XPERIA mini X10, pisanan ketemu karo Android

Ing rencana Geofumadas kanggo taun 2012 yaiku uji coba aplikasi Android, saupama iku minangka tren sing ora bisa diterusake. Kita sumurup, manawa Apple bakal tetep apik ing tingkat seluler nanging ora kaya apa wae sing bakal nguripake bunder tertutup Apple, Android mesthi bakal tuwuh.

Dadi ing 2012 kita bakal ningkatake apa sing kita duwe dituduhake karo iPad, kanthi aplikasi sing padha. Kanggo nyoba iki, kita wis mutusake kanggo nampa dolanan Ericsson sing serves kanggo nelpon ... titik; liyane tetep katon amarga ukurane meh ora nyatake yen bakal disampekake, ora kanggo navigasi utawa sinau trik kanggo manuk Angry.

Kita waca Sonny Ericsson XPERIA mini X10, kang premis dadi piranti karo sampeyan bisa nindakake kabeh kanthi tangan siji; saka tembung kanggo kasunyatan ana aaaaaaaaaaaaaaaaaaa ...

  • Ing akeh cara navigasi panel nggeser lan personalisasi katon kaya iPhone / iPad, mesthi wae ora bisa nggedhekake zoom gaya gestural sing padha (ora kaya iki, nanging ing Samsung); supaya nalika navigasi ing Google Maps sampeyan kudu ngeklik siji-siji.
  • Apik banget, Timescape, papan ing ngendi sampeyan bisa mungkasi acara, kayata pesen sing ditampa, telpon ora kejawab, Twitter utawa nganyari Facebook ...
  • Praktis, wis radio, gps, ndhukung sambungan 3G lan wi-fi tanpa akeh bali. mini xperia ericson X10
  • Keyboard gaya tactile sing Nokia dipun ginakaken, sanajan model ndadekke QWERTY sing ndadekake ilang gain saka mini: ukuran lan apa iya entuk titik Anugrah desain abang lan EISA Awards.
  • Nanging sing paling apik lan alesan sing wis dipilih yaiku amarga sistem operasi iku Android, adhedhasar kernel Linux lan pangembangan ing Kerangka Jawa. Senajan Android Inc. Inc. tuku Google, nggawe Handset Alliance Alliance nganggep pangarepan sing nyenengake.

Bedane antarane aplikasi Android lan Apple apps

Subyek bisa dadi setengah kontroversial amarga para penggemar Android cenderung perang kanggo rasa lan pangguna Apple duwe kasetihan ekstrim. Nanging aku pengin ngenalake supaya bisa dadi referensi nalika kita nggawe banding antarane aplikasi.

Tiruan Apple wis dawa banget lan ora bakal ganti wektu. Steve Jobs ora bisa nambah setelan kasebut lan nutup bunder liyane. Dadi ora ana sing kiwa nanging nandhang karakteristik Apple lan nikmati kaluwihan:

  • Punika diposisyakaken kanthi sae, sanajan iPhone sepindah dipunbandingaken lan iPad dipunsuwun, predominate ing pasar kanthi jumlah ingkang signifikan.
  • Aplikasi mung sawise kang diuji kanthi tingkat tartamtu saka stringency, supaya pribadi tingkat biasane apik keamanan lan Sinuhun dadi worth luwih utawa kurang dolar 3 tinimbang kurang.
  • Ora ana cara liya kanggo nginstal, sanadyan liwat akun iTunes utawa langsung saka toko Apple. Ditutup, bener, nanging apa sing wis entuk manfaat saka ora kaya gampang bajakan lan njaga sistem operasi utuh.
  • Sapa sing bakal nggawe aplikasi Mac kudu mbayar akun US $ 100 taunan ora mung kanggo ngunggah nanging tetep urip. Iku katon kaya bantheng saka liyane, nanging kerjane; 14 jutaan iPads sing didol ing taun 2010 nandhani model sing duwe untung, utamane amarga pangguna Apple wis mbiyantu kanggo mbayar, ora kanggo bajak laut.

