AMERIKA EXPO UAV Komersial

Tanggal 7,8, 9 lan XNUMX September taun saiki bakal dianakake ing Las Vegas Nevada - USA ing "UAV Expo Amerika".  Iki minangka pameran dagang lan konferensi utama Amerika Utara sing fokus ing integrasi lan operasi UAS komersial karo luwih akeh pameran tinimbang acara drone komersial liyane. Iki kalebu topik babagan konstruksi, energi lan layanan umum, Kehutanan lan pertanian; Infrastruktur lan Transportasi; Tambang lan Aggregat; Layanan darurat lan keamanan umum; Keamanan; lan Topografi lan kartografi

Kajaba iku, kalebu topik babagan tantangan lan kesempatan sing diwenehake COVID-19, lanskap peraturan, integrasi UAS sing aman ing ruang udara, lan teknologi UAS sing ngganggu.

Luwih saka 100 peserta pameran ing saindenging jagad iki bakal menehi inovasi, produk lan solusi sing ana gandhengane karo drone, konstruksi, energi, pertanian, infrastruktur, transportasi, tanggap darurat utawa kartografi. Kaya ing edhisi liyane ing acara hebat iki, bakal nampilake sesi vertikal industri sing ngatasi tantangan lan kesempatan unik saben industri, uga praktik paling apik kanggo integrasi lan operasi drone sing aman lan efektif.

Tujuan acara kasebut yaiku kanggo narik kawigaten para pangguna sing seneng karo industri UAV, nyedhiyakake komunikasi sing cukup antarane profesional lan pimpinan saben produk sing ditampilake. Mangkono, nggawe kesempatan sambungan diwiwiti, lan negosiasi kanggo entuk solusi utawa produk sing adaptasi karo kabutuhan. Topik jero babagan pitakon-pitakon ing ngisor iki dibahas ing konferensi:

  • Apa sing kedadeyan karo peraturan FAA?
  • Kepiye cara drone nyepetake bisnis sampeyan?
  • Kapan kita bakal ndeleng ekosistem UTM sing terintegrasi?
  • Kepiye cara organisasi bisa nggawe program drone ing skala?
  • Apa tegese Remote ID kanggo masa depan langit?
  • Kepiye pinemu masarakat babagan drone mengaruhi adopsi?
  • Kepiye organisasi kudu ngetung ROI UAV?
  • Apa ana pendekatan praktik paling apik kanggo ngaktifake keamanan kelas perusahaan?
  • Apa tegese ngetrapake drone sing nggunakake aplikasi AI lan ML?
  • Kepiye operator bisa ngetung luwih becik babagan teknologi drone ing babagan produktivitas, kemudahan panggunaan lan untung?

UAS paling apik ing kelas saka panyedhiya solusi terkemuka ing donya ditampilake ing pameran kasebut, supaya cara sing efisien kanggo menehi rating lan mbandhingake solusi. Kagiyatan dina-dina sing kasebut kasebut kabagi kaya ing ngisor iki: 7 September: Pra-konferensi, demonstrasi lan lokakarya lan wiwit tanggal 8 nganti 9 September: Pemrograman konferensi lan pameran

 ¿Napa NGADILI ACARA INI?

Wiwitane, duwe papan kanggo ijolan ide karo para profesional lan pimpinan industri minangka salah sawijining alasan pertama kenapa rawuh ing acara kasebut kudu dipikirake. Kepiye cara nggawe solusi lan produk kanggo nambah kegiatan utawa proses sing dianakake analis saben dina.

Alesan liya yaiku kemungkinan hubungane karo pimpinan lan ningkatake ilmu ing wilayah sing dibutuhake. Sabanjure, kita bisa ujar manawa jinis acara kasebut penting banget supaya teknologi paling anyar katon, promosi demonstrasi lan ngasilake kontrak utawa aliansi. Ing konferensi kasebut, pimpinan, profesional utawa pangembang bisa nuduhake pra-rekaman kapabilitas produke lan nduduhake apa sing digawe.

