Sing ndadekke AutoCAD ws 1.2

Versi 1.2 saka AutoCAD 2011 WS wis dirilis, sing aplikasi apik banget free AutoDesk sing ngijini sampeyan bisa nyambung online lan ing piranti seluler.

Iku dandan substansial, senadyan kasunyatan sing versi seluler bali menyang kabeh versi sing dianggo online ora. Perbaikan kasebut kalebu:

autocad ws Layouts support. Paling apik, sadurunge sampeyan mung bisa nyambut gawe ing tingkat ruang kerja, nanging kanthi integrasi template kanggo printing sampeyan bisa entuk manfaat luwih akeh babagan presentasi produk final.

Liyane basa Saiki ndhukung Cina, Prancis, Jerman, Italia, Jepang, Korea lan mesthi Spanyol lan Portugis. Muga-muga aplikasi iki bisa diffusion gedhe lan AutoDesk bakal ngupayakake posisi kasebut kanggo njupuk kauntungan saka aplikasi seluler amarga ora ana sing liya sing wani ngadhepi level iki. Ora gratis lan supaya akeh partisipasi ing pasar.

autocad ws Tentative snap Iki apik, supaya ora nggawe kesalahan nalika njupuk titik sing sampeyan ora duwe kontrol apik nalika nggunakake driji -utawa kuku-, werni cilik ing ekstensi lan nuduhake kita penerbangan babagan panangkepan.

Salinan / tempel. Iki ora anyar, meh ora ana ing versi online. Nanging ing tingkat tablet kasebut, aku njupuk donya supaya bisa digunakake kanggo nggunakake rong driji kanggo navigasi ing platform kaca. Nanging ing mburi dalan aku entuk, lan kesan sing nyebabake kinerja urip iku ora iso lali.

Tambahan, drawing freehand, dikenal minangka Sikat, kanggo nggawe cathetan. Lan pangembangan liyane ora penting, uga kanggo Anglo-Saxon Unit Inggris.

Dadi, bukak Itunes lan ngundhuh update ...

Kene sampeyan bisa ndeleng iku digunakake

2 Balesan kanggo "Apa ndadekke maneh AutoCAD ws 1.2"

  1. Hello, apa ana cara kanggo koordinat kanggo ngleksanakake ing situs iki? Aku bakal mbiyantu banget.

    Matur nuwun banget
    Ruben

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.