AulaGEO, penawaran kursus paling apik kanggo profesional engineer Geo

AulaGEO minangka proposal pelatihan, adhedhasar spektrum Geo-engineering, kanthi blok modular ing urutan Geospatial, Teknik lan Operasi. Desain metodologis adhedhasar "Kursus Ahli", sing fokus ing kompetensi; Iki tegese fokus ing praktik, nindakake tugas ing kasus praktis, luwih becik siji konteks proyek lan kanthi dhukungan teoretis sing nguatake apa sing ditindakake.

Karakteristik kursus metodologi AulaGEO kalebu:

  • 100% online.
  • Akses seumur hidup menyang konten kursus. Iki tegese bisa dijupuk kanthi cepet miturut siswa, lan bisa diakses kaping pirang-pirang sing dibutuhake selawase.
  • Diakses saka piranti mobile.
  • Audio nerangake langkah demi langkah, kayata kelas adat.
  • Bahan kanggo download, kanggo ngetrapake kursus.
  • Dikembangake dening profesional sing ngalami ing tema.
  • 30 njamin yen sampeyan ora puas karo kursus sing dituku.
  • Regane sing bisa diakses kanthi total.
  • Kasedhiya ing Inggris, sawetara sing duwe subtitles ing luwih saka basa 15.
  • Uga kasedhiya ing basa Spanyol.

Pangembangan konsep AulaGEO sing paling njlentrehake orane katrangan bisa digambarake ing grafik, sing dikembangake kanthi paket kaya ing ngisor iki:

Expert ing Model Geospatial.

Iki kalebu pelatihan ing Sistem Informasi Geografi, nggunakake piranti lunak proprietari paling eksklusif (ArcGIS) lan piranti lunak QGIS gratis; ing level majeng iki kalebu pangembangan aplikasi seluler nggunakake html5 lan Google Maps API.

  1. Sistem Informasi Geografi kanthi ArcGIS 10
  2. Sinau ArcGIS Pro Gampang
  3. Sinau ArcGIS Pro sing maju
  4. Gampang QGIS
  5. Langkah QGIS langkah demi langkah
  6. QGIS + ArcGIS Pro cara paralel ing cara sing padha
  7. Geolokasi kanthi nggunakake HML5 lan Peta Google
  8. Web GIS lan ArcPy

Kursus bisa dijupuk kanthi masing-masing, miturut kebutuhan lan pengalaman sing wis ana, utawa minangka penguatan sadurunge sinau.


Pakar Sensasi adoh

  1. Pambuka kanggo Sensor Jauh
  2. Pemodhohan banjir nganggo HecRAS wiwit awal
  3. Analisis lan pemodelan banjir kanthi ArcGIS HecRAS lan GeoRAS
  4. Kursus Google Earth

Kursus ing modul iki minangka level lanjutan sing bisa ditindakake para pangguna sing duwe pengalaman ing aplikasi GIS, nanging uga transisi sing menarik antarane desain geospasial lan karya sipil. Pramila kursus Remote Sensing lan Hec-RAS kalebu ulasan nggunakake ArcGIS lan QGIS, lan kursus Google Earth kalebu leveling umum.


Pakar Desain Pakaryan Sipil

  1. Model terrain digital.  Kursus iki kalebu panjelasan babagan metode photogrammetric kanggo nggarap model digital lan cloud point nggunakake gambar, kayata fotografi udara sing dijupuk pesawat utawa drone. Ing kursus kasebut, AutoDesk Recap, About3D, MeshLab, SketchFab lan Bentley ContextCapture digunakake kanggo tugas sing padha utawa komplementer. Kalebu nggawe permukaan kanthi nggunakake cloud point kanthi Civil3D.
  2. 3 Tingkat Sipil 1.  Tingkat pisanan kalebu manajemen Titik, nggawe permukaan lan alignment.
  3. 3 Tingkat Sipil 2.  Iki bisa nglumpukake majelis, permukaan, bagean silang lan persagi volume.
  4. 3 Tingkat Sipil 3.  Ing kene sampeyan bisa ndeleng alignment ing tingkat sing luwih maju, uga lumahing lan bagean silang.
  5. 3 Tingkat Sipil 4.  Makarya kanthi esplanade, drajat kebersihan, plot lan persimpangan ing karya linear.
  6. Trik CAD - GIS karo Excel majeng lan makro.

