Pinten punapa worth blog sampeyan?

gambar Ing kene aku nuduhake sampeyan kaca sing ngitung nilai kira-kira blog adhedhasar paramèter tartamtu kayata potensial penghasilan, indeks Alexa, peringkat kaca, backlink Google, Yahoo lan liya-liyane.

Iki Cyberwyre, kanthi ngetrapake ing blog kasebut, Geofumadas wis ngasilake potensial $ 61 saben wulan ing antarane sales link lan afiliasi ... dheweke ora nganggep iklan kontekstual, sing Aku tekan wulan kepungkur menyang $ 103 ...

Nanging ana sing dianggep kepengin banget yaiku menehi nilai ing situs kasebut, ing kasusku, menehi nilai $ 2,246... sing rada ora adil babagan unveiled sing iki nggambarake.

Kepiye yen mbandhingake blog blogrollku kanthi sawetara referensi lan supaya saka paling dhuwur lan paling murah:

  1. Meneame.net $ 871,713
  2. John Chow com $ 178,330
  3. Bolg lan Web $ 27,198
  4. Puntofape $ 9,010
  5. Cartesia $ 7,624
  6. Gabriel Ortiz $ 5,056
  7. Spatial Laras $ 5,022
  8. GIS User $ 4,641
  9. WorldGeo $ 3,999
  10. sampeyan egeomates $ 2,246
  11. Topografi! $ 2,246
  12. Blog kanthi serius $ 2,129
  13. Blog Txus $ 1,971
  14. Cartesia Xtrema $ 1,971
  15. Teknik Blog $ 1,457
  16. Teknik Jaringan $ 1,242
  17. Juru Ukur $ 557
  18. Geomatic Blog $ 430
  19. Geoinformacaonline $ 366
  20. World peta $ 80

Utamané misale jek ora ana sing salah ing dhaptar iki, aku ora dianggep mbandhingake kaca karo blog, uga ora mikir manawa aku nganggep jumlah entri nanging hey ... iku minangka perbandingan ing ngisor parameter SEO sing padha.

Balesan 2 kanggo "Pira regane blog sampeyan?"

  1. Pitungan kasebut kudu salah, amarga bisa uga blogku:

    VALUE Luwih saka 500.000 $

    Ngadili sampeyan.

  2. Isto salah ... hehehe

    Itungan iki ora bisa dipesthekake, mung nilai muito baixos. Mung domain saka situs sing nduwe paling ora siji kirim saben minggu, lan medium 200 kunjungan dina rega $ 2000,00, ndeleng pitungan mung minangka domain ing kene (http://www.avaliardominio.com.br/), luwih akeh situs sing aku intero, kanthi konten, lan akeh pengunjung.

    Enfim… boa minggu.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.