AulaGEO, penawaran kursus paling apik kanggo profesional engineer Geo

AulaGEO minangka proposal latihan, adhedhasar spektrum geo-engineering, kanthi blok modular ing urutan Geospatial, Teknik lan Operasi. Desain metodologis adhedhasar «Kursus Pakar», sing fokus ing kompetensi; Iki tegese padha fokus ing praktik, nindakake kerja ing sinau babagan kasus, luwih becik konteks proyek siji lan kanthi dhukungan teoritis sing ngiyatake apa sing ditindakake.

Karakteristik kursus metodologi AulaGEO kalebu:

  • 100% online.
  • Akses umur kanggo konten mesthi. Tegese bisa ditrapake kanthi cepet ing siswa, lan diakses kakehan sing dibutuhake ing salawas-lawase.
  • Diakses saka piranti mobile.
  • Audio nerangake langkah demi langkah, kayata kelas adat.
  • Bahan kanggo download, kanggo ngetrapake kursus.
  • Dikembangake dening profesional sing ngalami ing tema.
  • 30 njamin yen sampeyan ora puas karo kursus sing dituku.
  • Regane sing bisa diakses kanthi total.
  • Kasedhiya ing Inggris, sawetara sing duwe subtitles ing luwih saka basa 15.
  • Uga kasedhiya ing basa Spanyol.

Pangembangan konsep AulaGEO sing paling njlentrehake orane katrangan bisa digambarake ing grafik, sing dikembangake kanthi paket kaya ing ngisor iki:

Expert ing Model Geospatial.

Iki kalebu pelatihan ing Sistem Informasi Geografi, nggunakake piranti lunak proprietari paling eksklusif (ArcGIS) lan piranti lunak QGIS gratis; ing level majeng iki kalebu pangembangan aplikasi seluler nggunakake html5 lan Google Maps API.

  1. Sistem Informasi Geografi kanthi ArcGIS 10
  2. Sinau ArcGIS Pro Gampang
  3. Sinau ArcGIS Pro sing maju
  4. Gampang QGIS
  5. Langkah QGIS langkah demi langkah
  6. QGIS + ArcGIS Pro cara paralel ing cara sing padha
  7. Geolokasi kanthi nggunakake HML5 lan Peta Google
  8. Web GIS lan ArcPy

Kursus bisa dijupuk kanthi masing-masing, miturut kebutuhan lan pengalaman sing wis ana, utawa minangka penguatan sadurunge sinau.


Pakar Sensasi adoh

  1. Pambuka kanggo Sensor Jauh
  2. Pemodhohan banjir nganggo HecRAS wiwit awal
  3. Analisis lan pemodelan banjir kanthi ArcGIS HecRAS lan GeoRAS
  4. Kursus Google Earth

Kursus ing modul iki minangka level maju sing pangguna sing duwe pengalaman ing aplikasi GIS, nanging uga minangka transisi sing apik antara desain geospatial lan sipil. Pramila kursus Remor Sensor lan Hec-RAS kalebu review nggunakake ArcGIS lan QGIS, lan kursus Google Earth klebu minangka leveling umum.


Pakar Desain Pakaryan Sipil

  1. Model terrain digital. Kursus iki kalebu panjelasan metode fotogrammetrik kanggo nggarap model digital lan awan awan nggunakake gambar, kaya kasus fotografi udara sing dijupuk pesawat utawa dron. Kursus kasebut digunakake kanggo tugas sing padha utawa nglengkapi AutoDesk Recap, Regard3D, MeshLab, SketchFab lan Bentley ContextCapture. Iku kalebu nggawe lumahing nggunakake awan titik karo Civil3D.
  2. 3 Tingkat Sipil 1. Tingkat pisanan kalebu manajemen Titik, nggawe permukaan lan alignment.
  3. 3 Tingkat Sipil 2. Iki bisa nglumpukake majelis, permukaan, bagean silang lan persagi volume.
  4. 3 Tingkat Sipil 3. Ing kene sampeyan bisa ndeleng alignment ing tingkat sing luwih maju, uga lumahing lan bagean silang.
  5. 3 Tingkat Sipil 4. Makarya kanthi esplanade, drajat kebersihan, plot lan persimpangan ing karya linear.
  6. Trik CAD - GIS karo Excel majeng lan makro.