Ahli BIM ing Teknik Elektromekanika

  1. Revit MEPIng kene kita nerangake instalasi elemen beda desain infrastruktur, sing ana gandhengane karo sistem listrik, mekanik lan plumbing.
  2. Sistem Hydrosanitary.  Kursus iki minangka panjelasan langkah demi langkah babagan konstruksi telung dimensi kabeh unsur lingkungan hidrasier bangunan, sambungan lan generasi rencana akhir.
  3. Reviti MEP kanggo sistem listrik.
  4. Reviti MEP kanggo sistem elektromekanika. Rawuh.
  5. Revit MEP kanggo sistem pipa. Enggal teka.

 

 


Ahli BIM ing Teknik Struktural

Modul iki kalebu desain struktural nggunakake rong baris piranti lunak: AutoDesk Revit lan CSI ETABS.

  1. Desain struktural kanthi nggunakake Strukture Revit
  2. Desain baja, nggunakake Advanced Steel
  3. Analisis Lanjut nganggo Robot Struktural
  4. Proyek struktural kanthi AutoDesk.

Ing kasus ETABS, tawaran kasebut yaiku:

  1. Desain bangunan tahan gempa kanthi ETABS, level 1.
  2. Desain bangunan tahan gempa kanthi ETABS, level 2.
  3. Spesialisasi ing desain struktural karo CSI lan ETABS.
  4. Masonik struktural nganggo ETABS. Enggal teka.

Pakar Desain Arsitektur BIM

  1. Sinau Revit Gampang
  2. Dasar BIM ing Desain Arsitektur kanthi Revit

 

 

 

 


Ahli Proyek BIM

  1. Lengkep metodologi BIM. Iki minangka kursus sing nyakup konsep teori lan praktis kanggo manajemen metode BIM, kalebu aspek 4D lan 5D sing ditrapake kanggo Budget lan simulasi proses konstruksi.
  2. BIM 4D nggunakake Navisworks. Ora suwe.

 

 

 


Pakar Aliran kerja

Kursus-kursus kasebut ditujokake kanggo nyiapake desain sing luwih dhuwur, amarga ora bisa ngerteni sawetara kode kanggo nggawe ETLS ing aliran rekayasa iteratif. Mula, pilihan kursus leveling ing logika pemrograman karo pseudocode, Ansys yaiku hubungane unsur terbatas karo desain geometris lan Dynamo sing ditrapake kanggo proyek BIM.

  1. Pambuka Programming
  2. Desain nganggo workbench Ansys
  3. Analisis dinamis
  4. Desain lan simulasi mekanik nggunakake Nastran. Enggal teka.
  5. Desain mekanik nganggo CREO. Enggal teka.
  6. Desain lan simulasi nggunakake MatLab. Enggal teka.

Cekakipun, AulaGEO minangka alternatif pelatihan anyar lan inovatif, kursus khusus sing fokus ing spektrum Geo-Engineering. Iki kalebu kursus kanggo Arsitektur, Pekerjaan Sipil, Desain Struktural, BIM lan Proyek Geospasial.

Ing portofolio ing ngisor iki, sampeyan bisa nyaring kursus miturut tema umum.

