#BIM - Revit MEP Course (Mekanik, Listrik lan Plumbing)

Gambar, ngrancang lan dokumen proyek sistem sampeyan karo Revit MEP.

  • Ketik kolom desain karo BIM (Pemodelan Informasi Bangunan)
  • Master alat nggambar kuat
  • Konfigurasi pipa dhewe
  • Ngetung diameter kasebut kanthi otomatis
  • Rancang sistem penghawa dingin mekanik
  • Gawe lan dokumen jaringan listrik sampeyan
  • Nggawe laporan sing migunani lan profesional
  • Presentasi asil sampeyan kanthi rencana kualitas sajrone setengah wektu.

Kanthi kursus iki sampeyan bakal sinau babagan njupuk kauntungan saka alat kasebut supaya proses desain sistem bangunan luwih cepet, luwih efisien lan luwih bermutu.

Cara anyar kanggo ngatur proyek sampeyan

Piranti lunak revit minangka pimpinan jagad babagan desain bangunan kanthi nggunakake BIM (Model Informasi Bangunan), ngidini para profesional ora mung ngasilake rencana, nanging koordinasi kabeh model bangunan kalebu fitur desain. RevP MEP dirancang kanggo nyakup alat desain fasilitas kanggo bangunan.

Yen sampeyan nemtokake elemen MEP menyang proyek, sampeyan bisa:

  1. Nggawe jaringan pipa kanthi otomatis
  2. Nindakake petungan mundhut tekanan lan tekanan statis
  3. Wenehi ukuran pipa
  4. Ngapikake analisis ing desain termal bangunan
  5. Gawe lan dokumen ing jaringan listrik omah kanthi cepet
  6. Nambah kinerja nalika nggarap model MEP

Orientasi Kursus

Kita bakal ngetutake urutan logis sing sampeyan bakal nggawe proyek pribadi. Tinimbang nganggep saben aspek teori babagan program, kita bakal fokus kanggo melu alur kerja sing cocog karo kasus nyata lan menehi sawetara tips supaya bisa entuk asil sing paling apik.

Sampeyan bakal entuk file sing disiapake sing bakal ngidini sampeyan ngetutake kemajuan kursus ing ngendi sampeyan nganggep luwih penting, nuntun sampeyan nggunakake alat kasebut nalika nonton kelas.

Isi kursus dianyari sacara rutin kanggo kalebu update utawa titik penting sing bisa mbantu ningkatake sinau lan sampeyan bakal entuk akses menyang wektu nyata supaya sampeyan bisa nambah keterampilan terus.

Ora suwe kasedhiya ing basa Inggris, ing AulaGEO

Saiki, kursus mung kasedhiya ing Spanyol

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.