Pangaruh saka ArcMap menyang ArcGIS Pro

Dibandhingake versi Warisan saka ArcMap, ArcGIS Pro aplikasi liyane intuisi lan interaktif, pangolahan, Visualizations simplifying, lan adapts pangguna liwat antarmuka customizable sawijining; sampeyan bisa milih tema, tata letak modul, ekstensi, lan sampeyan ora kudu kuatir bab uninstalling sadurunge nalika ana update anyar.

Apa liyane bisa kita nyana saka ArcGIS Pro?

Kapisan, konstruksi miturut 64 bit, kalebu aplikasi kayata ArcCatalog, ArcGlobe o ArcScene, ngijini sampeyan browsing bebarengan ing tampilan 2D lan 3D, sampeyan bisa nyimpen ing proyek siji.aprx Peta multi, tata letak, basis data, kotak lan gaya.

Ing tingkat efficiency, sampeyan bisa mbukak sawetara proses bebarengan, lan nggunakake alur kerja sing bakal nggawe urip luwih gampang, Nanging, saka alat 928. ArcMap, Wiwit tanggal pambangunan artikel iki, mung 723 ditemokake ing Pro. Diharepake yen ing versi final 2018 kabeh fungsi bakal diintegrasi, kalebu Parcel Fabric sing saiki disebut Rekam Tanahs

Kacepetan gerakan antarané luwih cepet lan luwih dinamis, yaiku relief. Yen kita bali lan elinga cara kerjane ArcMap, kita kudu nggunakake tombol tengen lan menu properti data ditampilake, dadi lapisan vektor, raster dll. ing kasus ArcGIS Pro, pangolahan kaya: tagging, utawa simbologi sing luwih sederhana, amarga menu gaya pita o tape, sing loropaken, kontekstual lan tertib: gaya sing kita wis biasa karo para pengguna AutoCAD utawa Microsoft Office.

Fitur ArcGIS Pro sing kudu sampeyan centhang:

Kanggo entuk lisensi kanggo panggunaan Pro, kita kudu ndhaftar ing organisasi, sing ngidini kita duwe hubungan sing luwih cedhak karo pangguna. Jenis lisensi sing padha karo sing ditemokake ing ArcMap, Dhasar, Standar lan Lanjut. GIS iki bisa digunakake loro supaya online, disambungake menyang jaringan organisasi, utawa sampeyan uga bisa dadi offline, IE dening medhot lisensi, utawa yen ora duwe sambungan Internet uga bisa lisensi ArcGis Panjenengan Pro, tanpa maksud apa ora nyaman.

Nalika sampeyan miwiti sampeyan bisa ndeleng panel ArcCatalog, ing ngendi sampeyan bisa nemokake menu ing ngendi piranti-piranti sing wis sampeyan gunakake di-host. Ing peta sampeyan bisa ndeleng kabeh views sing duwe ing project, ing kothak piranti utawa toolboxes sampeyan bakal weruh fungsi sing wis digunakake kanggo nggawe peta, ing gaya kabeh penampilan utawa simbolik ana, kaya peta 3D ing 2D, ing data geodatabases sing wis digawe digawe, utawa kalebu apa wae sing perlu kanggo proyek kita.

  • Ing panel iki kita uga duwe, penemu kanggo tabel, geocoding, koneksi kabeh jinis server dll. Apa keuntungan iki? Nalika mbukak proyek .aprx sampeyan wis nyimpen kabeh data, lan sampeyan bisa mbukak project saka sembarang thanks komputer kanggo model lisensi, masalah sing ora kelakon karo .mxd tetep ing mesin siji lan saka ing kono sampeyan trabajarlos.En syarat-syarat simbolisme, sampeyan bisa ndeleng ing unsur padha ketemu ing ArcMap kajaba pangecualian punika: nggawe panas peta, pilihan iki super cepet lan ora mbutuhake mbukak ora ana jinis alat kanggo ngasilake data kasebut.
  • Salah sijine luwih akeh gedhe iku sampeyan ora perlu nguripake lan mateni nyunting saben wektu sampeyan nggawe perubahan, sing kudu ditindakake ing Arcmap,

  • Ing panel isi, ing ngendi lapisan kasebut diamati, aplikasi kasebut nambah aplikasi grafis anyar utawa grafik, sing bakal mbantu nalika ngasilake analisis sing perlu, nanging, yen sampeyan pengin soko liyane visual, kayata diwenehi sampeyan bisa nggunakake alat infographics.