Ahli BIM ing Teknik Elektromekanika

  1. Revit MEP. Ing kene kita nerangake instalasi elemen beda desain infrastruktur, sing ana gandhengane karo sistem listrik, mekanik lan plumbing.
  2. Sistem Hydrosanitary. Kursus iki minangka panjelasan langkah demi langkah babagan konstruksi telung dimensi kabeh unsur lingkungan hidrasier bangunan, sambungan lan generasi rencana akhir.
  3. Reviti MEP kanggo sistem listrik.
  4. Reviti MEP kanggo sistem elektromekanika. Rawuh.
  5. Reviti MEP kanggo sistem plumbing. Rawuh.


Ahli BIM ing Teknik Struktural

Modul iki kalebu desain struktural nggunakake rong baris piranti lunak: AutoDesk Revit lan CSI ETABS.

  1. Desain struktural kanthi nggunakake Strukture Revit
  2. Desain baja, nggunakake Advanced Steel
  3. Analisis Lanjut nganggo Robot Struktural
  4. Proyek struktural kanthi AutoDesk.

Ing kasus ETABS, tawaran kasebut yaiku:

  1. Desain bangunan tahan gempa bumi kanthi tingkat ETABS, 1.
  2. Desain bangunan tahan gempa bumi kanthi tingkat ETABS, 2.
  3. Spesialisasi ing desain struktural karo CSI lan ETABS.
  4. Gedhung struktural kanthi ETABS. Rawuh.

Pakar Desain Arsitektur BIM

  1. Sinau Revit Gampang
  2. Dasar BIM ing Desain Arsitektur kanthi Revit


Ahli Proyek BIM

  1. Lengkep metodologi BIM. Iki minangka kursus sing nyakup konsep teori lan praktis kanggo manajemen metode BIM, kalebu aspek 4D lan 5D sing ditrapake kanggo Budget lan simulasi proses konstruksi.
  2. BIM 4D nggunakake Navisworks. Ora let suwe.


Pakar Aliran kerja

Kursus kasebut dituju kanggo wong-wong sing nyiapake level sing luwih dhuwur ing desain, amarga ora bisa ngerti yen ngerti sawetara kode kanggo nggawe ETLS ing aliran teknik iteratif. Mula, pemilihan kursus leveling kanggo logika pemrograman nganggo pseudocode, Ansys yaiku hubungane unsur terbatas karo desain geometris lan Dynamo ditrapake kanggo proyek BIM.

  1. Pambuka Programming
  2. Desain nganggo workbench Ansys
  3. Analisis dinamis
  4. Desain lan simulasi mekanik nggunakake Nastran. Rawuh.
  5. Desain mekanik karo CREO. Rawuh.
  6. Desain lan simulasi nggunakake MatLab. Rawuh.

Singkat, AulaGEO minangka alternatif latihan sing anyar lan inovatif, kursus khusus sing berorientasi ing spektrum Geo-Engineering. Kaloro kursus kanggo Arsitektur, Pakaryan Sipil, Desain Struktural, BIM lan Projek Geospatial.

Ing portofolio ing ngisor iki, sampeyan bisa nyaring kursus miturut tema umum.

