MapinXL, peta saka Excel

MapinXL minangka aplikasi sing dibangun dening ARTICQUE, sing dituju ing kantor, sing ora ahli ing GIS nanging pengin ngesanake peta warna.mapsinxl

We nglampahi gesang kita kepingin nyambungake peta kita kanggo Excel, weruh sing ora bisa lali soko solusi Microsoft; lan iki kita wis rampung ewu cara kanggo ngatasi iku, ngimpor data, ganti wujud format, nggawe sambungan data, layanan Publishing, etc. Mbok iki alesan, solusi bakal koyone primitif ing kabisan, nanging kumelun saka desain iki adhedhasar kuwalik saka GIS (maps saka Excel), lan iki konsep gedhe.

Diarahake menyang non-ahli ing GIS

Akeh bisnis sing sukses miwiti solusi sing prasajaKanggo sing, sing nggawe alat kasebut bisa dadi kepala manajer sing njaluk pitakonan kaya:

  • Apa aku kudu njaluk pakar GIS kanggo peta saben wektu?
  • Kenapa sampeyan ngirim terus banget kanggo kula?
  • Apa kesalahan warna ora ilang?
  • Apa kang nggawe percoyo kula kanggo nandur modal ing pembangunan akeh ewu GIS lan tansah ngurus kanggo ngirim kula mail ing jpg ... lan abot dadi akeh Megs sing tau rawuh?

Rancangan perusahaan situs web MapinXL ngomongake dhewe, iku wis dilakoni dening wong marketing.

Ing lingkungan Excel

Soko cukup menarik babagan aplikasi iki yaiku sing digabung minangka tab anyar Excel Pie, iki banget intuisi dening saiki sing everyone wis bisa digunakake kanggo lingkungan iki.mapsinxl

Sabab apa kang ndadekake MapinXL kanggo kedhaftar sing arep kanggo generate maps dicet kanggo presentation, mbalek maneh inisiatif sing sepisan wis Excel, nanging wektu iki sampeyan bisa nggawe lingkungan anyar, suntingan tabel, gadhah tabel liyane, theming dening kritéria sing pungkasanipun dadi grafis warni.

Watesan gedhe kanggo nggawe peta anyar, amarga padha nggunakake format aneh sing disebut vxf, sing mung bakal ngerti carane nggawe. Kanggo free sampeyan bisa ngundhuh sawetara maps of negara lan bagean, yen wong perlu peta anyar, padha bisa nggawe, nanging padha ora nerangake ing kahanan apa utawa rega.

mapsinxl

Nilai ditambahake

Rega $ 99 saben lisensi, sing bisa dituku liwat Paypal. Ora apik kanggo perusahaan sing bisa nggunakake ing wilayah marketing, kanthi aspek kayata:

  • Pemetaan klien utawa panyedhiya
  • Rencana ekspansi
  • Laporan kanggo investor lan mitra

Kanggo eksekutif sing ngginakaken luwih saka $ 700 ing gambar data, $ 1,500 ing hotspot, sing kesah 200 miles kanggo gawe uwong yakin investor sing yuta sing prodhuksi ... ora khayal kanggo nandur modal $ 99 ing dolanan iki lan tanpa sekretaris kanthi mata sing apik kanggo nambah laporan sing dicithak. Solusi kaya iki lan Touche Iku paling praktis sing aku weruh kanggo geomarketing.

web: MapinXL

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.