Atlas peta pendidikan ... gratis

Geografi Nasional wis nglakoni tugas gedhe karo Exedition Atlas, koleksi peta saka saindhenging donya kanggo keperluan pendidikan, siap dicithak lan disalin.

peta argentina
Peta Argentina karo rincian luwih akeh

Karya iki wis disedhiyakake sajroning rangka Tindakan Aksi Geografi, lan ing antarane sing paling apik sampeyan bisa nemokake:

  • Peta bawana
  • Kanthi utawa tanpa interdepartmental watesan
  • Kanthi utawa tanpa nulis rincian
  • Siap tayang ing versi pdf utawa gif

Iku cukup kanggo milih bawana lan negara; Antarane kategori utama yaiku:

Tambahan, ana peta sing luwih rinci babagan Amerika Serikat, Timur Tengah, Meksiko lan Kanada.

Salah Jawab kanggo "Atlas peta pendidikan ... gratis"

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.