Deleng rinci
scketchup

Kursus - Modeling Sketchup

Sketchup Modelling AulaGEO nyedhiyakake kursus modeling 3D karo Sketchup, minangka alat kanggo nggawe konsep kabeh arsitektur ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
Ciência

Kursus Ilmu Data - Sinau nganggo Python, Plotly lan Leaflet

Saiki ana akeh sing kasengsem ing perawatan data sing akeh kanggo napsirake utawa njupuk keputusan sing bener ing kabeh ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
metodologi bim

Cara lengkap metodologi BIM

Ing kursus majeng iki aku nuduhake sampeyan langkah demi langkah babagan cara ngetrapake metode BIM ing proyek lan organisasi. Kalebu modul ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
ans

Kursus Ansys Workbench 2020

Ansys Workbench 2020 R1 Sepisan maneh AulaGEO nggawa tawaran anyar kanggo latihan ing Ansys Workbench 2020 R1 ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
1927556_8ac8_3

Kursus ArcGIS Pro - dhasar

Sinau ArcGIS Pro Gampang - iku mesthi dirancang kanggo para penggemar sistem informasi geografis, sing pengin ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
mesthi arcgis majeng

Kursus ArcGIS Pro Lanjut

Sinau nggunakake fitur canggih piranti lunak ArcGIS Pro - GIS sing ngganti ArcMap Sinau tingkat canggih ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
AutoCAD

Kursus AutoCAD - sinau gampang

Iki minangka kursus sing dirancang kanggo sinau AutoCAD saka awal. AutoCAD minangka piranti lunak sing paling populer kanggo desain sing dibantu ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
3DS

Kursus Autodesk 3ds Max

Sinau Autodesk 3ds Max Autodesk 3ds Max, minangka piranti lunak sing lengkap sing nawakake kabeh alat sing bisa digawe ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
navisworks

Kursus BIM 4D - nggunakake Navisworks

Sugeng rawuh ing lingkungan Naviworks, alat kerja kolaborasi Autodesk, sing dirancang kanggo manajemen proyek ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
blender

Kursus campuran - Pemodelan kutha lan lanskap

Blender 3D Kanthi kursus iki, siswa bakal sinau nggunakake kabeh alat kanggo model obyek ing 3D, liwat ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
tingkat 3D sipil 1

Kursus 3D Sipil kanggo karya sipil - Level 1

Poin, permukaan lan alignment. Sinau nggawe desain lan karya linear dhasar kanthi piranti lunak Autocad Civil3D sing ditrapake ing Topografi ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
tingkat 3D sipil 2

Kursus 3D Sipil kanggo karya sipil - Level 2

Majelis, permukaan, salib, cubing. Sinau nggawe desain lan karya linear dhasar kanthi piranti lunak Autocad Civil3D sing ditrapake kanggo ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
tingkat 3D sipil 3

Kursus 3D Sipil kanggo karya sipil - Level 3

Alignment canggih, permukaan, bagean salib. Sinau nggawe desain lan karya linear dhasar kanthi piranti lunak Autocad Civil3D sing ditrapake kanggo ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
tingkat 3D sipil 4

Kursus 3D Sipil kanggo karya sipil - Level 4

Kelas, saluran pembersihan, bingkisan, prapatan. Sinau nggawe desain lan karya linear dhasar kanthi piranti lunak Autocad Civil3D sing ditrapake kanggo ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
Kursus struktur robot

Kursus Desain Struktural nggunakake Struktur Robot AutoDesk

Pandhuan lengkap kanggo nggunakake Robot Struktural Analysis kanggo model, pitungan lan desain struktur beton lan baja ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
kursus dinamis bim

Kursus dinamo kanggo proyek teknik BIM

Desain Komputasi BIM Kursus iki minangka pandhuan sing ramah lan pambuka kanggo jagad desain komputasi kanthi nggunakake Dynamo, platform ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
revit arsitektur

Dhasar kursus Arsitektur nggunakake Revit

Kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan Revit kanggo nggawe proyek kanggo bangunan Ing kursus iki kita bakal fokus menehi sampeyan ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
gearth

Kursus Google Earth: saka dhasar nganti maju

Google Earth minangka piranti lunak sing teka kanggo merevolusi cara ndeleng jagad. Pengalaman sekitar ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
kesan

