Perbandhingan antara ArcGIS lan SuperGIS (sing saiki ana ing basa Spanyol)

Aku seneng banget mbandhingake, ing kasus iki lan nalika ngrayakake manawa SuperGIS ing basa Spanyol saiki kasedhiya, kita nuduhake perbandingan iki antara ArcGIS lan SuperGIS ing versi desktop. Nerangake manawa sawetara aspek sing padha dibandhingake, aplikasi ESRI / Supergeo liyane sing bakal kita tingali mbandhingake mbesuk.

Perbandingan fungsi antarane ArcGIS lan SuperGIS

Fungsi SuperGISStandar SuperGISProfes. ArcGISDhasar ArcGISAvanz.
Dukungan format X X X X
Vektor: SHP, MIF, DXF, GML, DWG DGN V8, lan liya-liyane. X X X X
Raster: MrSID, GeoTIFF, BMP, GIF, JPG, JPG2000, ECW, PNG, LAN, GIS, etc.  X X X X
Miturut standar OGC (WMS, WCS, WFS, WMTS) X X X (ora WMTS) X (ora WMTS)
Alat konversi data (eg DXF kanggo GEO) X X X X
Alat kanggo mbenerake data ing podo karo (georeferencing spasial) X X - -
Penciptaan lan pemfilteran data

Nggawe, nyunting lan nganalisa data spasial

X X X X
Generate peta lan grafis interaktif  X X X X

Pemetaan

Buku peta 

X X X X

Screening on the fly

X X X X

Nggawe gaya simbol

X X X X

Ukuran lapisan OpenStreetMap

X X X X

Kartografi majeng (umpamane garis smoothing, simplifying, lan liya-liyane)

X X
Editor bingkisan  X X

Geoprocessing

Analisis profesional

X X X X
Desain visual geoprocesses X X X X

Processing data ing blok 

X X X X

Raster Konversi menyang Vektor

X X X
Konversi jenis geometri X X

Manajemen geodatabase

Lee (Akses MDB, SQL Server, PostgreSQL, Oracle Spatial)

X X X X

Tulis (Akses MDB, SQL Server, PostgreSQL, Oracle Spatial) 

X X
Multi-user sunting kelas fitur sing padha ing Geodatabase VV  X X

Integrasi karo server

Sinkronisasi data saka server

X X X X

Gawe cache peta

X X X X

Lingkungan Customizable

X X X X

Plugin kanggo postprocessing diferensial diferensial data (Rinex)

X X X X

Ekstensi analisis

Topologi Analis 

X X

Analyst Spasial

X X X X

Analis Jaringan

X X X X

3D Analyst

X X X X

Analyst statistik spasial

X X X X
Analis Biodiversity X X

Iku menarik kanggo ndeleng carane SuperGIS, tinimbang nggawe fungsi dhewe, nggoleki apa sing kedhaftar wis ngerti ing ArcGIS 10, kaya sing katon ing tabel sadurunge.

Ing kaloro platform kasebut, ArcGIS lan SuperGIS, mung ekstensi analisis topologis sing kalebu ing rilis, lan liyane mbutuhake tuku kanthi kapisah.

Video ing ngisor iki nuduhake urutan jendhela pindho, ing ngendi rutinitas sing padha wis rampung ing program kasebut.

Ing kesimpulan, apa sing dilakoni karo program bisa nindakake perkara sing padha, ing sawetara perkara malah ngluwihi SuperGIS.

Rega banget: SuperGIS regane kurang saka setengah saka ArcGIS.

Lan kanthi kauripan liyane, kanthi nemen kita wis nampa versi SuperGIS 3.1a sing meh pungkasan sing bakal dirilis ing sasi iki, lan ora kaget lan kepuasan ngerti:

Sampeyan wis nyakup basa Spanyol

Perbandhingan antarane ArcGIS lan SuperGIS

Aku kudu ngakoni manawa kita kepengin ngerti SuperGIS sawetara wulan kepungkur motivasi saka kekarepane mlebu pasar sing nganggo basa Spanyol kanggo saingan karo sampeyan karo ESRI. Lan yen ing wektu sing cendhak, kalebu basa kita ... nuduhake agresivitas alat sing lahir ing Taiwan nanging wis mapan ing Asia lan Timur Tengah.

Cara ngganti basa ing SuperGIS

Sampeyan kudu nggawe:

Piranti> ngatur

Lan kene pilih tab Lokal.

 

Terjemahan: Cukup apik.

 

Kanggo lingkungan Hispanik kita, kompetisi apik lan ing pungkasan pemenang iku pangguna, wiwit ana piranti lunak sing kompetitif ing rega sing luwih murah lan wutah sing piranti lunak gratis nduweni daya perusahaan swasta bisa nggarap luwih akeh layanan lan ora njupuk kauntungan saka monopolisasi pasar.

 

Carane apik kanggo SuperGIS, apa sing apik kanggo konteks Hispanik kita.

 

Unduh SuperGIS Desktop

3 Balasan kanggo "Comparison antara ArcGIS lan SuperGIS (sing saiki ana ing basa Spanyol)"

  1. Aku looking for kursus khusus ing arcGIS kanggo properti cadastre
    nggawe ing Ekuador

  2. Sing Fernando. Ing artikel liyane kita bakal ngevaluasi alat lan ekstensi liyane.

    Greetings.

  3. Mung sawetara fungsi Desktop sing dibandhingake. ArcGIS Desktop nduweni akeh ekstensi sing ora disebutake. ArcGIIS Server, ArcGIIS Online, ArcGIS Runtime kanggo pangembang platform apa wae (Android, IOS, etc) utawa obrolan.
    Ayo padha nduwe kesimpulan dhewe babagan apa sing bisa ditiru lan apa ora. ArcGIS wis suwe ora dadi prodhuk kanggo dadi platform sing nyedhiyakake organisasi kanthi sarana teknologi, isi sing dibutuhake kanggo analisis lan aplikasi kanggo ngeksploitasi informasi kanthi para ahli GIS lan pengguna sing mung butuh peta pinter kanggo njupuk keputusan sing luwih apik ing dina, dina.
    regards

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.