Awan Awan lan Sinkronisasi karo Google Maps - 5 Apa Anyar ing Microstation V8i

Kemungkinan berinteraksi karo Google Maps lan Google Earth lan nangani data saka scanner minangka sawetara pangarepan penting saka sistem GIS - CAD. Ing aspek kasebut, ora ana sing ragu manawa piranti lunak gratis wis maju luwih cepet tinimbang piranti lunak proprietari.

Saiki aku mriksa update Microstation V3i Select Series 8 sing nomer loro (8.11.09.107), lan luwih becik ngerti manawa ana kemajuan. Ayo ndeleng sawetara fitur anyar sing ana ing Seri 3 lan Seri 2:

1. Sinkronisasi karo Google Mapsmicrostation v8i

Ing artikel sadurunge aku disebutake babagan sinkronisasi karo Google Earth. Ing kasus iki, dheweke nambahake fungsi liyane sing ngidini tampilan saiki file dgn / dwg bisa diselarasake karo Google Maps, lan bisa uga milih level zoom.

Iki rampung saka Piranti> Geografis> Bukak Lokasi ing Google Maps

Sadurunge ngeklik ing layar ana jendela ngambang sing ngidini kita milih tingkat pendekatan, sing bisa saka 1 dadi 23.

microstation v8i

Sampeyan uga bisa milih tampilan, sing bisa: peta, werna utawa lalu lintas.

Lan sampeyan uga bisa milih gaya: peta, hibrida, relief utawa satelit.

Akibaté, sistem kasebut mbukak ing browser Internet, kanthi panyebaran sing dipilih.

microstation v8i

Ora ala, nanging angel mangertos kenapa ora gampang kaya nambahake kaya lapisan anyar ... apa sing wis dakerteni, yaiku sabanjure bakal ditindakake ing versi sabanjure.

2. Ndeleng sing disimpen

Iki minangka fungsionalitas kaya program CAD / GIS liyane sing wis suwe, sing nggampangake kemungkinan nyimpen akses langsung menyang penyebaran khusus. Bentenipun Bentley ngetrapake opsi konfigurasi tampilan, yen bisa nemtokake lapisan sing bakal aktif, jinis obyek sing bisa dideleng, perspektif tampilan, lan liya-liyane.

Sampeyan uga bisa nemtokake file kasebut disebut referensi, lan kondisi visibilitas.

microstation v8i

 

3. Dhukungan kanggo Realdwg saka AutoCAD 2013

Kita ngerti ing 2013 AutoDesk ngowahi file, sing bakal bener kanggo AutoCAD 2014 lan AutoCAD 2015.

Microstation Select Series 3 bisa mbukak, nyunting lan nyimpen jinis file kasebut sacara native.

Ing perjanjian kasebut, perjanjian karo AutoDesk wis sukses banget, sing kabeh OpenSource ora bisa dikendhaleni. Malah ora kanggo ngimpor, luwih-luwih kanggo sunting kanthi asli.

4. Dhukungan Cloud Point.

Iki minangka fitur sing diwiwiti karo Select Series 2. Sanajan ing edhisi anyar, dheweke nambahake peningkatan kagunaan.

Poin bisa ditangani ing format:

TerraScan BIN, Topcon CL3, Faro FLS, LiDAR LAS, Leica PTG - PTS - PTX, Riegl 3DD - RXP - RSP, ASCII xyz - txt, Optech IXF, ASTM e57 lan mesthi, Pointools POD, teknologi karo apa kang ditindakake kasebut sawise akuisisi ing taun-taun pungkasan.

5. Dhukungan kanggo pangembangan ing lingkungan virtualisasi.

Virtualisasi server iku aspek anyar, nanging wis berkembang ing fungsionalitas amarga saiki kita duwe kontrol luwih apik saka kepercayaan lan sambungan broadband.

Kanthi iki, bisa uga server beda kanggo nuduhake proses, ngirim sesi mbukak lan nyebarake kapasitas menyang server liyane tanpa kudu fisik kaya 10 taun kepungkur. Mangkono, layanan kayata apa sing ditindakake GeoWeb Publisher utawa Geospatial Server bisa ana ing cloud server, tanpa wedi kejenuhan utawa kudu eksklusivitas amarga kakehan proses sing wis lawas diwenehake.

Umumé, kita nemokake anyar babagan Microstation V8i sing menarik ing seri kaping telu. Sanajan sawetara aspek ing tema geospasial luwih alon tinimbang energi OpenSource, ing level aplikasi vertikal ing teknik pabrik industri lan Teknik Sipil, terus dadi referensi penting kanggo inovasi berkelanjutan.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.