Manifold GIS, ringkesan sing paling apik

macem-macem gisele Aku wis nggunakake Manifold System kanggo sethithik sak setahun, supaya sawise sawetara kirim saka pengalaman nggunakake piranti lunak iki, iki ringkesan saka sing paling apik.

Georeferencing peta lan gambar

Aja gawé CAD apa program GIS

Georeference peta dwg / dgn

Carane georeference peta pindho

Tip lan manual

manual pipa ing Spanyol

Carane nggawe Manifold apa aku ing ArcGIS

Acara lan berita Manifold GIS

Mapping the future

Paling apik Konferensi Manifold

Manifold nambah hubungan karo Microsoft

Nggawe peta lan perversions

Sampeyan bisa ngesanake karo peta siji?

Nyambungake peta karo Google Earth

Cathetan

Perbandingan antarane server peta (IMS)

Bandingkan harga ESRI-Mapinfo-Cadcorp

GIS platform, sing njupuk kauntungan?

Sistem Manifold, Alat $ 245 GIS

Cara Manifold ora tetep murah

Keunggulan paling apik sing diduweni Manifold, yaiku kanggo rega sing murah sampeyan bisa nindakake kanthi akeh ketahanan apa ArcGIS Desktop, ArcIMS, ArcSDE, ArcEditor lan sawetara ekstensi Arc. Ora nglakoni apa wae produk ESRI, sing luwih apik, nanging meh kabeh ora.

Cacat, sethitik dikenal lan cara nglakoni bab ora konvensional saka ArcGIS, dadi sampeyan kudu unlearn sethithik, manual "carane nggawe ArcGIS lan Manifold" mbantu aku akeh.

Saiki, Manifold kudu nglawan perang kanggo metu saka anonimitas tanpa mundhut harga kanthi cara sing ekstra ... lan kita kabeh kudu tetep supaya raksasa ora tuku.

Sampeyan uga bisa mriksa pranala iki kanggo indeks manifold GIS Manifold sing disambung ing situs iki.

Kaca dhéwé: http://www.manifold.net

Deja un comentario

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.