Kursus Pencetakan 3D nggunakake Cura

Iki minangka kursus pambuka kanggo alat SolidWorks lan teknik pemodelan dhasar. Sampeyan bakal menehi ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
ngrampungake kursus struktur

Kursus Teknik Struktural nggunakake Revit

  Pandhuan desain praktis karo Model Informasi Gedhung sing ditujokake kanggo desain struktural. Tarik, ngrancang lan dokumen ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
remot sensor

Pambuka Kursus Sensing Remote

Temokake kekuwatan kanggo ngrasakake remot. Eksperimen, rasakake, analisa lan deleng apa sing bisa ditindakake tanpa ana ing kana. The ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
nastran

Kursus Nastran Penemu

Penemu Autodesk Nastran minangka program simulasi numerik sing kuat lan kuat kanggo masalah rekayasa. Nastran yaiku mesin ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
Hecras mesthi

Kursus Pemodelan Banjir - HEC-RAS saka awal

Analisa banjir lan banjir kanthi piranti lunak gratis: HEC-RAS HEC-RAS minangka program Angkatan Tentera Angkatan Darat ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
model maneh

Kursus Pemodelan Kasunyatan - Rekam AutoDesk lan About3D

Gawe model digital saka gambar, nganggo piranti lunak gratis lan Recap Ing kursus iki sampeyan bakal sinau nggawe ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
kursus hecras lan arcgis

Kursus modeling lan analisis banjir - nggunakake HEC-RAS lan ArcGIS

Temokake potensi Hec-RAS lan Hec-GeoRAS kanggo pemodelan saluran lan analisis banjir #hecras Kursus praktis iki ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
plumbing bim

Revit Kursus MEP - Instalasi Pipa

Nggawe model BIM kanggo instalasi pipa Apa sing bakal sampeyan sinaoni Kerja bareng ing proyek multi-disiplin sing ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
revit hvac

Revit Kursus MEP - Instalasi Mekanik HVAC

Ing kursus iki, kita bakal fokus ing panggunaan alat Revit sing nulungi ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
milih

Revit Kursus MEP kanggo Sistem Listrik

Kursus AulaGEO iki mulang babagan panggunaan Revit kanggo model, ngrancang lan ngitung sistem listrik. Sampeyan bakal sinau ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
saklajengipun

Kursus Sistem Informasi Geografis karo QGIS

Sinau nggunakake QGIS liwat latihan praktik Sistem Informasi Geografi kanthi nggunakake QGIS. - Kabeh latihan sing bisa ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
dtwin

Kursus Kembar Digital: Filsafat kanggo revolusi digital anyar

Saben inovasi duwe pandhereke, yen digunakake, ngowahi industri sing beda-beda. PC ngganti cara nyopir ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
mikir 22

Kursus Parametrik PTC CREO - Desain, analisis lan simulasi (2/3)

Creo Parametric minangka piranti lunak desain, manufaktur lan rekayasa PTC Corporation. Minangka piranti lunak sing ngidini modeling, ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
Aku mikir

Kursus Parametrik PTC CREO - Desain, Ansys lan Simulasi (3/3)

Creo minangka solusi 3D CAD sing mbantu sampeyan nyepetake inovasi produk supaya sampeyan bisa nggawe ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
PERCAYA

Kursus Parametrik PTC CREO - Desain, analisis lan simulasi (1/3)

CREO minangka solusi 3D CAD sing mbantu sampeyan nyepetake inovasi produk supaya sampeyan bisa nggawe ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
bim5

Jumlah njupuk kursus BIM 5D nggunakake Revit, Navisworks lan Dynamo

Ing kursus iki, kita bakal fokus kanggo ngekstrak jumlah langsung saka model BIM kita. Kita bakal ngrembug macem-macem cara kanggo ngekstrak jumlah nggunakake ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
os

Web-GIS mesthi nganggo piranti lunak open source lan ArcPy kanggo ArcGIS Pro

AulaGEO nampilake kursus iki sing fokus ing pangembangan lan interaksi data spasial kanggo implementasi Internet ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
4250228_161f

Desain Lanjut saka Baja Beton lan Struktural sing Ditetepake

Sinau desain baja beton lan struktural sing diperkuat kanthi nggunakake piranti lunak Revit Structure lan Advanced Steel Design. Desain beton bertulang ...
Deleng liyane ...

