Apa AutoCAD 2008 duwe maneh?

Pitakon apik, apa worth migrating ... utawa ngleksanakake tembelan anyar ing mripat?

Ayo ndeleng sawetara perbaikan:

AutoCAD 2008
Ing 2006-2007 versi kita wis ndeleng dandan ing penanganan blok dinamis, ukuran dinamis, lan pungkasan saka kalkulator baris printah. Ing 2008 kita bisa ndeleng:

  • Penanganan skala ing anotasi
  • Setelan lapisan properti dening viewport
  • Anotasi kepemimpinan saiki bisa diterapake ing macem-macem tujuan
  • Dandan ing penanganan tabel
  • Sampeyan bisa nyambung tabel Excel, tanpa ngimpor
  • Ngatur kolom lan paragraf ing pirang-pirang teks
  • Sawetara sifat ekstra ing dimensi panel 2

Ing tingkat interoperabilitas:

  • Integrasi luwih apik karo Microstation, sampeyan bisa ngimpor lan ngekspor V8 lan XM nganggo file

Ing tingkat sistem operasi:

  • AutoCAD 2008 lumaku ing Windows Vista Enterprise, Ultimate, Business, lan Home
  • Uga nganggo bit 64.

Ing tingkat publikasi, ora ana sing anyar wiwit diterbitake ing pdf lan wdf versi 2007.

Ing tingkat 3D ora ana sing anyar, nanging kita ngarepake supaya nyaman karo kabeh anyar ing versi 2007 (perspektif views, ngethok, langkah demi langkah, dinamis.

Boten wonten ing tingkat presentasi, mung sawetara dandan ing bahan lan cahya, sanajan ing versi 2007 kita seneng efek wates lan transparan uga fungsi drag & drop material lan bayangan ing wektu nyata.

Ing tingkat pitulungan pangguna ora weruh apa-apa kanggo wektu sing suwe, saka animasi ing pusat bantuan, wektu iki dheweke nglakokake Infocenter ... kita isih ora ngerti kok

Nanging yen sampeyan pengin krungu ing swara cantik Lynn Allen, punika wonten ing video lan imajinasi saka kurva sing diasilake kanthi becik.

Sampeyan uga bisa ngundhuh manual AutoCAD 2007 lan 2008 ing kene

5 Balesan kanggo "Apa Panjenengan AutoCAD 2008 duwe maneh?"

  1. sing rampung karo model, sampeyan nggawe akeh model sing perlu tampilan layar ing tata letak, kalebu file referensi

  2. kaya aku bisa nggawe viewport ing MicroStation, ing autocad gampang banget nggunakake tata letak.

  3. PROGRAM INI ADALAH THE BEST THE MARKET IN THE ARCHITECTURAL PART

  4. Aku kudu pindhah perpustakaan saka microstation menyang autocad

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.