Google nglukisake pasuryan lan dheweke nuduhake dheweke dodo :)

Ing laporan anyar wis katon Google wis erasing pasuryan wong ing Street View, nanging cah wadon iki Ya, dheweke ngerti carane kanggo ngenali wektu kanggo langgeng hadiah.

Bocah wadon kudu weruh mobil Google liwat lurung-lurung liya, supaya dheweke ngetung dheweke

tampilan dalan1

lan mung nalika mobil arep nyekel

tampilan dalan2

pungkasanipun mobil bakal mlaku

tampilan dalan3

Kabar wis teka lan sawetara wis ngandhani yen cah wadon kasebut:

-Hello mamaaaaaa, aku ing web

Liyane:

-Mom, aku nuduhake sampeyan susu ing web

-dan pinten sampeyan wis dikenani biaya?

-Nona!

-yen sampeyan bakal ora * silong!

Go sing camarita kerjane

2 Balesan kanggo "Google kalebu pasuryan lan padha nuduhake dodo dheweke :)"

  1. Aku wis nulis salinan werna mobilku lan aku mlaku-mlaku ing lurung-lurung ing Buenos Aires.
    Ayo weruh yen aku duwe luck padha!

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.