Ing portofolio ing ngisor iki, sampeyan bisa ndeleng tawaran kanggo piranti lunak lan disiplin:

Deleng rinci
scketchup

Kursus - Modeling Sketchup

Sketchup Modelling AulaGEO nyedhiyakake kursus modeling 3D karo Sketchup, minangka alat kanggo nggawe konsep kabeh arsitektur ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
22

Kursus Masonry Struktural kanthi ETABS - Modul 2

AulaGEO nyedhiyakake kursus iki kanggo njlentrehake proyek omah nyata kanthi Struktural Masonry Walls, nggunakake paling ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
21

Kursus Masonry Struktural kanthi ETABS - Modul 3

Kanthi kursus iki, sampeyan bakal bisa njlentrehake proyek omah nyata kanthi Struktural Masonry Walls, nggunakake alat sing paling kuat ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
19

Kursus Masonry Struktural kanthi ETABS - Modul 5

Kanthi kursus iki, sampeyan bakal bisa nggawe proyek omah nyata kanthi Struktur Masonry Walls, nggunakake alat sing paling kuat ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
2703050_5f37_2

Kursus ArcGIS Pro - nol nganti maju lan ArcPy

Apa sampeyan pengin sinau nggunakake alat sing disedhiyakake dening ArcGIS Pro, wiwit wiwitan? Kursus iki kalebu dhasar ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
bim

Kursus BIM - Metodologi kanggo koordinasi konstruksi

Konsep BIM lair minangka metodologi standardisasi data lan operasi ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
Ciência

Kursus Ilmu Data - Sinau nganggo Python, Plotly lan Leaflet

Saiki ana akeh sing kasengsem ing perawatan data sing akeh kanggo napsirake utawa njupuk keputusan sing bener ing kabeh ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
metodologi bim

Cara lengkap metodologi BIM

Ing kursus majeng iki aku nuduhake sampeyan langkah demi langkah babagan cara ngetrapake metode BIM ing proyek lan organisasi. Kalebu modul ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
16

Kursus CSAB ETABS - Desain Struktural - Kursus Spesialisasi

Iki minangka kursus sing kalebu pangembangan teoritis lan praktis Tembok Masonry Struktural sing maju. Bakal diterangake ing ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
23

Kursus Masonry Struktural kanthi ETABS - Modul 1

Kursus iki kalebu pangembangan teoritis lan praktis Tembok Masonry Struktural sing maju. Kabeh sing ana gandhengane karo ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
20

Kursus Masonry Struktural kanthi ETABS - Modul 4

Ing kursus iki, sampeyan bakal bisa nggawe proyek omah nyata kanthi Struktur Masonry Walls, nggunakake alat sing paling kuat ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
18

Kursus Masonry Struktural kanthi ETABS - Modul 6

Kanthi kursus iki sampeyan bakal bisa nyiyapake proyek omah nyata kanthi tembok masonry struktural, nggunakake alat sing paling kuat ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
17

Kursus Masonry Struktural kanthi ETABS - Modul 7

Ing kursus AulaGEO iki, nuduhake cara nyiyapake proyek omah nyata kanthi tembok bangunan struktural, nggunakake ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
ans

Kursus Ansys Workbench 2020

Ansys Workbench 2020 R1 Sepisan maneh AulaGEO nggawa tawaran anyar kanggo latihan ing Ansys Workbench 2020 R1 ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
1927556_8ac8_3

Kursus ArcGIS Pro - dhasar

Sinau ArcGIS Pro Gampang - iku mesthi dirancang kanggo para penggemar sistem informasi geografis, sing pengin ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
mesthi arcgis majeng

