Arsip kanggo

SuperGIS

2014 - Prediksi singkat saka konteks Geo

Iku wektu kanggo nutup kaca iki, lan kaya mengkono ing adat saka wong-wong sing ditutup siklus taunan, aku ngeculke sawetara garis saka apa bisa kita nyana ing 2014. Banjur kita bakal ngomong liyane nanging mung dina iki, sing pungkasan taun: Ora kaya ilmu liyane, ing kita tendencies ditemtokake dening bunder ...

3 warta saka Supergeo

Saka panyipta model SuperGIS, kita entuk sawetara warta sing wigati rescatar.Departemen Pekerjaan Umum lan Pertanian Fujairah Mbenakake fasilitas infrastruktur kanthi SuperGISFujairah yaiku salah sawijining Uni Emirat Arab, ing Timur Tengah. Padha mutusaké kanggo ngleksanakake teknologi SuperGIS kanggo ngatur dhaur infrastruktur, ...

SuperGIS, kesan pisanan

Ing konteks Barat, SuperGIS durung ngrambah posisi sing penting, nanging ing Timur, kayata negara-negara kaya India, China, Taiwan, Singapura - kanggo nyebut sawetara - SuperGIS nduweni posisi sing menarik. Aku wis ngrancang kanggo nyoba alat kasebut sak taun 2013 kaya aku wis rampung karo gvSIG lan Manifold GIS; mbandingaken fungsi; kanggo saiki ...