Kursus Parametrik PTC CREO - Desain, analisis lan simulasi (1/3)

CREO minangka solusi 3D CAD sing mbantu sampeyan nyepetake inovasi produk supaya sampeyan bisa nggawe produk sing luwih cepet. Gampang sinau, Creo njupuk sampeyan kanthi lancar saka tataran desain produk paling awal nganti manufaktur lan liya-liyane.

Sampeyan bisa nggabungake fungsi sing kuat lan kabukten karo teknologi anyar kayata desain generatif, kasunyatan ditambah, simulasi wektu nyata, lan manufaktur aditif. lan IoT supaya luwih cepet, nyuda biaya, lan ningkatake kualitas produk. Jagad pangembangan produk obah kanthi cepet, lan mung Creo sing nawakake alat transformatif sing dibutuhake kanggo nggawe kauntungan kompetitif lan entuk pangsa pasar.

Iki minangka kursus sing fokus ing desain mekanik nggunakake piranti lunak CREO Parametric. Ing bab kapisan, katrangan umum antarmuka kanggo nggawe bagean diterangake, banjur prentah nggambar CAD utama, lan prentah kayata ekstrusi, revolusi lan panyapu diterangake. Kajaba iku, proses kayata modeling bolongan, fillet lan chamfering pinggiran ditambahake.

Kursus kasebut praktis banget, diterangake dening ahli sing mboko sithik nggawe perintah ing obyek sing pungkasane menehi warna, menehi presentasi, mekanisme simulasi lan simulasi.

informasi luwih lengkap

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.