Dibandhingake Google Earth lan Virtual Earth

Yen kita pengin ngerti wilayah, lan golek gambar satelit utawa ortophoto sing luwih jelas tinimbang kita kudu nggoleki rong sumber sing paling akeh:

Google Earth lan Virtual Earth.

Inggih, ing Jonasson Ana aplikasi digawe, ing ngendi sampeyan bisa ndeleng loro pamirsa ing layar sing padha, disinkronake kanthi otomatis.

Iki minangka conto Rosario, Santa Fe, ing Argentina. layar ing sisih kiwa iku Bumi Maya, ing ngendi ditemtokake manawa dalan ndhuwur luwih apik, sanajan ora ana gambar resolusi sing luwih dhuwur kaya sing katon ing Google Earth.

gambar

Uga ... aja ngomong resolusi sing luwih apik tinimbang awan sing ana ing gambar kasebut yaiku tendangan ... lan ora ana wilayah Rosario, menyang wilayah sing wewatesan karo kali.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.