Gaia GPS, kanggo nangkep GPS, iPad lan rute seluler

Aku ngundhuh aplikasi kanggo Ipad sing wis ngilangi aku luwih saka puas, ing mbetahaken aku kudu nglacak nganggo gps kanggo ndeleng online utawa nganggo Google Earth.gps ing peta google

Iki Gaia GPS, aplikasi sing mung mbayar dhuwit 12 nanging dadi fungsi kanggo telpon seluler karo sistem operasi Apple lan Android. Kapabilitas kasebut ngluwihi njupuk rute, amarga saliyane kanggo everytrail.com sampeyan bisa nampilake foto, rute ing Google Maps lan malah ekspor menyang GPX kanggo nggunakake karo browser konvensional lan kml kanggo ndeleng ing 3D ing Google Earth.

Deleng maneh apa sing bisa dilakoni karo dolanan iki.

gps ing peta google

1 Navigasi karo Ipad

Aplikasi mung kanggo ngisor, sapisan diinstal ngidini sawetara rutin meh cukup kanggo apa aku ing pangarepan Pendhaftaran:

  • Sampeyan bisa nggawe rute, nuduhake wektu kanggo miwiti, nalika ngaso, lan kapan terus.
  • Ing latar mburi sampeyan bisa ndeleng Open Street Maps utawa peta topografi kanthi jangkoan global.
  • Sampeyan bisa nampilake luwih saka 10 mayuta-yuta titik sing dikenal, kayata gunung, lintasan kali, komunitas lan titik minat liyane.
  • GPS ora gumantung yen ana sambungan Internet, isih bisa nangkep sanajan tampilan gambar mung nuduhake apa sing ana ing cache.
  • Kanggo nyegah, sampeyan bisa nyimpen area minangka mozaik gambar kanggo nampilake tileada malah offline.
  • Nyimpen angka statistik lan statistik saben titik panangkulan sadawane rute, sing bisa ditemokake sacara nyata; karo data kayata koordinat geografis utawa UTM, kacepetan saiki, kacepetan rata-rata trip, dhuwuré sadhuwuring segara, jarak sing diluncurake, lan liya-liyane.


Kanthi Ipad, pengalaman iki luwih apik tinimbang karo telpon, amarga ukuran layar lan gampang nggunakake driji kanggo sesambungan. Banjur, rute bisa disimpen lan ditransfer kanggo analisis sawayah-wayah.

Saka sing paling apik, bisa mbukak ing latar mburi, supaya sampeyan bisa nggarap fungsi liyane karo Ipad utawa ing negara sing hibernasi. Ing sawayah-wayah wis aktif, lan tur mandheg utawa wiwit sing anyar tanpa akeh memori utawa baterei.

2 Tampilan ing Google Maps.

Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu ndhaftar ing everytrail.com, kalebu ngangkut barang karo pangguna Facebook. Banjur, saka Ipad rute wis disentuh lan opsi kanggo ekspor dipilih; disimpen minangka file anyar ing lelunganku; sing uga umum utawa pribadi.

Punika rawuh ingkang sae, sampeyan saged nampilaken kanthi nganggo lapisan Google Maps ing latar mburi, inggih punika tampilan satelit, relief, peta utawi hibrida.

gps ing peta google

Jalur abang yaiku rute sing ditangkep. Ing grafik, profil dituduhake ing cahya biru lan ing oranye profil kacepetan lelungan ing kilometer per jam. Uga ringkesan, ing rute kasebut aku ngelakuake 13 ing menit 14 lan ing keturunan meh 400 meter.

Graf kuwi bisa uga diaktifake minangka video sing diperlokake ing ngisor iki, sanajan katon luwih gedhe online.

GPS Akurasi Ipad?

