Pinten produk AutoDesk worth?

Posting iki dituduhake kanggo sawetara pitakonan sing kerep ditemokake ing statistik Google Analytics:

Pinten punika worth AutoCAD? Endi tuku AutoCAD? ...

Kene daftar cekak produk lan rega

  • (ora kalebu pajak dodolan) sing gumantung ing saben negara
  • Harga nganyari luwih murah
  • Iki minangka rega tuku online langsung saka kaca AutoDesk
  • Kanggo tuku liwat distributor lokal, AutoDesk nduweni wakil regional ing Amerika Serikat, Kanada, Brasil, Argentina, Venezuela, Meksiko lan España nalika saben negara nduweni wakil lokal sing njaga persahabatan iki luwih utawa kurang karo 12% kanggo PPN ... kanggo digunakake minangka referensi negara-negara lingkungan kita
DESAIN UMUM
AutoCAD 2008 / 2009 gambar$ 3,995.00
AutoCAD LT 2008 Lisensi $ 899.00 $ 3,995.00 5
AutoCAD Raster Design 2008 $ 2,095.00
Autodesk Impression $ 495.00
AutoSketch 9 $ 129.00
Simbol 2000 (Blok kanggo AutoCAD) $ 99.00
GEOESPACIAL
AutoCAD Map3D 2008 gambar $ 5,295
AutoDesk MapGuide Studio $ 495
CIVIL ENGINEERING
AutoCAD Civil 3D 2008 gambar $ 7,495
Autodesk Survey 2007 $ 995
AutoCAD Land Desktop 2008 $ 5,395
ELECTROMECHANICAL
AutoCAD Electrical 2008 gambar $ 5,295.00
AutoCAD MEP 2008 $ 4,995.00
AutoCAD Revit MEP Suite 2008 $ 5,395.00
Arsitektur Revit 2008 $ 5,295.00
ARKITEKSI
Arsitektur AutoCAD 2008 gambar $ 4,995
AutoCAD Revit Arsitektur Suite 2008 $ 5,695
Autodesk DesignStudio 2008 $ 4,995
Autodesk VIZ 2008 $ 1,995.00
DESAIN STRUCTURAL
AutoCAD Revit Structure Suite 2008 gambar $ 5,395.00
Struktur Revit 2008 $ 4,995.00
MULTIMEDIA
Autodesk Maya Unlimited 2008 gambar $ 4,995.00
Autodesk Maya Lengkap 2008 $ 1,995.00
Autodesk DesignStudio 2008 $ 4,995.00
Autodesk ImageStudio 2008 $ 1,495.00
Autodesk 3ds Max 2008 $ 3,495.00
Autodesk Combustion 2008 $ 995.00
Autodesk Cleaner 6.5 kanggo Macintosh $ 599.00
Autodesk Cleaner XL 1.5 kanggo Windows $ 599.00
MANUFACTURE
Autodesk Inventor Professional 2008 gambar $ 7,945.00
Autodesk Inventor Suite 2008 $ 5,295.00
AutoCAD Mekanikal 2008 $ 4,495.00
Autodesk SketchBook Pro $ 199.00
PRODUK GRATIS
DWG True ViewReal DWGDWF Writer

Kanggo ndeleng rincian saben produk utawa distributor lokal sampeyan bisa mriksa kaca AutoDesk. Ana uga sing versi pendidikan sing minangka alternatif ekonomi kanggo siswa utawa instruktur.

14 Balesan kanggo "Pinten produk AutoDesk worth?"

  1. Aku ngedol Autodesk Inventor Professional sawetara sing kepengin ngirim email.

    Grace

  2. Good afternoon!, Apa sing bakal dadi rega revisi arsitektur 2014 ing peso Meksiko

  3. Hello, Aku kudu ngerti apa regane lisensi autocad sipil 3d 2013 ing peso Chile, lan suwene saben lisensi luwih akeh ... .Thank sampeyan

  4. Versi LT biaya 1,300 dolar AS.

    Nganyarke saka versi sakdurunge biaya 595 dolar AS.

    Versi penuh biaya meh US $ 4,000.

    Sampeyan bisa ndeleng nalika AutoCAD utawa produk AutoDesk beda biaya kene:
    http://store.autodesk.com/

    Kanthi distributor lokal sampeyan bisa tuku ing itungan.

  5. pinten biaya autocad 2013 ing peso Meksiko utawa ing dolar

  6. Thanks kanggo Luis data, kita bakal nyimpen sampeyan ing atine amarga iki sebabe dheweke sering takon.

  7. Aku ngerti sing lisensi wis dituku mesin pro ... senadyan ana sawetara lisènsi perusahaan utawa ngambang sing ngidini diinstal ing jaringan lan sing bisa nggunakake nomer tartamtu kedhaftar ora ngerti carane iki dianggo ing cilik saka Autodesk

    Salam

  8. Hi .. Aku bantuan akeh tutorial lan aku duwe pitakonan babagan, Yen aku tuku sing lisensi AutoCad 2008, Carane akeh mesin bisa aku instal?

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.