Tools kanggo memulang lan Learning geografi

Pro tengah Sinau ing net Aku wis sinau manawa iki situs sing ngemot sawetara file lampu kilat interaktif sing bisa migunani kanggo mulang geografi. Utilitase kontras karo desain sing apik banget, url edan lan panggunaan ... nanging hey, ayo ndelok kepiye file sampeyan:

Teka-teki lampu kilat:

Dheweke duwe macem-macem tingkat kesulitan lan adaptasi kanggo nyeret lan nyelehake ... apik banget nalika bocah kita sekolah lan mesthine kudu sinau babagan iki.

  • Provinsi Spanyol
  • Komunitas Otonomi Spanyol
  • Provinsi Argentina
  • Negara Meksiko
  • Amerika Serikat

peta lampu kilat pendidikan

  • Negara-negara Eropa
  • Negara Amerika Lor
  • Negara Amerika Kidul
  • Negara-negara Asia
  • Negara-negara Afrika
  • Negara-negara Timur Tengah

Pitakonan geografis:

Ing papan iki ana macem-macem latihan, pesisir, propinsi, capitals, kali, tlaga, saka sudut pandang "kaya sing diarani" minangka "ing endi".

Dadi tutup mripat ing desain lan deleng konten.

3 Balesan "Piranti kanggo mulang lan geografi"

  1. ... dudu apa sing dak butuhake ... Aku butuh kepiye ben bawahan ana langkah demi langkah please!

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.