Template nggawe file dxf saka dhaptar poin ing Excel

Anyar Juan Manuel Anguita wis lulus versi anyar aplikasi iki sing sadurunge wis disedhiyakake, nanging wektu iku wis ditinggalake karo sawetara masalah karo versi anyar Excel.

Panggunaan punika prasaja banget, nanging nduweni fungsi banget. Sampeyan kudu ngetik nomer titik, koordinat x, y, z; Aku wis nulis nganggo koordinat UTM, nanging isih bisa koordinat lokal (non-geografis).

Banjur sampeyan bisa nambah kode sing bisa dadi rinci sing digunakake ing stasiun total lan bakal dibayangke minangka label. Lan pungkasanipun sampeyan bisa nambah jeneng lapisan ing ngendi bakal disimpen.

xyz2dxf

Antarane paningkatan sing kasedhiya ing versi iki yaiku panyiptan file dxf kanthi cepet, sadurunge sampeyan bisa tetep nggantung mesin kasebut yen ana akeh poin.

Uga, koordinat bisa nganti 10,000 lan bisa milih apa file digawe ing 2D utawa 3D.

xyz2dxf

Lan pungkasane, sing paling apik: Iki kompatibel karo Windows 7 lan Excel 2007.

Sampeyan ora duwe pratinjau, sadurungé. Lan saiki nalika tombol dxf ditetepake ningkatake pesen sing nuduhake papan disimpen.

Akibaté, sampeyan bisa ndeleng manawa kanggo lapisan infrastruktur (infra) sampeyan wis nggawe kode, dimensi, poin lan teks sing kapisah. Padha kanggo lapisan angkat (lev).

Aku wis berubah werna menyang lapisan kanggo visibilizar, nanging kanthi standar padha pindhah ing werna putih.

Sampeyan uga bisa uga yen sampeyan ora ndeleng poin, nanging sampeyan kudu ngowahi format kanthi nggunakake printah DDPTYPE.

Kasalahan liya yaiku menawa konfigurasi koma lan titik-titik ing desimal lan pemisah saka ewu salah.

Sing disusun ing File / options / advanced. Ana sampeyan bisa nemtokake "pamisah sistem pemisah" utawa ngganti menyang kriteria tartamtu.

Saka kene sampeyan bisa ngundhuh file ing versi v17.1. Sampeyan mbutuhake nilai simbolis kanthi Kertu kredit utawa Paypal.

Wiwit iku sawijining file Excel karo makro sing digamen, iku nduweni extension xlsm, nanging Excel ora biasane.

15 Balesan kanggo "Cithakan kanggo nggawe file dxf saka dhaptar poin ing Excel"

  1. Wigati Aku dibayar karo paypal, nanging nalika aku bali menyang merchant aku weruh kaca web padha? Carane ngundhuh cithakan?

    Transaksi punika:
    ID transaksi: xxxxxxxxxx800223W

    Matur nuwun.
    Bf

  2. Hello!

    Sawise mbayar aku bali menyang kaca sing padha lan maneh tawaran kanggo mbayar (?). Pripun ngundhuh?

    Gracias

  3. Hi kanca, kepriwe sampeyan ngganti path endi file dxf disimpen? thanks

  4. Kepiye babagan apologize, kancaku! bakal dadi sampeyan bisa ngganti path ing ngendi file disimpen amarga nyimpen kanggo kula ing rute sing programmed sampeyan bisa ngganti path ing ngendi sampeyan pengin nyimpen file? .. thanks lan pending nanggepi Panjenengan

  5. Carane babagan alesan kancaku! bakal dadi sampeyan bisa ngganti path ing ngendi file disimpen amarga nyimpen kanggo kula ing rute sing programmed sampeyan bisa ngganti path ing ngendi sampeyan pengin nyimpen file? .. thanks lan pending nanggepi Panjenengan

  6. Sumbangan banget, akeh thanks lan ucapan kanggo kabeh prestasi dadi adoh, sukses !!!

  7. Matur suwun.
    Sampeyan bakal tansah ngelingake, ana koordinat file kothak ing Geografi sing digawe sing isih digunakake ing kono.
    Greetings.

  8. Sugeng banget kanca G !, tansah ninggalake sumbangan penting marang wong-wong sing butuh asu geo papan, tansah kesengsem kanggo menehi salam marang dheweke lan nyadari yen dheweke terus ing kegiatan, ngrangkul sing kuat.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.