Versi Beda MobileMapper Kantor lan MobileMapper Kantor 6

Ing pos pungkasan kita wis ngomong babagan data sing diunduh saka tim Magellan, lan saka kono ana perlu kanggo njlentrehake versi beda saka Kantor MobileMapper.

Kantor MobileMapper 6

Iki piranti lunak, sing bakal teka nalika sampeyan tuku MobileMapper 6, iku piranti lunak anyar, sing meh ora kanggo versi 1.01.01

kantor mapper seluler

Utawa sing duwe iki, sing bisa dipasang ing komputer desktop, kaya ing sistem operasi Windows Mobile ing GPS. Kanthi iki, sampeyan bisa apa postprocess langsung ing tim, ing lapangan.

Kerugian sing wis kita tingali, yaiku yen ora ana pilihan ekspor, manawa ngandika manawa nanging ora ana tombol siji sing ngidini bisa ngoperasikake data luwih saka wujud file, sing bisa dadi postprocessed, nglestarekake ing lokasi asli. Dikarepake yen kemampuan kasebut bakal ditambahake ing versi sing luwih anyar.

Proyèk-proyèk iki duwé ekstensi .map, lan arupa file referensi eksternal prasaja, amarga kayata .mmx utawa .prj nampilake data sing ana ing rute sing beda.

Perangkat lunak iki bisa diundhuh saka Ashtech FTP link iki

Kantor Mobile Mapper

Iki versi tradisional, iku piranti lunak kanggo PC, sing teka saka versi Pro MM lan karo Promark3 rawuh ing versi 3.4a. Iku kompatibel karo piranti Mobile Mapper Pro 6.52, 6.56 lan 7x.

kantor mapper seluler

Kaluwihan iki ana ing kemampuan kanggo bisa karo data saka AutoCAD / Microstation (DXF), uga karo data saka MapInfo (MIF), ESRI (dk) lan Excel (CSV) utawa Waypoints (MMW). Iki bisa rampung kanggo ngimpor utawa ngekspor.

Kerugian ana ing kana, nalika MM6 kerjane kanthi langsung ing file bentuk, ing alamat masing-masing, ngimpor, kanggo ngekspor maneh proses produksi. Ana kemungkinan fungsi kasebut wis ana ing versi anyar Kantor MM6, amarga nduweni pangembangan lan luwih anyar.

kantor mapper seluler

Sampeyan uga bisa kanthi iki kanggo nggawe peta latar mburi sing kalebu data vektor (dxf, shp, mif) lan uga raster, antarane kalebu .ecw lan .tiff. Peta latar mburi iki bisa dikirim menyang GPS saka program kasebut, utawa disalin menyang memori SD.

Proyèk-proyèk iki nduweni ekstensi .mm (mobile Jobper office Job file), lan ora kaya sing pisanan, data kasebut tetep disimpen ing jero. Nduwe editor dhaftar entitas, kanthi sampeyan bisa ngowahi data tabular sing ana kaitane karo file sing diimpor, lan sampeyan uga bisa nyimpen file kanthi extension .mmf.

Iki bisa didownload saka kaca Ashtech, link iki

Kanthi iki aku ngarep-arep bisa njlentrehake prabédan kasebut.

3 Balesan kanggo "MobileMapper Kantor lan MobileMapper 6 Versi Office beda"

  1. Hey FRIENDS LOOKING Ando Loco AS TURNING THE PETA Dana FOR GPS PROMARK 3 aku kudu extension lan .imi sing .. Nanging tetep .mmp GPS .. aku ora ngenali ONLY ngakoni ME ... Apa file .imi Apa mengkono yen ora SAMBUNG tHE GPS diinstal pembalap GPS ... aku ora bisa ngirim menyang map latar mburi ProMark 3 .. lan pROGRAM THIS OFFICE MOBILE Mapper ora duwe pilihan kanggo ngowahi A, IMI

  2. Kantor Mobile Mapper ngekstrak data GPS, yen titik kasebut diformat x, lan, z bisa diekspor menyang dxf lan ndeleng ing AutoCAD

  3. WULANG BEBASAN

    AKU KELUARAN INI KANTOR KANTOR MOVILE AKU KANGGO MEMBANGKAT MUNGKIN KUNING LAN EKSPOR IT TO EXCEL LAN AUTOCAD AS MUNGKIN KANGGO KAYA DATANG LANGSUNG GPS

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.