Google Earth 7 mbatesi panangkepan gambar ortho sing wis dileresake

Nalika versi anyar saka Plex.Earth 3, kita bakal weruh manawa nalika ndhukung loading layanan peta web layanan, keuntungan sing paling gedhe supaya bisa ndownload gambar Google Earth ortorectified ... ora bakal dadi gampang banget

Iki amarga kasunyatan manawa Google, ngupayakake nyegah pangguna sing ngakses liwat tangkapan ActiveX kanggo ngasilake gambar ortho, wis nutup pilihan ing versi gratis kanggo ngaktifake medan, kanthi gambar kasebut distorsi sing bisa digunakake ing model digital. . Iki uga bakal mengaruhi wong sing tuku versi Stitchmaps kanthi cara sing padha lan sing nindakake kanthi manual liwat layar cetak lan gabung karo Photoshop.

Aku kelingan mbahas topik iki sadurunge karo Tomás, pencipta Cartesia, babagan kopi taun kepungkur. Pancen angel banget yen Google bisa menehi tandha persetujuan karo PlexScape kanggo menehi potensial sing ditolak AutoDesk wiwit versi AutoCAD 2013. Lan, nalika tuku gambar satelit karo Geoeye, salah sawijining larangan yaiku nggunakake alat ing Internet; sing paling sampeyan bisa tindakake yaiku nyelehake bagean cilik kanthi resolusi dhuwur utawa tampilan lengkap kanthi ukuran suda. Dadi ironis yen dheweke nampa apa sing ditindakake Plex.Earth nganti versi 6 Google Earth.

Kanthi iki, pangguna bakal bisa terus nganggo Google Earth 6 utawa kanthi tuku versi mbayar sing regane 400 dolar, kaya sing dikandhani José ing Blog GIS & AutoDesk.

Kanggo sawetara wektu, aku miwiti nyoba yen wilayah topografi sing rata, lan aku ngerti manawa distorsi kurang; sing ana ing antarane 3 lan 7 meter. Nanging nalika nyoba area sing ora rata, aku nemokake asile ora musibah.

Ayo ndeleng conto ing ngisor iki, sing kanggo tujuan artikel iki aku wis milih titik endi watesan resolusi dhuwur gambar dituduhake, mung ing bukit luwih saka 200 meter ing dhuwur:

google earth orthophotos

Wiwit watesan ana ing tengah, distorsi sing disebabake relief ora katon, sanajan cetha yen ing ujung ditampilake ing gambar ing ngisor iki nalika kita pindhah menyang kiwa lan tengen.

google earth orthophotos

google earth orthophotos

Saiki ayo mbayangake nyoba layar lan nyoba nyusun kaya iki. Google temtunipun bakal njupuk langkah penting kanggo versi sing mbayar kanggo adol luwih akeh, lan kanggo nyegah pelanggaran unduhan gedhe.

Dene, kanggo ngatasi kebunton, Plex.Earth wis ditambahake menyang versi 3 Sawetara varian kayata:

  • Kemampuan kanggo ndhukung WMS, sing bisa nempelake gambar lan lapisan geografis dadi standar OGC saka IDE saben negara.
  • Kamungkinan ndownload gambar saka BingMaps, sing sanajan ora jangkoan sing padha, tekan saben dina luwih akeh. Uga ndhukung OpenStreet Maps.

Owah-owahan kanggo versi anyar:

  • Model lisensi Standard-Pro-Premium diilangi, ing endi saben versi duwe kapasitas sing beda lan bertahap. Saiki versi apa wae duwe kabeh.
  • Model-model anyar iku Business Edition lan Enterprise Edition, kanthi kabeh kemampuan lan dibedakne karo jumlah mesin.
  • Ing versi Business, ana rega kanggo siji lisensi, lan liyane kanggo tuku 2 nganti 10 lisensi. Kanthi kauntungan lisensi kasebut bisa digunakake ing rong mesin, kayata ing kantor lan omah, utawa ing PC desktop lan ing laptop. Mesthi, ora bisa digunakake bebarengan.
  • Ing babagan lisensi Enterprise, ana rega 10 lisensi, sing uga bisa digunakake ing rong mesin; utawa 20 total. Daya tarik iki kanggo perusahaan, amarga wis ngambang, supaya bisa digunakake saka mesin apa wae sing nyambung menyang jaringan, nggunakake check in kanggo njupuk lisensi sing kasedhiya lan mriksa metu kanggo ngeculake.
  • Ing pungkasan, prices bakal luwih murah yen kita nimbang mesin ganda.

Kita ngerti yen ing sasi Februari iki versi Plex.Earth bakal kasedhiya, saka ngendi kita nemokake daya tarik saka Explorer Peta sing saiki kalebu mozaik anyar.

3 Balesan kanggo "Google Earth 7 mbatesi pengangkatan gambar sing wis dileresake"

  1. Clarifying
    Kahanan mengaruhi yen sampeyan pengin ngundhuh tutup kanggo gabung minangka mozaik.
    Kanggo nggoleki kanthi normal, ora ana masalah, ora ana distorsi, kajaba yen medan ora bisa diilangake.

  2. Halo, piye kabare kanca saka Geofumadas, delengen apa aku ngerti, apa kiriman iki tegese manawa ing Google Earth 7 sing anyar gambar bakal luwih kleru? Dadi, ilang kualitas nalika diunduh utawa digoleki ing GE sing padha? Aku isih duwe versi 6.3 ... yen sampeyan bener, mesthi padha nindakake supaya GE didol luwih akeh kanthi lisensi, dheweke nggunakake tombak .. Aku ngenteni wangsulan sampeyan kanca g!

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.