Kursus ArcGIS Pro Lanjut

Sinau nggunakake fitur canggih piranti lunak ArcGIS Pro - GIS sing ngganti ArcMap Sinau tingkat canggih ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
arcgis lan qgis mesthi wae

Kursus ArcGIS Pro lan QGIS 3 - babagan tugas sing padha

Sinau GIS nggunakake loro program, kanthi model data sing padha Ngelingake Kursus QGIS mula digawe ing Spanyol, ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
AutoCAD

Kursus AutoCAD - sinau gampang

Iki minangka kursus sing dirancang kanggo sinau AutoCAD saka awal. AutoCAD minangka piranti lunak sing paling populer kanggo desain sing dibantu ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
3DS

Kursus Autodesk 3ds Max

Sinau Autodesk 3ds Max Autodesk 3ds Max, minangka piranti lunak sing lengkap sing nawakake kabeh alat sing bisa digawe ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
mbalekake wae

Kursus Autodesk Revit - gampang

Minangka gampang ndeleng ahli ngembangake omah - dijelasake langkah-langkah Mangerteni AutoDesk Revit kanthi cara sing gampang ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
navisworks

Kursus BIM 4D - nggunakake Navisworks

Sugeng rawuh ing lingkungan Naviworks, alat kerja kolaborasi Autodesk, sing dirancang kanggo manajemen proyek ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
blender

Kursus campuran - Pemodelan kutha lan lanskap

Blender 3D Kanthi kursus iki, siswa bakal sinau nggunakake kabeh alat kanggo model obyek ing 3D, liwat ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
cd3d

Kursus 3D Sipil - Spesialisasi ing karya sipil

AulaGEO nyedhiyakake 4 kursus sing diarani "Autocad Civil3D kanggo Topografi lan Pekerjaan Sipil" sing bakal ngidini sampeyan sinau ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
tingkat 3D sipil 1

Kursus 3D Sipil kanggo karya sipil - Level 1

Poin, permukaan lan alignment. Sinau nggawe desain lan karya linear dhasar kanthi piranti lunak Autocad Civil3D sing ditrapake ing Topografi ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
tingkat 3D sipil 2

Kursus 3D Sipil kanggo karya sipil - Level 2

Majelis, permukaan, salib, cubing. Sinau nggawe desain lan karya linear dhasar kanthi piranti lunak Autocad Civil3D sing ditrapake kanggo ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
tingkat 3D sipil 3

Kursus 3D Sipil kanggo karya sipil - Level 3

Alignment canggih, permukaan, bagean salib. Sinau nggawe desain lan karya linear dhasar kanthi piranti lunak Autocad Civil3D sing ditrapake kanggo ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
tingkat 3D sipil 4

Kursus 3D Sipil kanggo karya sipil - Level 4

Kelas, saluran pembersihan, bingkisan, prapatan. Sinau nggawe desain lan karya linear dhasar kanthi piranti lunak Autocad Civil3D sing ditrapake kanggo ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
Kursus struktur robot

Kursus Desain Struktural nggunakake Struktur Robot AutoDesk

Pandhuan lengkap kanggo nggunakake Robot Struktural Analysis kanggo model, pitungan lan desain struktur beton lan baja ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
kursus dinamis bim

Kursus dinamo kanggo proyek teknik BIM

Desain Komputasi BIM Kursus iki minangka pandhuan sing ramah lan pambuka kanggo jagad desain komputasi kanthi nggunakake Dynamo, platform ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
Kursus spesialisasi ing struktur karo etabs

Kursus spesialisasi ing Teknik Struktural karo ETABS

Konsep dhasar bangunan konkrit, nggunakake ETABS Objektif kursus kasebut yaiku nyedhiyakake alat dhasar kanggo peserta ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
2453960_32fc_3

