Miwiti kanthi langkah langkah Forum Geospasial Dunia 2019 ing Amsterdam

April 2 2019, Amsterdam: Geospatial World Forum (GWF) 2019, paling diantisipasi kanggo acara masyarakat geospatial global wiwit wingi ing Taets Art & Event Park in Amsterdam-ZNSTD. Acara wiwit karo luwih saka delegasi 1,000 75 saka negara sing padha ijolan kawruh carane iku dadi mrembet ing gesang kita saben dina geospatial lan carane drive inovasi ing sektor. Ing dina kapisan ing forum telung dina (ing 2 4 kanggo April), yaiku kumpul taunan profesional lan pemimpin makili kabeh ekosistem geospatial, wiwit karo sidang paripurna ing #GeospatialByDefault: Kapriye milyar, ing Jeksa Agung bisa ngetokake saka Konferensi taun iki. Konferensi kasebut uga kalebu partisipasi pameran 45.

Kanggo miwiti konferensi, Dorine Burmanje, presiden Kadaster, Walanda, co-tuan rumah konferensi, sing ditekan masyarakat geospatial perlu liyane bhinéka: mahasiswa, bisnis berkembang, wanita lan gagasan saka negara-negara berkembang kanggo éling potensial bener saka teknologi nggawe "standar geospatial" gerakan punika kasil. Dheweke uga sanget panguwasa umum lan pribadi kanggo nyedhiyani "data dipercaya" kanggo pembangunan, lan nggawe wong kasedhiya kanggo kedhaftar tombol liyane.

Penting carane teknologi geospatial muter peran kasirat ing ngarahake sawetara saka tantangan donya, Presiden Esri lan Presiden Dewan World saka Industry Geospatial, Jack Dangermond, ngandika, "We are obah nyedhaki donya sing ngganti exponentially , nggawe akeh masalah lan ngancam urip kita ». Kita kudu ngowahi pemahaman kita ing donya lan cara kita nepaki tanggung jawab kita lan ing teknologi geospasial iki menehi platform paling apik kanggo cepet nyinaoni karya iki lan nggawe donya dadi panggonan kang luwih apik kanggo urip ".

Duta Besar India ing Walanda, Venu Rajamony uga dadi penutur utamané nalika esuk. Nemtokake kerangka kebijakan geospasial ing India, dheweke wis ngomong yen industri swasta duwe peran gedhe kanggo main ana. "India pracaya pangembangan minangka tujuan utama lan, kanggo nggawe nyata, ana perlu mlumpat saka segi teknologi, lan fungsi geospasial minangka peran sing paling penting."

Sesi pleno kapindho, diprogram dening Media lan Komunikasi Geospatial, CEO Sanjay Kumar, nduweni debat menarik babagan teknologi geospasial sing bisa muter peran kunci ing digitisasi sektor konstruksi. Panel papat pamicara terkenal ditrapake ing alur kerja kolaboratif lan model bisnis: masa depan teknik digital kanggo pasar AEC.

"Data spasial wis diintegrasikan kanthi jero dadi solusi sing fokus ing model ing wektu nyata. Ana alur kerja ing antarane njupuk data input kanggo modeling tumindak fisik lan kosok balene, "ujare Steve Berglund, presiden lan CEO Trimble. Terus obrolan, BVR Mohan Reddy, eksekutif Cyient, India, ngandika, "Ing engineering digital Sinai lawas lan bangunan anyar lan engine wutah anyar kanggo pasar AEC, ganti wujud industri."

Andreas Gerster, Wakil Presiden Konstruksi Global BIM-CIM, FARO, Jerman, ngendika bilih proyek pambangunan kathah ingkang rumit lan larang, lan kanggé ndadalaken piyambakipun, jawabanipun namung minangka integrasi teknologi.

Sesi pleno kaping tiga dina sing fokus ing 5G + Geospatial - Konformasi kutha digital. Mohamed Mezghani, Sekretaris Jenderal Pengangkutan Internasional Internasional Belgia ngomong babagan carane agensi transportasi ing saindenging jagad nggunakake teknologi geospatial. Malcolm Johnson, Wakil Sekretaris Jenderal Komunikasi Internasional (ITU), Swiss, ujar: "ITU duwe peran penting kanggo main ing ekonomi digital; Peserta ITU ngupayakake kerja sama karo macem-macem industri. Nalika kutha-kutha cerdas, aku kudu kerja sama utamane babagan teknologi lan standarisasi. "

Wim Herijgers, Group Director, Innovation Digital lan Teknologi Fugro, ngandika: "Ing Digital Foundation punika data digital, spasial lan geografi framework papat-dimensi, kang yakuwi kanggo nyedhiyani pelanggan karo pangerten tuwa saka situs lan aset »Ngandika. tambahan Frank Pauli, CEO saka CycloMedia, diterangno carane geospatial kawruh punika tombol ing planning jaringan kanggo 5G ing tingkat unprecedented, lan sing streamlines desain lan bondho Manajemen, lan Nyedhiyani immersive, sesanti dilapisake lan Titik maya kanggo nggawe keputusan sing sukses.

Sesi pungkasan ing dina iki fokusake ing Power to share: infrastruktur kawruh Geospatial Bangunan ekonomi sing tetep. Panelis mbahas sing abad kaping 21 minangka jaman kutha-kutha gedhe lan nalika kita bisa mbangun kutha lan kutha sing pinter lan lestari, teknologi geospasial bisa mbuka kunci kesempatan gedhe kanggo kemajuan. Dr. Virginia Burkett saka USGS lan Anna Wellenstien saka Bank Donya, fokus babagan carane informasi dhasar kanggo transformasi ekonomi lan kabutuhan geospatial kabutuhan ekonomi negara. William Priest saka Komisi Geospasial, Inggris, luwih nandheske nilai ekonomi sing ditambah geospasial marang negarane. Paloma Merodio Gómez, Wakil Présidhèn, INEGI, Meksiko, dianyari ing negara sensus ékonomi, populasi lan omah lan peran dhasar sing dimainaké déning teknologi geospasial.

Proyek Open ELS diluncurake dening Mick Cory, Sekretaris Jendral lan Direktur Eksekutif EuroGeographics. EuroGeographics ngluncurake layanan data mbukak pisanan saka proyek Layanan Layanan Lokasi Eropah (ELS) ing Forum Geospatial World. Data proyek Open ELS nyedhiyakake langkah pisanan kanggo njupuk keuntungan ekonomi lan sosial informasi resmi anggota EuroGeographics, Kartografi Nasional, Kadastre lan Lembaga Registry Tanah Eropa.

Swara sabanjure rong dina, luwih saka 1,000 delegasi, luwih saka CEOs 200 lan pejabat pemerintah senior saka luwih saka 75 GWF negara bakal nggunakake platform kanggo sesambungan lan kolaborasi, lan nduduhake sesanti bebarengan saka masyarakat geospatial global.

Babagan Forum Geospatial Donya: Forum Geospatial Donya kuwi platform kolaboratif lan interaktif sing nduduhake visi kolektif lan bebarengan saka komunitas geospasial global. Iki minangka patemon tahunan profesional lan pamimpin geospatial sing ngetokake kabeh ekosistem geospasial. Iki kalebu kawicaksanan umum, agensi kartografis nasional, perusahaan sektor swasta, organisasi multilateral lan pembangunan, lembaga ilmiah lan akademik, lan, ing nduwur kabeh, pamilik pemerintah, bisnis lan layanan kanggo warga.

Hubungi media
Sarah Hisham
Pangatur produk
sarah@geospatialmedia.net

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.