MicroStation Interactive Excel Chart and Distances Chart

We diwiwiti sawetara dina kepungkur ngomong babagan carane nindakake iki, nanging nggawe concatenation ing Excel kanggo AutoCAD utawa saka CSV kanggo Microstation; loro pituduh lan koordinat. Saka kono sawetara keragaman muncul Yen sampeyan duwe aplikasi sing ora mbutuhake salinan tempel, nanging sesambungan karo Excel nglereni lan tinimbang TCTerms kui garis, sawise kang looking Aku kesel, lan mesthi ana akeh mdl kanggo Microstation lan cedhal kanggo AutoCAD ... sayangé aku ora golek akeh ... iku bisa

Mung siji sing bisa ditemokake minangka aplikasi sing dikembangake ing Visual Basic for Moicrostation V8 Rumbosdisttoexcel.mvba, sampeyan bisa ngundhuh ing format zip saka kene.

1 Carane diowahi

  • Sawise ngundhuh sampeyan kudu unzip
  • Kanggo mbukak, sampeyan nglakoni tugas: pangelola / makro / project manager / project load / sampeyan katon aplikasi ngendi sampeyan wis disimpen / banjur pilih ok

gambar

2 Cara nglakokna

  • Sawise sampeyan mbukak, sampeyan milih saka Project Manager lan nggunakna tombol panah biru «macros»
  • Banjur sampeyan milih aplikasi «RunApplication.runMainMenu»
  • Sampeyan nggunakake tombol «mbukak»
  • lan panel kaya iki bakal katon

gambar

3 Apa aplikasi ora

Aplikasi iki nduweni rong fungsi, loro karo Microstation Geographics.

  • Ekspor menyang Excel, kanggo iki, nggawe pager sing nyakup polygon, banjur pilih opsi Ekspor
  • Iki nggawe file ing Excel, ing ngendi bantalan, jarak lan koordinat UTM dipisahake.
  • Ing wektu sing padha, panggonan vertices menyang poligon diwiwiti karo sing liyane ing sisih kidul-kulon.
  • Sampeyan uga ngidini sampeyan nggawe kuwalikan, saka data ing Excel sampeyan bisa mbangun maneh poligon kasebut.

Iki video nuduhake cara kerjane

Yen ana wong pengin nyoba, ngundhuh lan menehi kula ngerti yen menehi masalah ... kasihan sing VBA karo sandhi, yen wong wani break ... bisa menehi kapabilitas sing luwih gedhe.

Aku ngerti yen kudu kerja karo Microstation normal, senadehono mbutuhake Microstation Geographics karo proyek mbukak, uga. Apa ora lan karo editor Visual Basic saka Microstation kudu bisa ngilangake bagian kasebut ... mesthi sampeyan kudu ngilangi tembung sandi kasebut.

Tanggung jawab ditundha:

  • Coba lan ngomong
  • Sapa kudu ngerti cara mbuwang sandhi, amarga aplikasi banget panas
  • Yen ana wong ngerti babagan aplikasi, iku bakal diwenehake

7 Balesan kanggo "Tabel Arah lan Jarak ing Interaktif Excel karo Microstation"

  1. Apa ana wong ngomong yen diundhuh karo macro? utawa ngendi aku bisa njaluk? matur nuwun banget

  2. Wigati Kaca apik banget. konsultasi kanggo kabeh. Ora ana sing kelakon nduwe aplikasi iki? Bebener iku sing ngandika sampeyan bisa ngundhuh saka kene nanging ketoke link ora bisa. Mugi-mugi sampeyan saged mbiyantu kula.
    Salam saka Chili

    Erick

  3. Aku wis krungu yen menehi masalah karo Microstation XM, aku durung dites karo V8i nanging kudu bisa nggoleki.

  4. Salam lan selamat ing kaca.
    Aku wis dadi ketagihan ... menyang kaca.

    Ora bisa nganggo Microstation v8i?

  5. Hello G! kepriye alat iki apik banget aku nggunakake akeh ... nanging ora bisa digunakake karo Microstation V8i XM ... bisa aku nganyari?

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.