Kursus ETABS kanggo Teknik Struktural - Level 1

Analisis lan desain bangunan - Zero tingkat ing tingkat sing luwih maju. Objektif kursus kasebut yaiku nyedhiyakake peserta ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
2453934_9f15_2 (1)

Kursus ETABS kanggo Teknik Struktural - Level 2

Analisis lan desain bangunan tahan gempa: kanthi piranti lunak CSI ETABS Tujuane yaiku kanggo menehi ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
revit arsitektur

Dhasar kursus Arsitektur nggunakake Revit

Kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan Revit kanggo nggawe proyek kanggo bangunan Ing kursus iki kita bakal fokus menehi sampeyan ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
geolokasi nganggo peta google html

Kursus geolokasi kanggo Android - nggunakake html5 lan Google Maps

Sinau babagan cara ngetrapake peta google ing aplikasi ponsel sampeyan nganggo phonegap lan API javascript google Ing iki ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
4145820_ea33_3

Kursus Geologi Struktural

AulaGEO minangka proposal sing wis digawe pirang-pirang taun, nawakake macem-macem kursus ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
kursus bumi google

Kursus Google Earth - saka awal

Dadi ahli Google Earth Pro sejati lan manfaatake manawa program iki saiki wis gratis. Kanggo individu, profesional, guru, ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
gearth

Kursus Google Earth: saka dhasar nganti maju

Google Earth minangka piranti lunak sing teka kanggo merevolusi cara ndeleng jagad. Pengalaman sekitar ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
ngrampungake kursus struktur

Kursus Teknik Struktural nggunakake Revit

  Pandhuan desain praktis karo Model Informasi Gedhung sing ditujokake kanggo desain struktural. Tarik, ngrancang lan dokumen ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
kursus pambuko kanggo program

Pambuka kursus program

  Sinau program, dhasar pamrograman, alur lan pseudocode, program saka Keperluan awal: Kepengin sinau Ngerti ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
remot sensor

Pambuka Kursus Sensing Remote

Temokake kekuwatan kanggo ngrasakake remot. Eksperimen, rasakake, analisa lan deleng apa sing bisa ditindakake tanpa ana ing kana. The ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
desain workbench ansys

Pambuka kursus desain nggunakake workbench Ansys

Pandhuan dhasar kanggo nggawe simulasi mekanik ing program analisis elemen terbatas sing hebat iki. Langkung-langkung engineers ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
cad

Kursus Mikrostasi - Sinau Desain CAD

Microstation - Sinau Desain CAD Yen sampeyan pengin sinau nggunakake Microstation kanggo manajemen data CAD, kursus iki yaiku ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
MICROSTRAN

Kursus mikrostran: desain struktural

AulaGEO, menehi kursus anyar iki sing fokus ing desain elemen struktural, nggunakake piranti lunak Mikrostran Bentley ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
Hecras mesthi

Kursus Pemodelan Banjir - HEC-RAS saka awal

Analisa banjir lan banjir kanthi piranti lunak gratis: HEC-RAS HEC-RAS minangka program Angkatan Tentera Angkatan Darat ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
model maneh

Kursus Pemodelan Kasunyatan - Rekam AutoDesk lan About3D

Gawe model digital saka gambar, nganggo piranti lunak gratis lan Recap Ing kursus iki sampeyan bakal sinau nggawe ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
kursus hecras lan arcgis

Kursus modeling lan analisis banjir - nggunakake HEC-RAS lan ArcGIS

Temokake potensi Hec-RAS lan Hec-GeoRAS kanggo pemodelan saluran lan analisis banjir #hecras Kursus praktis iki ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
kursus proyek struktural

Kursus proyek struktural (Struktur Revit + Robot + beton bertulang lan Baja Lanjut)

Sinau nggunakake Revit, Analisis Struktural Robot lan Advance Steel kanggo desain struktural bangunan. Gambar, desain lan dokumen ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
nggunakake python

Kursus Python - Sinau kanggo Program

AulaGEO nggawa kabeh wong minangka kursus Python pambuka sing bakal ngidini siswa nggoleki materi lan akses ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
plumbing bim

Revit Kursus MEP - Instalasi Pipa

Nggawe model BIM kanggo instalasi pipa Apa sing bakal sampeyan sinaoni Kerja bareng ing proyek multi-disiplin sing ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
revit hvac

Revit Kursus MEP - Instalasi Mekanik HVAC

Ing kursus iki, kita bakal fokus ing panggunaan alat Revit sing nulungi ...
Deleng liyane ...

