa nemokake pangguna sing degil nggunakake AutoCAD R12.

Ing tingkat Amerika Latin, ora ngétung sing saka Brasil sing liyane, padha excel nggunakake InRoads:

  • Walsh Peru (Lima)
  • Universitas Katolik Lima
  • Grana lan Montero
  • Perusahaan umum Medellín
  • Bogota Aqueduct
  • Terusan Panama
  • Tecnoconsult (Venezuela)
  • Inelectra (Venezuela)
  • Aguas del Illimani (Bolivia)
  • ICA (Meksiko)

Bentley ing jaman anyar ...

Ing sisih sisi AutoDesk, kita wis weruh perkembangan sing menarik, sanajan ora kanthi kontinuitas, dening mitra sing nyanyi utawa perusahaan sing dibeli dening AutoDesk. Kaya mengkono baris Eagle Point, SoftDesk, CivilCAD, Land Desktop, kanggo ngenalake sawetara. Saka paling anyar lan karo apa sing aku arep dadi AutoDesk yaiku Civil3D sing nyakup apa sing ditindakake Peta AutoCAD.

Apa sing kedadeyan yaiku, AutoDesk nduweni posisi global ing platform sing beda-beda, miturut dokumen sing diwenehake dening AutoDesk, jutaan pengguna 6 ing donya nggunakake soko sing nganggo AutoCAD lan kasebut, 30,000 yaiku para pengguna Civil3D. Data pungkasan iki apik banget, mbok menawa amarga wong lanang Bentley ora duwe bungaha nalika padha disebutake Kanthi bug gedhe (ukara literal sing disiram ing Facebook).

bentley sipil

Nanging, Bentley uga seneng karo posisine ing bidang Témpé lan rékayasa, kanthi pelanggan soo akeh gedhe Perolehan lan pembangunan anyar sing dituju kanggo nguatake pembangunan marang i-model, XM (ing MX), sing wis dikepengini lan saiki aku eling: STAAD kanggo struktur, Metode Haestad kanggo banyu lan gint kanggo geoteknik.

Nalika AutoDesk nyedhak luwih akeh ing bidang animasi, bisa uga Bentley nyengkuyung tlatahnya amarga nganyari teknologi kasebut.

Ngendi Bentley arep ...

Lagi weruh, malah kawula siji dina digawe kula angel mangertos roso saka inroads, karo logika nanging kanggo siji utawa Alasan liyane tansah tumiba fungsi versi singkat sing mung ing liyane. Mula, Bentley tindak menyang apa sing disebut PowerCivil, kalebu:

bentley sipil

Mesthi wae, ana gagasan apik, utamane amarga ing alat sadurunge, senadyan ana tansah PowerInRoads lan versi PowerGeopak, sing liyane yaiku lisensi sing mbutuhake lisensi Microstation.

Lan masa depan InRoads?

Inroads bakal tetep ibu saka nyenengake kanggo kedhaftar lawas saka lapangan iki, uga kanggo wong-wong sing duwe lisensi lan Occupy mung ndarbeni inroads Microstation, karo cacat roso beda (Storm & Sanitary, Survey). Kanthi masalah iki:

InRoads ora duwe modul platform, uga, sing ora Vulcan. Platform kabeh digunakake, pertambangan, arsitektur, teknik. Uga ora nduweni saluran (saiki kalebu ing versi InRoads Storm & Sanitary) lan topografi (InRoads Survey).

bentley sipil

Dadi, apa PowerCivil?

PowerCivil wis meh kabeh sing dipanggoni dening pangguna engineering. Kanggo versi Spanyol lan kanggo Amerika Latin versi padha, karo beda ing aturan padha nggawa, sing saka Amerika Serikat punika gelombang liyane kanggo gringos. Mangkono, yen perlu kanggo netepake:

PowerCivil: Iku InRoads karo platform, saluran, topografi, MicroStation lan ing Spanyol.

Kanggo rega Microstation.

dadi <br /> ntley civil

bentley sipil

Kita bakal weruh carane aku bakal maneh fungsionalitas.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.