Deleng rinci
metodologi bim

#BIM - Lengkap metodologi BIM

Ing kursus majeng iki aku nuduhake sampeyan langkah demi langkah babagan cara ngetrapake metode BIM ing proyek lan organisasi. Kalebu modul ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
mbalekake wae

#BIM - Kursus Revit Autodesk - gampang

Minangka gampang ndeleng ahli ngembangake omah - dijelasake langkah-langkah Mangerteni AutoDesk Revit kanthi cara sing gampang ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
Kursus struktur robot

#BIM - Kursus Desain Struktural kanthi nggunakake Struktur Robot AutoDesk

Pandhuan lengkap kanggo nggunakake Robot Struktural Analysis kanggo model, pitungan lan desain struktur beton lan baja ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
Kursus spesialisasi ing struktur karo etabs

#BIM - Kursus Spesialisasi Teknik Struktural karo ETABS

Konsep dhasar bangunan konkrit, nggunakake ETABS Objektif kursus kasebut yaiku nyedhiyakake alat dhasar kanggo peserta ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
2453960_32fc_3

#BIM - Kursus ETABS kanggo Teknik Struktural - Tingkat 1

Analisis lan desain bangunan - Zero tingkat ing tingkat sing luwih maju. Objektif kursus kasebut yaiku nyedhiyakake peserta ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
2453934_9f15_2 (1)

#BIM - Kursus ETABS kanggo Teknik Struktural - Tingkat 2

Analisis lan desain bangunan tahan gempa: kanthi piranti lunak CSI ETABS Tujuane yaiku kanggo menehi ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
revit arsitektur

#BIM - Kursus Dhasar Arsitektur nggunakake Revit

Kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan Revit kanggo nggawe proyek kanggo bangunan Ing kursus iki kita bakal fokus menehi sampeyan ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
ngrampungake kursus struktur

#BIM - Kursus Teknik Struktural nggunakake Revit

Pandhuan desain praktis karo Model Informasi Gedhung sing ditujokake kanggo desain struktural. Tarik, ngrancang lan dokumen ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
kursus proyek struktural

#BIM - Kursus Proyek Struktural (Revit Struktur + Robot + Steel)

Sinau nggunakake Revit, Analisis Struktural Robot lan Advance Steel kanggo desain struktural bangunan. Gambar, desain lan dokumen ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
revite mep course

#BIM - Revit MEP Course (Mekanik, Listrik lan Plumbing)

Gambar, ngrancang lan dokumen proyek sistem sampeyan karo Revit MEP. Ketik kolom desain karo BIM (Bangunan ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
desain baja majeng

#BIM - Desain Baja Lanjut

Sinau desain struktural nggunakake piranti lunak Advanced Steel Design. Rancang bangunan Yayasan lengkap, kolom rentang Struktur, rincian Plancuhan Nomer ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
ndandani kursus kebersihan mep

#BIM - Sistem Hydrosanitary nggunakake Revit MEP

Sinau nggunakake REVIT MEP kanggo desain Pemasangan Sanitasi. Sugeng rawuh ing kursus fasilitas Sanitasi karo Revit MEP ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
kursus dinamis bim

#CODE - Kursus dinamo kanggo proyek teknik BIM

Desain Komputasi BIM Kursus iki minangka pandhuan sing ramah lan pambuka kanggo jagad desain komputasi kanthi nggunakake Dynamo, platform ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
kursus pambuko kanggo program

#CODE - Kursus Pambuka Programming

Sinau program, dhasar pamrograman, alur lan pseudocode, program saka Keperluan awal: Kepengin sinau Ngerti ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
desain workbench ansys

#CODE - Pambuka kanggo Kursus Desain nggunakake workbench Ansys

Pandhuan dhasar kanggo nggawe simulasi mekanik ing program analisis elemen terbatas sing hebat iki. Langkung-langkung engineers ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
Kursus 10 arcgis

#GIS - Kursus ArcGIS 10 - wiwit awal

Sampeyan seneng GIS, dadi ing kene, sampeyan bisa sinau ArcGIS 10 saka wiwitan lan entuk sertifikat. Kursus iki 100% ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
1927556_8ac8_3

#GIS - Kursus Pro ArcGIS - wiwit wiwitan

Sinau ArcGIS Pro Gampang - iku mesthi dirancang kanggo para penggemar sistem informasi geografis, sing pengin ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
mesthi arcgis majeng

