#CODE - Kursus dinamo kanggo proyek teknik BIM

Desain komputer BIM

Kursus iki minangka pandhuan sing ramah lan introduksi menyang jagad desain komputer nggunakake Dynamo, platform pamrograman visual sumber terbuka kanggo desainer.

Ing proses, dikembangake liwat proyek sing bakal digunakake babagan konsep dhasar saka program visual. Antarane topik sing bakal kita rembugan karya karo geometri komputasi, praktik paling apik kanggo desain adhedhasar aturan, aplikasi program kanggo desain interdisipliner lan luwih akeh maneh karo Dynamo Platform.

Kekuwatan Dynamo kabukten ing macem-macem kegiatan sing gegandhengan karo desain. Dynamo ngidini kita:

  • Jelajahi program kanggo pisanan
  • Sambungake alur kerja ing sawetara piranti alus
  • Ngemuk kegiatan komunitas pangguna, kontributor lan pangembang
  • Ngembangake platform sumber terbuka kanthi dandan terus

Apa sing bakal sampeyan sinau

  • Ngerti konsep lan potensial saka program visual
  • Sinau alur kerja kanthi simpul grafis ing Dynamo
  • Dhaptar proses lan sumber data eksternal karo Dynamo
  • Gawe geometri primitif minangka alat kerja kanggo solusi sing luwih kompleks
  • Gunakake Dynamo kanggo ngotomatisasi tugas ing Revit
  • Gunakake Dynamo kanggo nggawe model generative lan adaptif ing Revit

Prasyarat Kursus

  • Domain Umum Revit (jinis paramèter lan instansi)
  • Matematika lan geometri dhasar

Sing mesthi wae?

  • Model lan desainer BIM
  • Arsitek, insinyur lan teknisi sing gegandhengan
  • Pamirsa ing teknologi lan program visual BIM

informasi luwih lengkap

Sing mesthi wae uga kasedhiya ing Spanyol

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.