Dadi dina Briefing Media

Saiki kita duwe dina pisanan, sadurunge Be Inspirasi, ditemtokake kanggo penet; kanthi tren paling penting sing ditindakake dening Bentley Systems ing tingkat media.

Saiki, kesan pertama saya.

  • Pointools misale jek dadi akuisisi Bentley sing paling apik, ing pendapatku. Perusahaan penting sing dadi CEO saka Bentley, Joe Croser, sing narik kawigaten, sing ora mung narik kawigaten Bentley lan AutoDesk kanggo kolaborasi bebarengan ing manajemen data titik awan nanging strategi dening support netral karo panyedhiya peralatan utama kanggo panangkepan data.

bakal inspirasi 2011

  • Bentley Descartes V8i wis disebut DTM karo steroid. Lan Bentley nate ngira (maneh) alesan kenapa akeh para pengguna sing setya tresna: kekuwatan platform kanggo nangani data ing fly. Supaya jutaan dolar 680, ing model terrain digital lan ortophoto diburu ing TIN, kanthi zoom lan panning bisa dadi daya tarik V8i.
  • Tren liyane ditandhani ing Hypermodels, cara nelpon BIM ing ngisor premis lali pesawat 2D, kanggo nangani pemotongan lan salib bagean ing sembarang titik lan dinamis banget. Kanthi iki, integrasi aplikasi geoteknik, kanthi desain geometris dalan, desain struktural lan simulasi konsumsi energi kabeh asale. Aku ngobrol babagan iki sawetara taun kepungkur, lan iku konsep model siji, ora kira akeh wong utawa aplikasi sing ndemek file ... One Model ... Sawetara Produk.

Gaya iki dipigunakaké sajroning proses lengkap nyiptakaké, nerbitaké, nglindhungi lan nyebaraké data saka desktop menyang cloud, tanpa mikir babagan file nanging babagan model asli. Bentley nempatake Microstation banget, saiki dheweke kepengin nglakokake ProjectWise ... lan nalika iku bakal dadi AssetWise ... sanajan durung.

bakal inspirasi 2011

  • Lan pungkasane, senadyan sore isih enom, mobilitas ana ing tren sing ora bisa diterusake. Aliansi utawa akuisisi karo AECO lan Tekla misale jek diwasa ngluwihi aplikasi prasaja nganti saiki dikirim ing ApStore for iPad. Potensial ing ProjectWise, sing arep ditrapake kanggo manajemen data Aku model kanggo konteks interoperabilitas sing bakal entuk manfaat banget kanggo everyone.

bakal inspirasi 2011

Akuisisi liya kayata Formsys ndadékaké manpemerintah sistem lenga ngluwihi, saiki kalebu platform ngambang. Ing kasus manajemen Raceway lan Cable, iku cara liya kanggo konsep BIM, ing ngendi meh kabeh disambungake minangka dunya nyata.

Babagan iki nyedhiyakake perhatian marang aliansi sing wigati, kayata kasus AutoDesk, sing wis suwe diterusake minangka mitra strategis tinimbang pesaing (sing dianggep), sadurunge ngomong babagan integrasi karo Revit, saiki nyatakake 3D Perdata. Interoperabilitas mbuktikake lan bisa dingerteni saka loro gedhe, senadyan saben dina, kita bakal kepincut karo Microsoft, sing ing mangsa ngarep duwe pangaruh penting wiwit Bentley Systems isih dadi perusahaan global gedhe ing kepala warisan kulawarga ).

Cedhak wakil media 70, saka negara 20 sing kene, kanggo ngyakinake dhewe karo mata kita dhewe. IPad stands out, luwih lan luwih umum ing bagean penerbit, uga tweeter, luwih apik tinimbang taun kepungkur; hashtag yaiku #BeIn2011 lan bisa diterusake supaya meh sadhar ing menit.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.