#GIS - Kursus Pro ArcGIS Lanjut

Sinau nggunakake fitur canggih piranti lunak ArcGIS Pro - GIS sing ngganti ArcMap Sinau tingkat canggih ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
arcgis lan qgis mesthi wae

#GIS - Kursus ArcGIS lan QGIS 3 - tugas sing padha

Sinau GIS nggunakake loro program, kanthi model data sing padha Ngelingake Kursus QGIS mula digawe ing Spanyol, ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
geolokasi nganggo peta google html

#GIS - Kursus Geolokasi kanggo Android - nggunakake html5 lan Peta Google

Sinau babagan cara ngetrapake peta google ing aplikasi ponsel sampeyan nganggo phonegap lan API javascript google Ing iki ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
Hecras mesthi

#GIS - Kursus Modeling Banjir - HEC-RAS wiwit wiwitan

Analisa banjir lan banjir kanthi piranti lunak gratis: HEC-RAS HEC-RAS minangka program Angkatan Tentera Angkatan Darat ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
kursus hecras lan arcgis

#GIS - Kursus modifikasi lan analisis banjir - nggunakake HEC-RAS lan ArcGIS

Temokake potensi Hec-RAS lan Hec-GeoRAS kanggo pemodelan saluran lan analisis banjir #hecras Kursus praktis iki ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
qgis mesthi

#GIS - QGIS 3 mesthi langkah saka awal

Kursus QGIS 3, kita wiwit nul, kita langsung menyang titik nganti tekan tingkat sing ana, ing pungkasan ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
saklajengipun

#GIS - Sistem Informasi Geografis karo QGIS

Sinau nggunakake QGIS liwat latihan praktik Sistem Informasi Geografi kanthi nggunakake QGIS. - Kabeh latihan sing bisa ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
tingkat 3D sipil 1

#LAND - Kursus Sipil 3D kanggo karya sipil - Tingkat 1

Titik, permukaan lan alignment. Sinau babagan cara nggawe desain dhasar lan linear dianggo karo piranti lunak Autocad Civil3D sing ditrapake kanggo Surveying ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
tingkat 3D sipil 2

#LAND - Kursus Sipil 3D kanggo karya sipil - Tingkat 2

Sidang, permukaan, salib bagean, persagi. Sinau babagan carane nggawe desain linear dhasar lan bisa digunakake karo piranti lunak Autocad Civil3D sing ditrapake kanggo ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
tingkat 3D sipil 3

#LAND - Kursus Sipil 3D kanggo karya sipil - Tingkat 3

Alignasi canggih, permukaan, bagean silang. Sinau babagan carane nggawe desain linear dhasar lan bisa digunakake karo piranti lunak Autocad Civil3D sing ditrapake kanggo ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
tingkat 3D sipil 4

#LAND - Kursus Sipil 3D kanggo karya sipil - Tingkat 4

Eksplorasi, draj kebersihan, plot, persimpangan. Sinau babagan carane nggawe desain linear dhasar lan bisa digunakake karo piranti lunak Autocad Civil3D sing ditrapake kanggo ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
kursus bumi google

# LAND - Kursus Google Bumi - wiwit wiwitan

Dadi ahli Google Earth Pro sing sejatine lan njupuk kauntungan saka program iki saiki gratis. Kanggo individu, profesional, guru, ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
remot sensor

# LAND - Kursus Pengenalan Sensing Remot

Temokake kekuwatan sensasi terpencil. Pengalaman, rumangsa, nganalisa lan ndeleng kabeh sing bisa ditindakake kanthi ora ana….
Deleng liyane ...
Deleng rinci
model maneh

# Modul Terrain Digital #LAND - AutoDesk Recap lan Regard3D

Gawe model digital saka gambar, nganggo piranti lunak gratis lan Recap Ing kursus iki sampeyan bakal sinau nggawe ...
Deleng liyane ...

