Geofumadas, uripku pribadi


Bubar
Aku ana ing wawancara karo media, aku kepengin ngerti apa cara urip blogger sing mbuwang rong jam ing wayah wengi kanggo nulis kanggo donya sing meh ora anonim. Iku gampang kanggo ngobrol babagan iku, nanging banjur dheweke terus nyuwun pitakon sing asring banget:

-Apa maneh, saiki ayo ngomongake babagan urip pribadi sampeyan

banner847b

Mungkin jawaban aku krungu ana, nanging metu banget normal:

- Apa kowe ngerti apa sing sampeyan gunakake? yen aku pitutur marang kowe, bakal ora bakal dadi pribadi.

Pitakonan kasebut nyerbu kanthi lara, mangkono wangsulan kasebut. Nanging banjur dheweke wiwit takon babagan perkara sing padha kanthi profesional babagan kulawarga, anak-anakku, hobianku lan akhire kita bisa ngomong kaya wong. Ing pungkasan aku felt sing padha ngarep-arep kanggo nemokake kula kanggo pitutur marang sing ing wayah wengi aku sijine topeng Wolf lan tindak liwat dalan kanggo ajrih ... Aku njaluk kesan sing ana wong-wong sing sawise maca novel-novel Sherlock Holmes tansah ngarep-arep Underworld didhelikake ing urip normal wong.
Dadi bakal sawetara wektu kanggo ngatasi masalah OGC kanggo ngeculake simpul sing tetep mung ing momen inersia ati.

15 taun kepungkur, urip luwih prasaja; sing wanted kanggo nulis, kita iya kanggo sekolah newsletter, kanca kita padha ing bengok adoh yen kita wanted kanggo golek sesambetan adohe kita iya ing bagean Philatelic Mechanics Popular, luang kita iki maneh maca komik Tintin, Kalimán, Obelix lan Asterix utawa munggah gunung kanggo ndeleng apa sing ana ing njaba; Aspek paling dhuwur kita kudu metu menyang donya lan ndeleng apa sing dikarepake ing panggon liya.

Ora ana Nintendo Wii, lagi wae Arcade games ing sudhut, setengah saka tembung saka dina iki ora ana ing Vocabulary kita: blogger, wordpress, tweeter, Facebook, hi5, http, @gmail, AdSense, ruang, Cartesia ... akeh kurang Geofumadas.

Sing diganti karo cara urip sing kita pilih, ing kasusku, setengah wektu saya lelungan, nglawan karo walikota lan teknisi amarga kudu modifies prosedur kertas kasebut tanpa dilalekake kanggo ngekspor format cetak. Banjur kanca-kanca nemu wengi, konco jaringan sosial, setengah saka kanca-kancane universitas lan universitas sing teknologi istimewa lan tumpukan kanca saka arroba. Minggu akhir kita ngundurake kulawarga, kanca sing paling cedhak, lan seneng nerusake maca rong buku kanthi wektu karo doktrin-doktrin kuno penanda neon lan postkritis gummed.

Aku mandheg nulis crita, crita lan novel; saka apa sing aku diterbitake loro buku sadurunge nduwe Geofumadas. Nilar saperangan saka gagasan lokal, banjur aku nggawe percoyo aku sing ora ana pengunjung ing ngrengkuh pakurmatan Amérika Tengah, nilar kelas ngendi memulang versi eksorsis saka AutoCAD lan Microstation, lan retook sawetara buku lawas kanggo ulang ing papan iki. Kene kita nuduhake berita, latihan, puffs lan sok-sok kita nggawe versi mindah saka inquisition suci kanggo ngadili platform komersial sing feed kita nanging ora isi whims kita tartamtu.

sampeyan egeomatesNanging aku isih urip, Madhep lingkungan liyane internasional, karo nonton Spanyol, Mexican, Argentina lan liyane saka donya Hispanic karo complicity saka Google / search / maca / AdWords utawa grup pilih saben dina katelu nulis tembung ing google kanggo ndeleng yen ana apa kumelun Menarik Aku ngerti yen panemu pribadine sejajar kanthi paralel nalika kita nglintasi UTM palsu, mula aku ora ngidini dheweke bisa ngomong bal-balan saka wektu kanggo wektu, apa sing ora bakal dilakoni karo masalah politik, agama lan gaya urip; akhire kita ngerti siji liyane ing basa pseudo-geospatial sing ora dominasi dimensi papat dadi aku kudu simplistic ora kanggo meneng.

Sawise rong sasi maca, mesthi bagean sing mbingungake karo maca karo penulis, wiwit ngerti yen persentase jargon dheweke nyerat swara saka planet liya. Nalika kita mangertos tembung gampang: JSP, shx, IMS, prj, mxd, DGN, DWG, KMZ, tab ... nanging hard kanggo ngerti sing ngluwihi basa kita nuduhake lingkungan tartamtu ana tembung saka writer. Supaya muni aneh «Pirouette», «nyenyamah», «reeds», «j * der», «ok», «chanfle», «teka», «mriksa», «macanudo», «massif», «furular» «rampok», "Chivísimo", "cabal", "medeni" lan liya-liyane sing wis diadopsi dening kanca-kanca Amerika Kidul lan Semenanjung saya ... luwih saka nyerang sopan santun kanthi becik tanpa reprojecting ing koordinat geografis.

