Dina GIS gratis - 29 lan 30 Mei 2019

Konferensi GIS Gratis, diatur dening SIG lan Remote Sensing Service (SIGTE) Universitas Girona, bakal digelar dina 29 lan 30 ing Mei ing Facultat de Lletres i de Turisme.

Sajrone rong dina ana program penutur pleno, komunikasi, tutorial lan lokakarya sing apik banget kanthi tujuan nyediakake ruang kanggo debat lan sinau babagan nggunakake teknologi geospasial sing mbukak lan gratis. Taun iki kita wis ngluwihi para punggawa 200 sing teka saka Katalonia lan uga saka negara Spanyol, nggabungake Girona minangka titik patemon lan titik referensi ing sektor khusus iki kayata GIS gratis.

Konferensi iki dimaksudkan kanggo nyambung pangguna, programer, pangembang lan wong sing kasengsem ing teknologi geospasial sumber terbuka manawa ana ing bidang bisnis, Universitas utawa Administrasi Publik.

Program iki nyedhiyakake presentasi pleno saka Sara Safavi, saka perusahaan Lab Amerika Utara, sing bakal nggawe presentasi kanthi irah-irahan "Hello World: Satelit Kecil, Big Impact. Sabanjure, Pablo Martínez, saka perusahaan Barcelona, ​​300.000km, bakal ngomong babagan carane ngrampungake masa depan kutha liwat kartografi. Lan, pungkasanipun, bakal dadi Víctor Olaya, pangembang lan penulis GIS, sing bakal ngomong babagan ekosistem GIS gratis.

Kajaba iku, program kasebut ndadekaké komunikasi 28 sing disebarake ing sesi paralel ngatasi topik kaya: data mbukak lan IDE, peta, proyèk teknis lanjutan, kasus nganggo, proyek akademik, lan liya-liyane. Program iki rampung karo tutorial 4 lan lokakarya 6 sing bakal dilakoni ing dinten sabanjure ing kamar komputer fakultas. Dina dina 29 bakal rampung karo presentasi dening Antonio Rodríguez saka National Geographic Information Center (CNIG) sing bakal ngomong babagan data sing mbukak ing masyarakat sing mbukak.

Pemetaan partai lan tur wengi

Minangka bagéyan anyar saka edisi iki bakal digelar sawijining partai pemetaan, sawijining rapat kanggo nggambar panggonan-panggonan sing beda ing Girona kanthi tujuan siji: ngenali anané arsitektur kutha. Tujuan kegiatan iki yaiku kanggo ngumpulake data aksesibilitas saka kutha Girona sing lawas banjur diunggah menyang OpenStreetMap. Ing cara sing nyenengake lan beda para pawongan bakal bisa ngerti kutha kasebut nalika makarya ing pemetaan kutha.

https://www.udg.edu/ca/sigte/Jornades-de-SIG-lliure

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.