Gumantung ing lapisan sing dipilih, bakal mbukak sawetara tab ing pita ing ngendi sampeyan bisa ngakses pilihan lengkap. Saka katon, label lan fungsi liyane kaya sing kita ketemu ing ekstensi kaya Xtools Pro.

  • Iku nyawiji fungsi sing apik kanggo gambar, Sampeyan bisa nyambung menyang server free lan gambar, utawa nggunakake siji sing sadurunge wis didownload, sampeyan duwe pilihan saka nggawe produk Nilai-ditambahake ing klik, minangka ortorectificaciones, titik mega, NDVI, panas peta, ratings etc, lan yen sampeyan ora seneng fungsi apa wae, ngembangake lan entukake nganggo panganggo liya, iku soko sing migunakake Qgis umpamane, ing ngendi sampeyan bisa nggawe add-ons (Plugins) utawa nginstal salah siji sing digawe dening kolega liyane.

  • Kanggo ahli geologi, ahli geofisik lan ahli geosistem liyané, ArcGis Pro nyawiji tambahan Geosoft sing bisa nindakake pangolahan kaya, ngowahi format .grd ESRI kanggo analisis, rasters ngimpor tanpa data geografis (georeferenced) saka telenging lumahing lan nampilake ing lokasi tepat 3D aplikasi symbologies utawa palettes werna standar kanggo produk, antarane fitur sing bakal bantuan. Aja lali ndownload, kayata gratis: https://www.geosoft.com/products/add-in-for-arcgis-pro
  • Anyar ing GIS canggih iki integrasi karo web gis, nyambungake karo ArcGIS Online, sing ngidini sampeyan: nerbitaké peta, fungsi, geoprosesor utawa template lan nliti sing liya, entuk kridit kanggo nyimpen data, ngakses konten Premium liyane, ngundhuh lan nggunakake aplikasi saka browser lan / utawa piranti seluler, lan liya-liyane.

  • Nalika sampeyan ngrampungake proyèk sampeyan bisa nggawe paket proyek utawa Paket Proyek, karo anggota organisasi sampeyan, sampeyan bisa nganyarake iku sakdurunge, amarga tanggal modifikasi saben paket wis digandhengake lan kolega sampeyan bisa ngundhuh versi proyek sing dibutuhake. Yen sampeyan ora yakin apa saben alat, Selehake kursor ing tombol kasebut lan bakal nuduhake sampeyan fungsi dasar.

  • Skrip lan piranti sing digawe bisa digunakake ing ArcGIS Pro, kanthi sawetara pengecualian lan modifikasi, amarga Pro migunakake Phyton 3.5 lan ArcMap migunakake versi 2.7. Alat Phyton bisa ditemokake ing menu Analysis.
  • ESRI wis dikonfirmasi sing Pro bakal ngganti ArcMap, bakal ditekanake ing perbaikan lan nganyari Pro, awit kaya kita ngerti arsitektur ArcMap yaiku 32 sing ora bisa nganyari update penting, nanging uga bisa urip bareng, paling ora nganti 2022, nalika sampeyan isih bisa digunakake ing proyek kasebut. mxd saka ArcMap, .3dd saka ArcGlobe lan .sxd saka ArcScene ing Pro.

Nginstal ArcGIS Pro

Yen sampeyan pengin nginstal ArcGIS Pro, sampeyan kudu tindakake langkah-langkah prasaja iki:

1 Sampeyan kudu nggawe akun ing ESRI kanggo nate lisensi prodhuk, sampeyan bakal nemokake formulir kanggo miwiti nyoba versi nyoba kanggo dina 21.

2 Mlebu menyang akun Esri Pendhaftaran lan ngatur organisasi sampeyan, iki penting, wiwit nalika sampeyan mbukak aplikasi, email lan data sing ana hubungane karo ESRI bakal katon.

3 Temokake tombol kanggo ngundhuh versi nyoba saka My Esri, http://my.esri.com, kompatibel karo Windows 7, 8 lan 8.1. Priksa persyaratan sistem supaya sampeyan bisa mlaku kanthi apik ing PC.

4 Sawise sampeyan mbukak installer, mlebu ing esri.com, pindhah menyang tab Ngatur Lisensi lan milih pilihan kanggo ngatur lisensi, manawa bisa ngaktifake ekstensi lan nunjuk ASSIGN.

5 Lisensi sampeyan wis diatur lan saiki sampeyan bisa mbukak aplikasi kasebut.

6 Bakal njaluk kapercayan ESRI lan sampeyan bisa nggunakake ArcGIS Pro.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.