Evolusi Kadastre Multi-Tanah kanggo pembangunan sustainable ing Amerika Latin

Iki judhul Seminar sing bakal diselenggarakaké ing Bogotá, Kolombia, ing 2 tanggal 26 November saka 2018, diatur dening Asosiasi Kolombia saka Cadastral Engineers lan Geodests ACICG.

Proposal sing menarik, ing endi sing gedhe gaweyan wis digawe kanggo nggabungake pamicara nasional lan internasional saka institusi, akademisi lan pribadi sektor ing topic saka Cadastre; manawa salah sawijining tantangan bakal dadi ringkesan ringkesan lan sistematisasi saka kawruh sing ditampilake. Nalika jeneng seminar ing ambisi looking for a sesanti saka Amerika Latin, seminar rawuh ing wayahe terkenal saka negara tropis iki ngalami modhèrnisasi mriyang sampurna tanah karo ketepakan maneka proyek kerjasama, gagasan akademisi, pribadi lan tantangan kanggo njaga imbangan dening pasukan technical-teknologi kanggo njaga Manajemen wilayah ing goal dhisikan: kanggo nggawe layanan luwih apik kanggo warga.

Tujuan acara:

Nggawe ruang kanggo partisipasi lan interaksi profesional lan wong-wong sing terkait karo masalah multi-tujuan kadastrangan, sing ngidini kanggo ngira-ngira dinamika, uga implementasine teknologi anyar kanggo nggayuh informasi sing bakal digabungake menyang sistem sing nggabungake lan ngatur data cadastre multi-tujuan.

Nguatake proses akademik lan nggawe spasi partisipasi lan proyeksi nasional lan internasional profesional sing disambung menyang proses manajemen kadastruktur lan properti.

Agenda Selasa 23 Oktober.

Instalasi seminar
Ing Jose Luis Valencia Rojas - Presiden ACICG
William F. Castrillón C. - Akademik Wakil Rektor UDFJC
Ing. Eduardo Contreras R. Sekretaris Lingkungan-Pamaréntah Cundinamarca
Arq. Andrés Ortiz Gómez Sekretaris Perencanaan Distrik
Cesar A. Carrillo V. Sekretaris Perencanaan Pemerintahan Cundinamarca

Data utawa infrastruktur? - Ngendi kanggo miwiti proyek modernisasi kadastral.
Ignacio Duran Boo - Spanyol

Vision of Cadastre lan ndhaftarake integrasi karo pendekatan proses.
Golgi Alvarez -Honduras - Fabian Mejía -Colombia

Gunakake Blockchain kanggo perpanjangan dokumen resmi ing Haarlem-Holland.
Jan Koers - Walanda

Integrasi informasi kanggo Socioeconomic Planning lan wilayah saka Bogotá.
Antonio José Avendaño - Kolombia.

Gunakake informasi saka Superintendence of Notaris lan Registry: Otomatisasi owahan jeneng, nyakup lan mbukak kunci.
Olga Lucia López- Kolombia

Menyang administrasi tanah nggunakake peta lan aplikasi sing nyambungake cadastre lan komunitas liwat ArcGis
Reinaldo Cartagena

Perbandingan metrik sing digunakake ing negara-negara ing ngendi IDB wis ngembangake metodologi kadaster multi-tujuan (kasus Bolivia).
Sandra Patricia Méndez López-Kolombia

Agenda Rebo 23 Oktober

Profesionalisme ing babagan regane cadastral.
Manuel Alcázar - Spanyol

Kadastrese lan keamanan hukum ing pamilik tanah minangka syarat kanggo pembangunan pedesaan.
Felipe Fonseca - Kolombia

Wawasan lan peran sektor swasta ing Cadastre Multi-Land.
Carlos Niño - Kolombia

Nguatake keuangan publik lan pembangunan proyek, kanthi alat manajemen lemah.
José Insuasti - Kolombia

Dampak desentralisasi ing pangopènan informasi kadastral lan pranala karo akademi.
Dante Salvini - Switzerland

Interoperability data liwat implementasine model LADM-COL kanggo cadastre multipurpose.
Sergio Ramírez lan Germán Carrillo - Kolombia

Geodesy Spasial GNSS, pembangunan berkelanjutan lan cadastre serbaguna ing Kolombia: prestasi lan tantangan.
Héctor Mora - Kolombia

Cadastre Multifaceted of Quebec (Kanada): Peran dasar saka urutan profesional.
Orlando Rodríguez - Kanada

Cadastre Multipurpose: Dasar kanggo formalisasi properti pedesaan.
Yovanny Martínez - Colombia

Diary saka 24 Kamis saka Oktober.

Peta sensitivitas sosial-lingkungan kanggo hidrokarbon.
Carlos Ernesto García Ruiz - Kolombia

Keuntungan saka cadastre apik, kanggo manajemen tanah ing sektor hidrokarbon.
Jorge Delgado - Kolombia

Model Lengkap saka LADM minangka alat kanggo tatanan teritorial.
Musa Poyatos -España lan Alejandro Tellez - Kolombia

Peranan anyar saka Insinyur Cadastral ing transformasi model kadastruktur. Saka Orthodoks kanggo multifungsi.
Diego Erba - Argentina

Model simulasi saka penilaian ditemokake saka intervensi umum.
Everton Da Silva - Brazil

Misi lan Vision of Engineering Cadastral dalam Proses Kadaster Multipurpose (Hukum 1753 / 15).
Oscar Fernando Torres C. - Kolombia

Model adhedhasar Agen kanggo cadastre multiproposito - Cadastre 5D.
Edwin R. Pérez C. - Kolombia

Perkembangan lan tantangan implementasine kebijakan kadaster multipurpose
Oscar Gil - Kolombia

Cadastre multipurpose ing Kolombia: A perspektif saka Kadastral Authority - Instituto Geográfico Agustín Codazzi.
Oscar Ernesto Zarama - Kolombia

Cadastre in Colombia: Past, present and ... future?
José Luis Valencia Rojas - Kolombia

Penutupan Acara
Grup Tarian Universitas Distrik «Francisco José de Caldas»

Singkat maneh, acara kasebut luwih penting tinimbang nggawe spasi kanggo refleksi lan kesesuaian prakarsa sing mesthine kabeh nindakake maksud sing paling apik nanging ing praktik, ora gampang dadi material sing paling apik ing wektu lan efisiensi. Lan senadyan ora tanggung jawab karo penyelenggara acara kasebut, amarga kapentingan kasebut ana kanggo negara-negara liya ing konteks - amarga alasan efektifitas gaweyan kasebut - manawa ora ana ing panuntun isi, bisa nyokumentasikake aspèk muktamar lan goleki spasi sing bisa uga digunakake kanggo nggawe keputusan, bakal dadi sing paling apik sing bisa diwenehake dening seminar kasebut.

Kantor pusat bakal ing Pamaréntah Cundinamarca, Auditorium Antonio Nariño di 26 Street # 51-53. Bogotá, Kolombia Kene situs web acara.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.