4 Tips for sukses ing Twitter - Geospatial Top40 2015 September

Twitter teka tetep, utamané ketergantungan ing Internet kanthi pangguna ing saben dinten. Diperkirakan manawa kanggo 2020 pangguna 80% bakal nyambung menyang Internet saka piranti seluler.

Ora masalah lapangan, yen sampeyan peneliti, konsultan, pameran, pengusaha utawa independen, ana sing bisa keduwung ora diwiwiti karo Twitter kanthi cara sing produktif. Aja kaget yen ing wawancara sabanjure sampeyan, boss ngandhani:

Ing perusahaan iki kita nimbang pengaruh nilai kolaborator kita. Apa sampeyan bisa mangerteni carane akeh pengikut duwe akun Twitter sampeyan?

Tip iki bisa migunani, apa sampeyan wis nggunakake utawa duwe resistance.

1. Aja ngilangi Twitter.

Kabeh perusahaan nggunakake Twitter -padha ngerti utawa ora kanggo prosedur- lan senadyan ing dina iku bakal diganti karo perkara liya, paling ora, nalika iku sarana pangaruh, aja nglirwakake.

Iku penting banget kanggo nggunakake sarana ngukur pengaruh. Twitter nduweni sistem dhewe kanggo ngukur Retweets lan Favorit, nanging sing dadi jurang, supaya cara sing praktis yaiku nggunakake shortener sing ngidini sampeyan ngukur pengaruh lan sinau sing dadi masalah sing nggawe lalu lintas, kayata Karmacracy.

Luwih, sampeyan kudu nggunakake aplikasi kanggo ndeleng Twitter. Favoritku yaiku Flipboard saka seluler lan Twitdeck saka desktop. Kanthi pisanan sampeyan bisa ngetutake pirang-pirang perkara saka Twitter, kanthi liya sampeyan bisa ngetutake topik-topik spesifik.

2. Gunakake taktik supaya katon.

Twitter beda banget karo jaringan sosial liyane. LinkedIn uga nggawe jaringan profesional sing terkenal, Facebook kanggo njaga hubungan karo wong-wong sing saiki pindah menyang Watsapp-. Twitter bakal weruh apa sing kedadeyan, saéngga, sampeyan kudu ngerti sing pesen maksimal 10 menit kanggo pangguna sing ngetutake akun ing topik sing padha. Dadi, tinimbang ngenteni wong-wong mau ngetutake sampeyan, sampeyan kudu nyangka yen sing paling sethithik maca sampeyan. Iki, dianjurake:

  • Nggunakake gambar ing publikasi nyebabake dampak luwih gedhe. Aja nyiksa karo gambar animasi.
  • Yen sampeyan mung arep ngumumake kaping pirang-pirang saben dina, gunakake jadwal tombol. Antarane 7 AM lan 3 PM wektu Amerika, Antara 1 PM lan 9 PM saka Eropah Kulon.
  • Aja kumpul, nanging dadi bagian saka ekosistem. Loro-lorone account gedhe kudu cilik lan cilik cilik duwe apa sinau saka gedhe gedhe.
  • Retweet punika tandha saka kesengsem, nggawe favorit sing apik, nanggapi menyang Tuit mung sah ing eventualities lan ngirim pesen langsung fungsi sing ora ana gunane saka Twitter.
  • Aja ngemot pesen otomatis kanggo wong-wong sing ngetutake sampeyan, sing sampurna wektu lan ora kreatifitas.
  • Coba dhaptar dhaptar, amarga wong ora ngetutake akun individu, nanging miturut daftar dhaptar sing wis digawe utawa liya-liyane.
  • Aja ninggalake akun tanpa gambar, sing nyebabake rasa kesed.
  • Ora mung ngirim isi sampeyan dhewe. Kathah isi sanèsipun saged dipun-retweet, nanging uga medhar malih, kanthi gambar sing luwih apik, judhule sing luwih apik lan menawa bisa, crita saka sapa sing nyatakaké. Warta Tweeting duwe paste 80%.
  • Aja nganggo luwih saka karakter 100 lan sampeyan bakal duwe% 17 kanthi impact paling gedhe.
  • Gunakake hashtags mung ana hubungane karo topik sampeyan, tambah jangkah ing% 100. Aja nggunakake luwih saka loro hashtag yen sampeyan ora pengin kelangan impact% 17.

3. Aja nggunakake taktik kanggo sengit marang sampeyan.

  • Yen sampeyan ora duwe tweet, sampeyan luwih apik ora nindakake. Nglakoni mangkono kanthi ora ilang bisa nggawe sampeyan bakal kelangan pengikut.
  • Yen sampeyan kudu nggawe tweet, nanging sampeyan kurang wektu utawa sampeyan bakal lelungan, banjur pilih topik sing terkenal sing wis ana, lan jadwal sethithik kalih dina. Sampeyan bisa nggunakake TweetDeck, tansah nggunakake gambar lan jadwal 9 AM lan 1 PM, wektu Amerika.
  • Aja nggunakake taktik pernicious kanggo nemokake pandhereke. Sing bakal ditindakake kanthi basis mbayar bakal nggawe sampeyan ilang pengaruh, sing bisa ditindakake kanthi trik follow / unfollow bisa nyebabake penalti. Cara paling apik kanggo nemokake pandherekipun yaiku kanthi tweeting materi kualitas lan akun kasebut.