Mulane, sanajan biografi kita ora ana ing salah sawijining kaca blog, sawise sasi kita ngerti cara writer dadi ... kita sinau kanggo apologize bagean kang pribadi, sampeyan travel, negara sampeyan humor, ironi, garang lan sing resentments karo Megaman X. Blog iki diarani Geofumadas, nanging aku isih dadi manungsa umum lan saiki Nggolek statistik ing Analytics, blog ing Urip writter, nderek email ing seluler lan uga duwe anak loro teknologi dening warisan, pemimpi miturut pakulinan, sing njupuk loro rambut abu-abu anyar saben telung dina, lan cukup ngguyu ora nesu nalika lagi remaja.

cs

Sawise setaun luwih suwe aku ngerteni yen blog iki ngowahi spasi uripku, amarga dheweke wis dikenal kanca apik, kritikus setia lan uga amarga luwih bisa ngobrol tinimbang instruktur sing aku seneng babagan starbuck ing Baltimore, ing Paceña ing Santa Cruz de la Sierra, kanggo ndeleng kudeta culin ing Gijón, nganti pirang-pirang pupusas ing San Salvador. Saben uwong ngerti sama, a ngguyu format asli.

dj

Minangka akeh perkara ing uripku ora suwe, aku ora duwe gagasan paling sethithik babagan Geofumadas lan yen overcomes web semantik sing bisa nemokake usule.

Ing pungkasan crita Aku ngerti yen ana urip pribadi, sing umum akhir minggu karo wong lanang ing Burger King iku pribadi ing blog, katon ing tanahku, kita kabeh, paling kita bisa kepengin dadi alam. Kanggo sementara, salam, matur nuwun kanggo pendapat sampeyan sing jujur ​​... amarga tekan ing pungkasan kirim pribadi, uga kanggo maca ing anonimitas.

12 Balesan kanggo "Geofumadas, mi vida privada"

  1. Hahaha
    Aku ora bisa nyebabake simile karo anonymity, nanging kadhangkala aku seneng karo konteks sing cedhak.

  2. sawise kanthi kudu maca maneh bagean saka Kibalion ... aku mikir, campuran sing adil nanging cilik banget ... dadi lan ngerti. Aja sikil sampeyan mudhun saka lemah kanggo ndeleng saka ndhuwur. Matur nuwun kanggo nuduhake sisipan lan upaya.

  3. Salam saka Manuel.
    Bebener, ing tengah-tengahe akeh sing wis kita sibuk, ngentek-entekake wektu karo wong-wong sing tegese urip kita iku paling apik.

  4. Bener, aku ora ngerti jenengmu utawa nick, nanging manawa aku teka ing kene dening Gabriel Ortiz, Cartesia utawa Cartografia.cl

    Nanging, ana kesenengan sing salah kanggo maca kabeh postingan sampeyan, tanpa mangerteni apa GeoPost utawa post prasaja. Bakal manawa manungsa manut karo tecnisismos.

    Kadang aku kudu mikir, apa sing bakal kelakon yen hit hard banget goyangake kita nindakake: apa aku arep karo ArcGIS, AutoCad .. ?? Boten! Aku bakal bali menyang pensil, dakwat, normograph lan kertas. Awit inti kuwi siji.

    A ngrangkul lan kesenengan kanggo maca sampeyan

    Manuel Valderrama
    Chile

  5. Matur nuwun banget kanggo komentar sampeyan ing blogku! Aku terus maca lan nggoleki inspirasi ...

  6. Cukup tresna!
    Bener, matur nuwun kanggo papan sing kokwenehi, kanggo nulis, kanggo nyritakake pribadhi pribadi utawa ora, amarga kaya ...
    A Asturian sing nulis sampeyan saka Portugal lan nduweni setengah ati ing Kolombia ...

  7. Ing cendhak, pancen aku bisa ndeleng bagian teknismu lan aku nemokake manawa awakmu bisa nggoleki, amarga mesthi sampeyan kanca apik.

    Madwoman Spanyol sing cukup beruntung kanggo nuduhake kantor karo sampeyan

  8. Chapeau, monsieur. Ora dadi kritikus sastra Aku tresna marang yen manungsa ora mung dadi teknisi, mesthine kudu dadi ringkih saka anget surat lan kadhemen angka, digabungake karo teknologi anyar lan ilmu pengetahuan kontemporer.
    Salam

  9. Gorgeous post, G! 🙂

    Mugi sampeyan terus nggambarake kita ora mung karo entri teknis, nanging uga karo literatur sing digawa.

    A ngrangkul, kanggo sampeyan ... lan kanggo fumaditos Panjenengan

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.