Arsip kanggo

Apple - Mac

Informasi babagan Apple. Kabeh babagan donya Mac

Apa sing kudu dilakoni yen iPad dicolong

Bocah lanang, subyek kasebut bisa uga jelas, nanging cepet utawa cepet sampeyan kudu ngerti apa sing kudu ditindakake nalika iPad dicolong. Lan sanajan ana sawetara aspek sing ditrapake ing iPhone, iPod Touch lan iMac, aku pengin nggunakake kustomisasi kanggo ngurmati apa sing aku wis nate sinau ing kana: 1. Aja nganti bisa ...

Majalah MundoGEO saiki ing tablet

MundoGEO, perusahaan sing paling perwakilan ing bidang geospasial ing wilayah komunikasi Amerika Latin, ngluncurake rong aplikasi supaya majalah MundoGEO bisa dideleng saka piranti seluler, kaloro nganggo iOS Apple lan Android. Mung taun iki, majalah iki nggabungake isi majalah InfoGEO lan InfoGNSS, uga kalebu ...

GIS Kit, akhire dadi apik kanggo iPad

Pungkasane, aku ndeleng aplikasi sing apik banget kanggo orientasi iPad kanggo njupuk data GIS ing lapangan. Alat kasebut duweni potensi kanggo pirang-pirang prekara, lan godhong aplikasi sing wis dak coba kayata GaiaGPS, GIS4Mobile, ArcGIS kanggo iPad lan GISRoam ing popok; sing terakhir kuat nanging ora grapyak banget kanggo makarya lan luwih fokus ing analisis ...

Tip kanggo njaluk kasedhiya ing keyboard virtual Ipad

Ora ana sing luwih apik tinimbang keyboard Zagg sing bisa digunakake ing iPad, sing wis nuduhake manawa aku dadi penyerap kejut ing beton setetes siji meter. Nanging yen mlaku ora mesthi sih, mula ana sawetara tips supaya bisa digunakake kanggo keyboard virtual. 1. Ora becik njupuk kebiasaan ala.…

Majalah 3, tema 3

Majalah PC, edisi digital Juli 2011, saiki diwiwiti. Aku njupuk kesempatan iki kanggo promosi topik sing nyenengake aku ing evolusi sing meh ora bisa dibalekake kanggo nggawe meh kabeh karo kuku. Pungkasane, aku uga promosi tips menarik ing rong majalah liyane ing lingkungan geospasial sing ...

Cara Njupuk Layar Ipad

Kita urip ing jaman panganan cepet, kabeh ana ing dalan, modular, keukur lan ana gandhengane. Supaya kita bisa ngerteni babagan penerbangan. Sawise meh nem wulan nggunakake iPad, pikirane kepiye carane bisa nindakake apa ing desktop sing diarani "layar cetak" utawa diterjemahake ...

Cara ngirim file saka Ipad menyang PC

Nggunakake tablet minangka praktik sing kudu digunakake, amarga iku gaya sing ora bisa dibalekake maneh. Ing kasus iki, kita bakal bisa ndeleng cara ngatasi masalah liwat data ing antarane PC lan Ipad kanthi paling ora telung opsi. 1. Liwat Itunes Iki bisa uga cara sing paling praktis, amarga mung ...

Blogsy, kanggo Blog saka IPad

Kayane pungkasane aku nemokake aplikasi iPad sing bisa ditampa sing ngidini blogging tanpa rasa nyeri. Nganti saiki, aku wis nyoba BlogPress lan WordPress resmi, nanging dakkira Blogsy minangka sing dipilih kanggo nyunting WYSIWYG sing luwih ramah. Sanajan aku kudu ngatasi layanan kanthi gambar sing ...

Nunggu Ipad 2

Pancen lucu, nanging bagean pangguna platform seluler sing apik ngenteni apa sing bakal ditampilake sawetara jam. Kanthi posisi sing diduweni Apple ing ponsel, sampeyan kudu ngerti apa sing kedadeyan: Apa Tom Cook ngerti carane nampilake dolanan kasebut kanthi pengaruh sing padha karo Jobs taun kepungkur? Apa sampeyan bakal bali menyang ...