Buku gratis, uga ... meh

A sawetara dina kepungkur kanca kita saka Geochalkboard Dheweke menehi aturan kanggo nyusun buku-bukune, misale jek dheweke ndandani perpustakaannya ... utawa cah wadon ngeculake dheweke saka apartemen lan saiki ora pas. 🙂

ngluwihi peta Ngluwihi Maps, iku sing paling kepenakanku. Iku saka ESRI Press lan aku mikir iku referensi apik babagan implementasine sistem informasi geografis ing badan kotamadya ... sanajan iku kanggo memori amarga metu sawetara taun kepungkur. Amazon ngedol kanggo $ 30.36, sanajan digunakake yaiku $ 12.00

Sing liyane yaiku Profiting Saka Sistem Informasi Geografis, yaiku $ 140.00 ing Amazon, lan $ 95.00 tansah digunakake ing Amazon.

Apa sing kudu sampeyan gunakake, lan mesthi duwe alamat fisik ing Amerika Serikat amarga Eric njaluk $ 10 kanggo pengiriman kapal ... yen sampeyan njaluk menyang Quito ... sampeyan kudu mbayar meh kaya sampeyan ing Madagaskar 🙂

Ayo, ngunjungi Erick's blog... ana isih sawetara sing ora nyumbang kanggo tanggal iki: Lan yen sampeyan ngasihi kolaborator Geofumadas iki, aku nampa sumbangan, iku cara sing apik kanggo nglampahi dolar $ 10 sing ana ing Paypal lan ora nyetel sampeyan kanggo ... ana sing ngomong

GIS ing Public Policy
Beyond Maps: GIS lan Pengaturan Keputusan Pemerintah Daerah
GIS ing Telekomunikasi

Zeroing In: GIS ing karya ing masyarakat
Remote Sensing lan Interpretasi Gambar
Ngerti GIS: Metode Arc / Info (salinan 2).
Programming karo Avenue
Panuntun Panuntun ArcView
Referensi ArcView / Avenue Programmer
Profiting Saka Sistem Informasi Geografis

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.