Kajaba iku, tawaran kasebut uga kalebu kursus ing bidang Desain Grafis lan Kantor.

Deleng rinci
sawise efft

Adobe Sawise Efek - Sinau Kanthi Gampang

AulaGEO nampilake kursus Adobe After Effects iki, sing minangka program luar biasa sing dadi bagean saka Adobe Creative Cloud ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
kekarepan

Kursus Adobe Illustrator - Sinau Gampang!

Iki minangka kursus desain grafis sing unik sing nggunakake Adobe Illustrator. Cocog banget kanggo sing pengin sinau nggunakake ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
GAMBAR

Kursus Adobe Photoshop

Kursus lengkap Adobe Photoshop Adobe Photoshop minangka editor foto sing dikembangake dening Adobe Systems Incorporated. Photoshop digawe ing ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
pp

Lengkap Kursus Microsoft PowerPoint

PowerPoint minangka program Microsoft, dikembangake kanggo lingkungan Windows lan Mac OS. Kabutuhan kanggo ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
indes

Kursus Adobe Indesign

InDesign minangka piranti lunak desain sing ngidini sampeyan nindakake kabeh proyek editorial kayata buku teks, buku elektronik, ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
PREMIER

Kursus Ngedit Video karo Adobe Premier

AulaGEO, nampilake kursus iki saka Adobe Suite, Premiere minangka piranti lunak sing paling akeh digunakake ing ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
fotografi

Kursus fotografi kanthi kamera profesional

AulaGEO nyedhiyakake kursus fotografi iki kanggo kabeh wong sing pengin sinau konsep utama fotografi, kanthi aplikasi ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
unggul

Kursus Excel - trik canggih nganggo CAD - GIS lan Macros

AulaGEO nggawa kursus anyar iki supaya sampeyan bakal sinau entuk luwih saka Excel, ditrapake kanggo trik karo AutoCAD, Google Earth ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
unggul

Kursus Microsoft Excel - Tingkat menengah (2/2)

Wektu iki, kita tampilake kursus level menengah iki, kanthi luwih spesifik, kita nganggep kontinuitas tingkat lanjut. Ing iki ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
filmora

Kursus Nggunakake Filmora kanggo nyunting video

Iki minangka kursus sing praktis, kaya sampeyan lungguh karo kanca lan menehi pitunjuk babagan cara nggunakake Filmora. Instruktur ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
exx

Microsoft Excel - Kursus level dhasar

Sinau Microsoft Excel - Kursus level dhasar - minangka kursus sing dirancang kanggo kabeh sing pengin diwiwiti ing ...
Deleng liyane ...

3 Jawaban kanggo "AulaGEO, penawaran kursus paling apik kanggo profesional Geo-engineering"

  1. Sing iki bakal dadi jenis minangka kanggo ngomong yen padha dijadwal Kursus Cadastre kanggo 2017 ing topik ing ngisor iki, dhasar lan digital topografi, GIS lan regane Cadastral, pemetaan dhasar, GIS dhasar, spasial GIS adhedhasar lan adhedhasar papan, Prinsip pembangunan, diagnosis wilayah, rencana pembangunan PL.

  2. Prices durung diterbitake. Kulo pengen nerbitake kasebut ing pertengahan Agustus.
    Wangun pembayaran bisa nganggo transfer bank, Paypal, utawa Kartu Kredit.

  3. Good morning, Greetings, konsultasi babagan harga lan bentuk pembayaran sawise modul pisanan. Matur nuwun banget.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.