Versi Beda MobileMapper Kantor lan MobileMapper Kantor 6

 

Ing pos pungkasan kita wis ngomong babagan data sing diunduh saka tim Magellan, lan saka kono ana perlu kanggo njlentrehake versi beda saka Kantor MobileMapper.

Kantor MobileMapper 6

Iki piranti lunak, sing bakal teka nalika sampeyan tuku MobileMapper 6, iku piranti lunak anyar, sing meh ora kanggo versi 1.01.01

kantor mapper seluler

Mupangate yaiku bisa diinstal ing komputer desktop lan ing sistem operasi Windows Mobile GPS sing padha. Kanthi iki, sampeyan bisa apa postprocess langsung ing tim, ing lapangan.

Salah sawijining kerugian sing wis dideleng yaiku ora ana pilihan ekspor, manual kasebut, nanging ora ana siji tombol sing ngidini bisa dioperasikake karo data kajaba file bentuk, sing bisa diproses sawise diproses, supaya tetep ana ing lokasi asline. Kapabilitas kasebut dikarepake bisa ditambahake ing versi sing luwih anyar.

Proyèk-proyèk iki duwé ekstensi .map, lan arupa file referensi eksternal prasaja, amarga kayata .mmx utawa .prj nampilake data sing ana ing rute sing beda.

Perangkat lunak iki bisa diundhuh saka Ashtech FTP link iki

Kantor Mobile Mapper

Iki versi tradisional, iku piranti lunak kanggo PC, sing teka saka versi Pro MM lan karo Promark3 kasedhiya ing versi 3.4a. Kompatibel karo piranti Mobile Mapper Pro 6.52, 6.56 lan 7x.

kantor mapper seluler

Keuntungan kasebut yaiku kemampuane nggarap data saka AutoCAD / Microstation (dxf), uga karo Mapinfo (mif), ESRI (shp) lan uga data excel (csv) utawa waypoint (mmw). Iki bisa ditindakake kanggo ngimpor utawa ngekspor.

Kerugian kasebut ana, nalika MM6 bisa digunakake langsung ing file bentuk, ing alamat masing-masing, ngimpor, kanggo ngekspor maneh sawise diproses. Bisa uga fungsi kasebut wis ana ing versi anyar Kantor MM6, amarga nduweni pangembangan sing luwih kuat lan anyar.

kantor mapper seluler

Sampeyan uga bisa nggawe peta latar mburi sing nyakup data vektor (dxf, shp, mif) lan uga raster, kalebu ing .ecw lan .tiff. Peta latar mburi iki bisa dikirim menyang GPS saka program, utawa disalin menyang memori SD.

Proyek ing proyek iki nduwe ekstensi .mmj (file Pakaryan kantor mapper seluler), lan ora beda karo sing pertama, kabeh data kasebut digawe ing njero. Nduwe editor kanggo dhaptar entitas, sing data tabular sing ana gandhengane karo file sing diimpor bisa dimodifikasi, lan bisa uga disimpen karo ekstensi .mmf.

Iki bisa didownload saka kaca Ashtech, link iki

Kanthi iki aku ngarep-arep bisa njlentrehake prabédan kasebut.

 

3 Mbales "beda versi MobileMapper Office lan MobileMapper 6 Office"

  1. Ngrungokake kanca-kanca, aku seneng golek cara nggawe konversi peta bali kanggo GPS 3 sing dakwujudake. Ekimensi .Karo aku nyimpen .mmp, nanging GPS ora ngerteni. Dadi yen aku nyambung GPS, aku ora masang driver GPS ... mula aku ora bisa ngirim peta bali menyang PROMARK 3 .. lan PROGRAM PEJABAT MOBIL iki ora duwe pilihan kanggo ngonversi, IMI

  2. Kantor Mobile Mapper ngekstrak data GPS, yen titik kasebut diformat x, lan, z bisa diekspor menyang dxf lan ndeleng ing AutoCAD

  3. WULANG BEBASAN

    AKU KELUARAN INI KANTOR KANTOR MOVILE AKU KANGGO MEMBANGKAT MUNGKIN KUNING LAN EKSPOR IT TO EXCEL LAN AUTOCAD AS MUNGKIN KANGGO KAYA DATANG LANGSUNG GPS

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.