4. Ngenali manawa sampeyan dibandhingake karo wong liya.

Nalika iki ora kompetisi, iku penting kanggo ngerti carane akun sampeyan tuwuh. Perkembangan 11% ing enem sasi iku minangka tandha kesehatan kanggo akun ngisor para pengikut 10,000. A pertumbuhan ndhuwur 20% ing enem sasi minangka tandha nglakoni tugas gedhe nemokake pandherekipun lan nerbitake materi kualitas.

Infographic ngisor iki cocog karo dhaptar Geospatial Top40, dianyari nganti September 2015. Kita wis ngetung pengamatan ing publikasi sadurungé; Ing dhaftar, kita wis nyathet akun 21 asal Inggris, saka 25 saka asal Ibero-Amerika. Kita wis nulis akun banget ora aktif, kita wis nambahake sawetara sing anyar kanggo keseimbangan, utamane ing Inggris kanggo level minangka titik wiwitan ing para pengikut 160,000 saben sisih; kita uga wis ditinggal kira-kira nem ditahan (total saiki ana 46).

Antarane akun anyar, padha unggul qgis y gvSIG Kita wis mutusake kanggo nglebokake wong-wong mau kanggo jumlah sing penting kanggo tema kita. Kita wis dilebokake ing tengah sabanjure Esri_Spain, sing dadi telung akun sing ana hubungane karo perangkat lunak.

Tundhuk akun anyar ing ndhuwur TailQ1: geoawesomeness, geoworldmedia, maps_me, cholegeographs.

Ing ngisor iki kita wis Integrasi menyang underdarkGIS, Geografi, geoblogger, mondegeospatial, geone_ws lan geoinquiets.

Infographics Top40 Geospatial 2015

Ora Ana Akun Sep-15 Crec. Acumul individu Buntut Basa
1 @geospatialnews 26,928 4% 17% 17% Top inglés
2 @gisuser 20,704 3% 29% 13% inglés
3 @gisday 13,874 11% 38% 9% inglés
4 @geoawesomeness 13,405 2% 46% 8% inglés
5 @qgis 12,066 54% 7% Transisi inglés
6 @geoworldmedia 10,848 2% 60% 7% inglés
7 @directionsmag 9,577 5% 66% 6% Tail Q1 inglés
8 @MAPS_ME 7,397 71% 5% Tail Q2 inglés
9 @egeomate 6,422 130% 75% 4% Tail Q2 inglés
10 @URISA 5,723 3% 78% 4% inglés
11 @Geoinformatics1 5,578 5% 82% 3% Tail Q3 inglés
12 @GisGeography 5,317 85% 3% inglés
13 @underdarkGIS 4,166 2% 88% 3% inglés
14 @pcigeomatics 4,118 4% 90% 3% inglés
15 @gim_intl 3,738 12% 93% 2% Tail Q4 inglés
16 @Cadalyst_Mag 3,021 2% 95% 2% inglés
17 @NewOnGISCafe 2,722 8% 96% 2% inglés
18 @POBMag 2,460 5% 98% 2% inglés
19 @GeoNe_ws 2,089 99% 1% inglés
20 @MondeGeospatial 794 100% 0% inglés
21 @geoblogger 793 100% 0% inglés
Inggris: 161,740
1 @CivilGeeks 22,489 14% 14% Top 1 Español
2 @ingenieriared 18,400 4% 25% 11% Español
3 @geofumadas 17,221 55% 36% 11% Español
4 @blogingenieria 16,650 3% 46% 10% Español
5 @MundoGEO 14,795 2% 55% 9% Transisi Portugués
6 @gersonbeltran 11,437 2% 62% 7% Español
7 @colegei 6,958 1% 66% 4% Español
8 @Esri_Spain 6,062 3% 70% 4% Tail Q1 Español
9 @gvsig 6,052 74% 4% Español
10 @mappinggis 5,296 10% 77% 3% Tail Q2 Español
11 @nosolosig 4,158 10% 80% 3% Español
12 @masquesig 3,518 10% 82% 2% Tail Q3 Español
13 @Geoactual 3,228 4% 84% 2% Español
14 @ClickGeo 3,059 4% 86% 2% Portugués
15 @Tel_y_SIG 3,019 3% 88% 2% Español
16 @orbemapa 2,795 6% 89% 2% Español
17 @MappingInteract 2,681 8% 91% 2% Tail Q4 Español
18 @comparteSig 2,480 6% 92% 2% Español
19 @geoinquiets 2,408 4% 94% 1% catalán
20 @gisandchips 2,315 3% 95% 1% Español
21 @COITTopography 2,018 3% 97% 1% Español
22 @ZatocaConnect 1,648 75% 98% 1% Español
23 @SIGdeletras 1,511 3% 99% 1% Español
24 @franzpc 1,345 2% 99% 1% Español
25 @COMMUNITY_SIG 997 9% 100% 1% Español

Ibero-Amerika

162,540

Kanggo kita prediksi sadurunge, wis rampung: URISA ambruk menyang TailQ2 lan dikalahake dening egeomate, MundoGEO ambruk ing zona transisi. Prediksi liyane bisa kawujud ing akhir Desember, sing dadi proyeksi enem sasi.

Observasi dipun tampi.

Sawetara bab bisa diganti saka Januari nganti 2016.

Ngikuti dhaptar iki ing Twitter:

https://twitter.com/geofumadas/lists/top40geofumadas/members

Update kanggo Juni saka 2017

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.