The Global Positioning System minangka proyek sains

Sing adil ilmiah saka putrane wis bali, lan sawise sawetara deliberations karo guru babagan kemungkinan proyek, padha pungkasanipun disetujoni siji karo kang mlumpat meh meter saka kabungahan ... Aku meh loro amarga iku subyek sing kita loro passionate babagan . Uga amarga project iki asli, kita mutusake ora kanggo nelusur Internet kanggo apa saben wong wis rampung lan alasan utama napa setengah saka wong-wong mau ditolak utawa diulang.

Senadyan ing taun sing kritis, 13 mung dadi panggung nalika dheweke wiwit mangsuli wewenang, ketidakadilan ing urip, antarane bocah lan remaja. Aku kudu ngedumake luwih akeh wektu kanggo topik sing ora perlu dituduhake. Wong gedhe, karo masa depan sing janjeni ing donya marketing lan teknologi ... sanajan karo pirang-pirang taun isih bisa ngolehake rega ngelmune jroning babagan apa wae lan entuk manfaat sing ora ana gunane kanggo fokus.

Foto ing sisih tengen katon kaya wingi, nalika aku entuk ditolak keluarga kanggo nglamar piso nul. Haha, aku ditakoni pirang-pirang dina, saiki ora ditemtokake amarga foto kuwi apik banget.

Bali menyang tema proyèk, babagan presenting fungsi Sistem GPS. Kanggo iki, kita kudu bisa nyambut damel ing akhir minggu, nggawe papan ing antarane gangguan sing nyebabake nyawa ibu; Sampeyan kudu mbangun model donya, kanthi orbit konstelasi satelit kabel, bawana sing digambar, garis lintang lan bujur. Iki bakal nerangake cara koordinat geografis bisa digunakake, cara ngukur gravitasi obyek sing bakal dilebokake ing orbit lan panrima sinyal kasebut saka piranti kanthi GPS sing terpadu.

Banjur kanthi iPad bakal nduduhake ngendi satelit bakal mlaku, sing sanajan ora bisa ditemokake, ana aplikasi sing ngidini sampeyan nyimulasikake swiwine.

IMG_0257Lan pungkasanipun nerangake carane sistem iki, bebarengan karo panrima gps sing saiki ndadekake aplikasi seluler lan aplikasi sing dikembangake ngidini geolokasi, nuduhake Google Earth lan lokasi ing ngendi dheweke sekolah. Oh, aku pengin ndeleng amarga dolanan ditangani kaya Game Boy.

Dadi, ora kaya kaku akhir minggu pungkasan kanthi tiba ing situs iki, saiki aku duwe banget nglipur, aku uga kudu tuku lapisan sing apik kanggo ngreksa iPad kanggo kecelakaan, latihan bocah lanang supaya luwih saka ngulang minangka parakeet sing nggambarake soko luwih saka geografi prasaja lan ing ndhuwur kabeh, nglatih supaya ora bisa ngidhentikake obah-obahan kanthi menehi kemampuan kanggo muter Iron-man ... Minangka mung bisa nindakake!

Pungkasan taun karo kompor gas metana Piyambakipun pikantuk posisi ingkang sepisanan wonten ing kelas, sekolah lan ing sekolah ibukutha. Ora kaya, wektu iki ora ana ing grup, lan ... ing subyek sing macem-macem.

Kita bakal weruh carane dadi ...

2 Balesan kanggo "Sistem Posisi Global minangka proyek pamikiran ilmiah"

  1. Biencausita sampeyan yen sampeyan ngerti, aku nulis saka Peru lan aku nemokake banget menarik lan migunani kaca, salam lan akeh kasuksesan.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.