Iku ora apik, kaya browser wae. Mlaku antarane 3 lan 6 meter; Bisa katon kanthi cetha ing gambar sampel; senadyan perlu kanggo njupuk motret saka wangun statis amarga ana ing kendaraan kanthi kacepetan sekitar 50 kilometer saben jam lan ing sawetara kasus kasebut mbuktèkaké prabédan nalika ngganti wektu njupuk kanthi jarak utawa detik. Pimp ing dalan, waca apa bedane gedhe karo jejak sing diduweni Google ing wilayah non-kutha negara Hispanik Amérika.

gps ing peta google

Mesti wae, ora kabeh kasus tumiba uga karo gambar saka Google Earth, ora amarga piranti kélangan tliti, nanging amarga gambar Google wis displacements antarane 10 lan 20 meter ing deso wilayah adoh saka kutha-kutha gedhe utawa topographies cukup ora duwe aturan baku ing ngendi kesederhanaan model tanah sing dipigunakaké kena pengaruh georeferencing.

Ngowahi lan ngekspor menyang format liya

Online ngidini sampeyan nambah rute anyar, kalebu ngeklik ing peta lan nyunting kanthi nyeret simpul; Fungsi liyane sing apik yaiku sampeyan bisa nggawe sing anyar sing ngemot saka sawetara rute. Ora apik amarga bisa dikirim menyang GPX, supaya bisa dipasang ing piranti liya kayata Garmin, Magellan, SPOT Satellite Messenger, BlackBerry, etc. Kaca uga ndhukung ngunggah file GPX sing ditangkap karo kabeh navigator GPS.

Kajaba iku, bisa diekspor menyang kml, ngendi bisa ditemokake ing 3D.

gps ing peta google

Ora apik, mesthine ana aplikasi liyane nanging iki minangka paling apik kanggo aku, nglengkapi fungsi fungsional halaman web sing solusine kudu ngunggah, nggawe, ngedit utawa nampilake file gpx online saka waypoints utawa track tipe.

Go to Everytrial.com

Pindhah menyang GaiaGPS

7 Balesan menyang "Gaia GPS, kanggo nangkep GPS, Ipad lan rute seluler"

  1. Inggih, aku ora ngerti dheweke, nanging ndeleng kaca katon promising.
    Sampeyan ngomong piye carane sampeyan nindakake.

  2. Thanks g! sampeyan mung nyimpen kula 10 € hehe. Saiki aku nyelidiki aplikasi sing disebut MotionX GPS. Ora ana swara? Apa sampeyan mikir? Iki yen katon sampeyan bisa ngundhuh peta kanggo offline. Saliyane ngekspor lan ngimpor trek GPS.

  3. Ora, aplikasi iki dudu sing cocog karo sampeyan. Ana aplikasi sing diarani Offmaps 2

    http://itunes.apple.com/us/app/offmaps-2/id403232367?mt=8&ls=1
    http://www.offmaps.com/

    Versi sen 99 ngidini sampeyan ndownload peta ing rong kutha, nanging versi sing dibayar, sing cocog kanggo US $ 6 ngidini sampeyan ndownload kabeh peta sing pengin. Apik banget, liya wektu nylametake uripku saka negara liya. Iki minangka basis saka Open Street Maps sing padha, nanging nduweni kauntungan sing diundhuh kanthi lokal.

  4. Greetings.
    Aku kasengsem ing app iki kanggo iPad. Aku wis nggoleki kaca sampeyan lan misale jek versi pembayaran ndadekke kabeh peta ing donya. Apa iki? Nanging, aku kepengin ngundhuh peta kanggo nggunakake offline, nanging aku ora weruh piye carane, lan yen kudu dibayar kanthi kapisah. Matur suwun.

  5. Ing. Versi Lite ora ngidini sampeyan ngukur rute dawa.
    Ketepatan GPS ponsel meh padha karo navigasi Garmin sing umum. Antarane radius 3 lan 6 sekitar titik sing dijupuk.

    Sanajan wis nindakake tes lan aku weruh manawa tim kasebut duwe gerakan ing dalan, supaya bisa nemokake luwih tliti. Cukup, banjur entuk nilai, yen cedhak banget ngasilake informasi kleru.

  6. Matur suwun!
    Kakakku nduweni LG GT540 cel android karo GPS.
    Pitakonanku, kepriyé akurat ing pangukuran statis? Kanggo tuku cel sing padha. hehehe! Celel kanggo GPS nelpon kula akeh manungsa waé apa-apa liyane.
    Lan apa sing penting antarane Gais GPS lan Gaia GPS Lite?

Deja un comentario

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.