Ing portofolio ing ngisor iki, sampeyan bisa ndeleng tawaran kanggo piranti lunak lan disiplin:

Deleng rinci
metodologi bim

#BIM - Lengkap metodologi BIM

Ing kursus majeng iki aku nuduhake sampeyan langkah demi langkah babagan cara ngetrapake metode BIM ing proyek lan organisasi. Kalebu modul ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
mbalekake wae

#BIM - Kursus Revit Autodesk - gampang

Minangka gampang ndeleng ahli ngembangake omah - dijelasake langkah-langkah Mangerteni AutoDesk Revit kanthi cara sing gampang ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
Kursus struktur robot

#BIM - Kursus Desain Struktural kanthi nggunakake Struktur Robot AutoDesk

Pandhuan lengkap kanggo nggunakake Robot Struktural Analysis kanggo model, pitungan lan desain struktur beton lan baja ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
Kursus spesialisasi ing struktur karo etabs

#BIM - Kursus Spesialisasi Teknik Struktural karo ETABS

Konsep dhasar bangunan konkrit, nggunakake ETABS Objektif kursus kasebut yaiku nyedhiyakake alat dhasar kanggo peserta ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
2453960_32fc_3

#BIM - Kursus ETABS kanggo Teknik Struktural - Tingkat 1

Analisis lan desain bangunan - Zero tingkat ing tingkat sing luwih maju. Objektif kursus kasebut yaiku nyedhiyakake peserta ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
2453934_9f15_2 (1)

#BIM - Kursus ETABS kanggo Teknik Struktural - Tingkat 2

Analisis lan desain bangunan tahan gempa: kanthi piranti lunak CSI ETABS Tujuane yaiku kanggo menehi ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
revit arsitektur

#BIM - Kursus Dhasar Arsitektur nggunakake Revit

Kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan Revit kanggo nggawe proyek kanggo bangunan Ing kursus iki kita bakal fokus menehi sampeyan ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
ngrampungake kursus struktur

#BIM - Kursus Teknik Struktural nggunakake Revit

Pandhuan desain praktis karo Model Informasi Gedhung sing ditujokake kanggo desain struktural. Tarik, ngrancang lan dokumen ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
kursus proyek struktural

#BIM - Kursus Proyek Struktural (Revit Struktur + Robot + Steel)

Sinau nggunakake Revit, Analisis Struktural Robot lan Advance Steel kanggo desain struktural bangunan. Gambar, desain lan dokumen ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
revite mep course

#BIM - Revit MEP Course (Mekanik, Listrik lan Plumbing)

Gambar, ngrancang lan dokumen proyek sistem sampeyan karo Revit MEP. Ketik kolom desain karo BIM (Bangunan ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
desain baja majeng

#BIM - Desain Baja Lanjut

Sinau desain struktural nggunakake piranti lunak Advanced Steel Design. Rancang bangunan Yayasan lengkap, kolom rentang Struktur, rincian Plancuhan Nomer ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
ndandani kursus kebersihan mep

#BIM - Sistem Hydrosanitary nggunakake Revit MEP

Sinau nggunakake REVIT MEP kanggo desain Pemasangan Sanitasi. Sugeng rawuh ing kursus fasilitas Sanitasi karo Revit MEP ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
kursus dinamis bim

#CODE - Kursus dinamo kanggo proyek teknik BIM

Desain Komputasi BIM Kursus iki minangka pandhuan sing ramah lan pambuka kanggo jagad desain komputasi kanthi nggunakake Dynamo, platform ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
desain workbench ansys

#CODE - Pambuka kanggo Kursus Desain nggunakake workbench Ansys

Pandhuan dhasar kanggo nggawe simulasi mekanik ing program analisis elemen terbatas sing hebat iki. Langkung-langkung engineers ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
Kursus 10 arcgis

#GIS - Kursus ArcGIS 10 - wiwit awal

Sampeyan seneng GIS, dadi ing kene, sampeyan bisa sinau ArcGIS 10 saka wiwitan lan entuk sertifikat. Kursus iki 100% ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
1927556_8ac8_3

