Manifold nambah hubungan karo Microsoft

sql server manifold

Sadurunge, kita wis nerapake teknologi pipa Sistem ora nyumurupi sethithik kemajuan fungsionalitas karo platform 2007, SQL, sing luwih penting kanggo program apa sing ora bisa ditindakake SQL saka lisensi kothak.

sistem akeh Pentingna topik iki amarga nggunakake SQL nyebut, versi gratis, nyuda biaya implementasine lan ndadekake ora perlu nggunakake MySQL utawa platform support rumit. Iki bakal nimbulake sawetara garang tanpa kudu gumantung marang Enterprise utawa lisensi pokok, lan bisa dileksanakake ing pembangunan sing mung mbutuhake lisensi runtime.

Uga, miturut statement saka Manifold, dheweke wis ngaktifake maneh pembicaraan karo Microsoft, supaya integrasi anyar karo server SQL 2008 janjine kanggo ngapikake kemampuan kanggo berkembang nganggo baris Microsoft.

Antarane owah-owahan kasebut yaiku:

  • Nganggo lan nyunting data ing SQL Server 2008
  • Editing kanthi bebarengan dening akeh kedhaftar
  • Ngowahi data kanthi area kapentingan karo indeks spasial
  • Sambungan langsung menyang SQL Server 2008 tanpa nggunakake piranti lunak perantara
  • GUI terpadu kanggo Virtual Erth
  • Fungsionalitas dengan bit 64, Windows Vista, Multi-inti, multi-prosesor
  • Reprojection, ngunggah lan ngundhuh data ing fly nganggo database SQL Server 2008
  • Indeksasi spasial lan reprojection otomatis saka set gambar lan model terrain
  • Dhukungan penuh karo ekstensi kanggo geocoding, analisis jaringan, analisis topologi, referensi linier lan pangolahan model permukaan.
  • Fungsi prefabrikasi liyane kanggo tugas GIS
  • Antarmuka otomatis kanggo layanan IMS ing loro WFS (Layanan Fitur Web), protokol WFS-T, WMS .... Eye, OGC sing kompatibel lan mbukak sumber sanajan nduweni.

Manifold tegese manawa iki dudu pangembangan Beta, nanging wis dileksanakake saka lisensi 8 sing lagi dirilis.

Saiki pindhah saka lisensi 7x kanggo 8x sampeyan kudu mbayar $ 150, senadyan kedhaftar wis sasi Agustus kanggo nganyarake kanggo $ 50.

Liwat: Blog James Gratis

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.