Arsip kanggo

SuperGIS

Perspektif Geospatial lan SuperMap

Geofumadas ngubungi Wang Haitao, Wakil Presiden SuperMap International, kanggo ndeleng kabeh solusi inovatif ing ajang geospasial, sing ditawakake SuperMap Software Co., Ltd. 1. Coba critakake babagan perjalanan evolusi SuperMap minangka panyedhiya utama saka panyedhiya China GIS SuperMap Software Co., Ltd. minangka panyedhiya inovatif ...

2014 - Prediksi ringkes babagan konteks Geo

Wayahe wis cedhak karo kaca iki, lan kaya adat kebiasaan kita sing nutup siklus taunan, aku bakal nerangake sawetara perkara sing bisa diarepake ing taun 2014. Kita bakal luwih akeh ngobrol mengko, nanging saiki, yaiku taun kepungkur: Beda karo ilmu liyane , ing kita, tren ditemtokake dening bunder ...

3 warta saka Supergeo

Saka pangripta model SuperGIS, kita entuk warta sing pantes diluwari. Departemen Pekerjaan Umum lan Pertanian Fujairah Nambahake kelestarian infrastruktur karo SuperGISFujairah minangka salah sawijining Uni Emirat Arab, ing Timur Tengah. Dheweke mutusake kanggo ngetrapake teknologi SuperGIS kanggo ngatur siklus urip infrastruktur, ...

SuperGIS, kesan pisanan

Ing konteks barat kita, SuperGIS durung entuk posisi sing penting, nanging ing sisih Wétan, ngomongake negara-negara kaya India, China, Taiwan, Singapura - kanggo sawetara jeneng - SuperGIS duwe posisi sing apik. Aku wis ngrencanakake nyoba alat kasebut sajrone 2013 kaya sing wis rampung karo gvSIG lan Manifold GIS; mbandhingake fungsine; saiki ...