Paling penting saiki, lan ing taun 60

IMG_0323 Aku arep mlaku-mlaku, ing lelungan sing dawa banget. Aku ninggal kowe ing perusahaan Live Writer ngendi soko aku programmed kanggo kasetyan saka nonton nanging aku pengin njupuk kauntungan saka wektu amarga ing lelungan iki nalika aku njaluk nostalgia kanggo panggilan katelu saka putri sing takon kula nalika aku bakal bali supaya kita rampung teka-teki.

Wingi aku ana ing pemakaman kanggo kanca, aku ngobrol ing jejere kembang ing kuburan. Aku ngerti, iki ora teknologi asap, nanging aku jelas yen kawruh kanggo kegunaane bisa dadi metodologis, praktis, formatif lan malah emancipatif. Mulane ... ana sing dadi.

Apa sing paling penting saiki ing uripmu

Karir sampeyan kemungkinan bakal mungkasi universitas, gelar master utawa bisa dadi doktor. Priksa manawa sampeyan bakal nduweni posisi sing cukup kompetitif bab kontemporer sampeyan lan ora ana sing bisa ngadili yen sampeyan ora ngupayakake potensimu lengkap.

Karya panjenengan, ndadekake asil sing luwih apik kanggo gaweyan sampeyan lan mbuktekake yen sampeyan yaiku pemenang sing nyebabake 36 taun ngliwati balapan nglawan 5 yuta sperma. Sing sabenere ngidini sampeyan duwe apa sing ora dikarepake dening tuwane.

Nyenengake, rabi karo kanca-kanca, duwe sawetara pacar sing sapa iri lan ora ana sing ngganggu sampeyan ninggalake sepatu ing kamar, amarga duwe pizza ing 2 ing wayah esuk utawa ora mbenerake sheet ing langit-langit sing ndadekake gangguan nalika Angin angin.

Mainan teknologi sampeyan, ngetrapake kebutuhan sing ana ing apa sing sampeyan seneng, dadi tablet digital, kamera, gps utawa mung kaca bluetooth.

Apa sing paling penting ing taun 60

Mbayangno yen sampeyan ana ing wayah sore, dokter dhawuh marang sampeyan yen sampeyan mung duwe sawetara jam kanggo urip lan yen sampeyan nyiapake dhewe ing irama sing nalika sampeyan ngalami serangan, resiko sawayah-wayah. Supaya sampeyan arep njupuk kauntungan saka menit, menyang taun 96, apa sampeyan arep:

Mangga nggawa kula judhul universitas, diploma gelar master lan papat buku sing wis ditulis. Aku pengin wong-wong kene ing meja iki, aku pengin elinga cara njupuk kula kanggo njaluk karir, digunakake lan sinau, weruh carane akeh produksi wis teka saka otakku ...

Mungkin sing ora, lan mungkin sampeyan ngomong: nggawa kula kanca, wong sing nyambut gawé bebarengan karo aku sadurungé ngrampungaké 50, aku arep ndeleng kula amarga aku pengin merasakan apa sing saya ngrambah ing uripku lan ora bisa ngrampungake karir akademik sing luwih apik lan kesempatan ...

Ngantiya brides aku, aku arep nggabung karo aku ing wayahe pungkasan iki lan ngelingake yen sanajan aku ora tau nikah karo dheweke, aku duwe hak istimewa kanggo dicintai dening saben wong ...

Utawa, sampeyan bisa ngomong: Aku pengin tablet kene, aku pengin nyambung menyang browser lan wong nganyari Facebook kanggo wektu suwene, aku uga pengin nggawe siji entri liyane ing blogku kanggo njelasake yen trik AutoCAD pungkasan sing dicadhangake kanggo dina khusus ... petiku sijine kamera Benq, hard drive eksternal lan konsol wii.

cipotes Ora sir ...

Mesthi wae kowe bakal ngomong: Nggawa bocah-bocah, aku arep ndeleng wong-wong mau nganti pungkasan, nggawa wanita sing ngiringan aku kabeh, aku arep ngubetake wajah sing ayu lan ngomongke dheweke suwene wektu aku tansah tresna marang dheweke ...

Aku nyuwun maneh. Aku ngerti, iku ora kaya asap teknologi nanging ...

Apa ora adorable?

Padha uga ing taun 60

4 Balesan kanggo "Apa sing paling penting saiki, lan taun 60"

  1. Aku seneng blogmu lan aku ngetutake liwat maca. Posting Sampeyan digawe kula mikir akeh iku ...

    duwe trip apik
    A ngrangkul saka Portugal

  2. hummm penasaran sing aku uga dina iki nggambarake bab iki lan garis sampeyan teka kanggo menehi luwih kekuatan kanggo pikirane iki ...

    Muga-muga sampeyan duwe perjalanan apik lan nikmati akeh ...

    Salam saka Iberia!

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.