AndroidIng kasus iki, aplikasi Android luwih kabuka, bisa digawe kanthi kurang kaku, nanging kanthi alasan sing padha umum kanggo nemokake ewu sing ora bisa digunakake utawa dilayani kabeh nanging kanggo bab-bab sing produktif. Dadi anarki ora teka, apa sing kedadeyan iku kaya Amdrpod bisa dadi Windows sabanjure!Carane elek sing muni! nanging mesthi tuwuh ing popularitas. Google mangerténi lan mulané iku pratelan mati (kita, ora duweke); Nanging perlu wektu lan formalitas kanggo bisnis kanggo nyetabilake watara sing ora dikepengini.

  • Bakal tuwuh popularitas, mati gratis (ora mbukak)
  • Iku luwih mbukak lan mulane kabeh perusahaan bakal nang, ora mung ing pembangunan nanging on sales.
  • Aplikasi bayar bakal diwasa lan bisa urip kanthi cara perompakan; uga wis samesthine yen kelemahane ora kabeh perusahaan manufaktur ing tingkat versi paling anyar saka sistem operasi bakal diatasi saka 4.0 (Ice Cream Sandwich)

Saiki aku mung ndownload aplikasi sawetara, lan kanthi ndeleng pesen saka «kita ora tanggung jawab kanggo karusakan sing bisa nyebabake»Aku wis rumangsa mung rasa sing wengi teka Farabundo Marti gerilyawan kanggo golek bapakku, jam telu, karo ocotes geni lan bedhil mburu sita lokal. sikil padha goyang, nalika wong sing wis foreman saka ranch liwat omah duka, ora nemokake ... 13 taun mengko aku ketemu lumpuh ing bandhulan a, duwe pengarep-arep ora wis mangertos punapa maksudipun kanggo revolusi, aku felt nuwun lan aku calves quivered.

Iku perasaan sing ora mesthi, mesthi bakal kurang saka taun 13 kanggo sinau kanggo nyerang masalah sistem Android, Aku ora bakal kelangan sederek ing perang lan ...

... XPERIA mini temtunipun praktis

6 Balesan kanggo "XPERIA mini X10, kawitan nemu Android"

  1. Aku ora ragu yen Android minangka platform gedhe, nanging piranti lunak ... gumantung ing komputer sing digunakake kanggo nikmati.

    Uga ngandika, sampeyan kudu nggoleki ... nganti saiki aku nemokake angel kanggo nemokake alat kaya GISPro, Balanced Scorecard, utawa Woopra ing Android.

  2. Sing sejatine, baterei sansaya sedhot. Sampeyan kudu mateni GPS lan nirkabel yen ora digunakake, uga suda padhang lan nyegah program ora mlaku.

  3. Sampeyan cukup kuna, lan ora ana fokus, panginten komentar iki saka 2009, amarga kemungkinan komentar kasebut nalika android wis ing pasar luwih saka 3 taun, sampeyan meh ora ngerti. Kabeh dirangkum ing android kasebut minangka iPhone "gratis", yen pancen bener, luwih kenthel, 0,001% kurang sensitif, nanging piranti keras yaiku 400% luwih dhuwur ing model smas tipis, nanging aku bisa njaluk 80% kanggo 10% rega iPhone aku bisa urip kanthi. aplikasi padha karo kabeh wong nanging gratis lan apik, mesthi sampeyan kudu nggoleki nalika sampeyan duwe luwih saka 200.000 sampeyan bisa milih fitur sing pengin, amarga ana apel sing c ... ajrih sajrone rong taun, saya rampung karo Nokia.

  4. Apik pilihan, aku duwe Xperia X8 lan siji-sijine mole sing aku weruh (Au sing aku kira normal ing smartphone) yaiku urip baterei.

    Sugeng

Deja un comentario

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.