Ana sing kepengin ngerti, sapa sing bisa melu acara iki: Pamilik lan Operator Aset, EPC (Teknik / Pengadaan / Konstruksi), AEC (Arsitek / Insinyur / Konstruksi), Survei, Pemimpin Teknologi, Manajer Proyek, Petani lan Konsultan Tanaman, Tanggepan Pertama lan Hukum Penegakan.

RESURSOS

Ing situs web konferensi, sampeyan bisa ngakses serangkaian webinar gratis sing gegandhengan karo aplikasi UAV. Sawetara judhul seminar kasebut yaiku: "Drone AI: Nggabungake UAV Intuisi Into Workflow","Pelaporan wektu nyata: Pengaruh UAV tumrap keamanan umum”. Kesempatan kanggo nambah ilmu lan nggunakake eksploitasi alat akuisisi data spasial sing penting kasebut. Kajaba iku, webinar sing ana hubungane karo edhisi konferensi sadurunge uga diunggah ing web, yen ana wong sing kepengin mriksa konten iki.

DAFTAR

Biaya konferensi beda-beda gumantung karo tanggal sing dipilih lan jinis kehadiran antarane $ 150 nganti $ 895, sampeyan bisa milih diskon klompok. Ana pass Full, Sawijining dina, Droneresponders, lan lawang mung kanggo ruang pamer. Dheweke uga bisa dicenthang ing situs web acara kanthi ngeklik kene.

Pass gratis utawa gratis mung kasedhiya kanggo area pameran, supaya sampeyan bisa ngakses area sing ditampilake teknologi komersial UAS sing paling inovatif lan penting, uga sing wis digawe dening universitas utama ing " Paviliun Universitas ”. Saliyane ing ndhuwur, ngakoni "Teater Aula Pameran" ngakoni, sing bakal duwe program pendhidhikan kanggo kabeh pamirsa. Wong sing duwe pass gratis bakal bisa nikmati sesi jaringan karo para pamiarsa lan para sing jaga.

Sampeyan isih bisa ngirim informasi kanggo melu pameran lan uga minangka bagean saka pamicara acara kasebut. Perlu dipertimbangkan manawa Dewan Penasihat lan pihak sing bertanggung jawab kanggo Konferensi kasebut ditindakake, sinaoni kabeh proposal kanggo para presenter utawa pamicara ing edisi iki.

STANDAR KESELAMATAN

Kita ngerti manawa kita isih rentan kena panularan dening COVID-19, mula organisasi nggawe langkah keamanan sing ketat kanggo kabeh pamiarsa, saengga kabeh ana ing lingkungan sing sehat lan bebas risiko.

Antarane langkah pencegahan sing ditindakake yaiku: watesan kontak fisik, registrasi tanpa kontak, jarak sosial, reresik rutin, kebersihan tangan, perbaikan keamanan pangan, tutup wajah wajib (panggunaan topeng), lan uga kualifikasi pribadi kanggo nyedhiyakake pertolongan pertama .

Babagan ORGANISER

Komersial UAV Expo Amerika ditampilake dening Komersial UAV News lan diatur dening Diversified Komunikasi, sawijining produsen acara global sing uga ngatur Komersial UAV Expo Eropa (Amsterdam, Walanda), GeoBusiness Show (London, UK) lan Geo Week, sing kalebu saka International Lidar Mapping Forum, Ekspo & Konferensi SPAR 3D lan Expo & Konferensi Sabanjure AEC. Sampeyan bisa ngunjungi jaringan sosial kanggo informasi luwih lengkap ing dina mbesuk: Gegandhengan situs web, Facebook, Twitter, YouTube, e Instagram.

Untunge ing taun iki Twingeo lan Geofumadas melu dadi pendhukung acara kasebut, nyedhiyakake macem-macem acara kanggo kabeh wong sing minat. Kita bakal nggawa sampeyan kabeh informasi dhisik.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.