#GIS - Kursus Pro ArcGIS - wiwit wiwitan

Sinau ArcGIS Pro Gampang - iku mesthi dirancang kanggo para penggemar sistem informasi geografis, sing pengin ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
mesthi arcgis majeng

#GIS - Kursus Pro ArcGIS Lanjut

Sinau nggunakake fitur canggih piranti lunak ArcGIS Pro - GIS sing ngganti ArcMap Sinau tingkat canggih ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
arcgis lan qgis mesthi wae

#GIS - Kursus ArcGIS lan QGIS 3 - tugas sing padha

Sinau GIS nggunakake loro program, kanthi model data sing padha Ngelingake Kursus QGIS mula digawe ing Spanyol, ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
kursus hecras lan arcgis

#GIS - Kursus modifikasi lan analisis banjir - nggunakake HEC-RAS lan ArcGIS

Temokake potensi Hec-RAS lan Hec-GeoRAS kanggo pemodelan saluran lan analisis banjir #hecras Kursus praktis iki ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
qgis mesthi

#GIS - QGIS 3 mesthi langkah saka awal

Kursus QGIS 3, kita wiwit nul, kita langsung menyang titik nganti tekan tingkat sing ana, ing pungkasan ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
saklajengipun

#GIS - Sistem Informasi Geografis karo QGIS

Sinau nggunakake QGIS liwat latihan praktik Sistem Informasi Geografi kanthi nggunakake QGIS. - Kabeh latihan sing bisa ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
tingkat 3D sipil 1

#LAND - Kursus Sipil 3D kanggo karya sipil - Tingkat 1

Titik, permukaan lan alignment. Sinau babagan cara nggawe desain dhasar lan linear dianggo karo piranti lunak Autocad Civil3D sing ditrapake kanggo Surveying ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
tingkat 3D sipil 2

#LAND - Kursus Sipil 3D kanggo karya sipil - Tingkat 2

Sidang, permukaan, salib bagean, persagi. Sinau babagan carane nggawe desain linear dhasar lan bisa digunakake karo piranti lunak Autocad Civil3D sing ditrapake kanggo ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
tingkat 3D sipil 3

#LAND - Kursus Sipil 3D kanggo karya sipil - Tingkat 3

Alignasi canggih, permukaan, bagean silang. Sinau babagan carane nggawe desain linear dhasar lan bisa digunakake karo piranti lunak Autocad Civil3D sing ditrapake kanggo ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
tingkat 3D sipil 4

#LAND - Kursus Sipil 3D kanggo karya sipil - Tingkat 4

Eksplorasi, draj kebersihan, plot, persimpangan. Sinau babagan carane nggawe desain linear dhasar lan bisa digunakake karo piranti lunak Autocad Civil3D sing ditrapake kanggo ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
model maneh

# Modul Terrain Digital #LAND - AutoDesk Recap lan Regard3D

Gawe model digital saka gambar, nganggo piranti lunak gratis lan Recap Ing kursus iki sampeyan bakal sinau nggawe ...
Deleng liyane ...

Balesan 3 kanggo "AulaGEO, penawaran kursus paling apik kanggo profesional engineer Geo"

  1. Sing iki bakal dadi jenis minangka kanggo ngomong yen padha dijadwal Kursus Cadastre kanggo 2017 ing topik ing ngisor iki, dhasar lan digital topografi, GIS lan regane Cadastral, pemetaan dhasar, GIS dhasar, spasial GIS adhedhasar lan adhedhasar papan, Prinsip pembangunan, diagnosis wilayah, rencana pembangunan PL.

  2. Prices durung diterbitake. Kulo pengen nerbitake kasebut ing pertengahan Agustus.
    Wangun pembayaran bisa nganggo transfer bank, Paypal, utawa Kartu Kredit.

  3. Good morning, Greetings, konsultasi babagan harga lan bentuk pembayaran sawise modul pisanan. Matur nuwun banget.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.