Dolanan kanggo nyambungake AutoCAD karo ArcGIS

gambar Ayo njlentrehake sing AutoCAD

Kita ora ngrujuk menyang AutoCAD Peta utawa Civil3D, sing nyambung menyang layanan OGC nanging kanggo versi AutoCAD 2007 sing cetha, yaiku, amarga nduweni fungsi georeferencing.

Ayo njlentrehake apa ArcGIS:

  • Ora nyambung menyang Geodatabase utawa mxd disimpen sacara lokal
  • Ora ono layanan sing digawe liwat ArcIMS tradisional (ora ngomong)
  • Nanging kanthi layanan digawe liwat ArcGIS Server, dadi host lokal, intranet utawa internet.

Ayo njlentrehake dolanan sing

  • Iku alat gratis sing digawe dening ESRI"ArcGIS kanggo AutoCAD" sing diunduh, diinstal sing ngidini sing saka AutoCAD sampeyan bisa nelpon layanan data sing diwenehake dening ArcGIS Server.
  • Sampeyan mbutuhake nuduhake URL layanan kasebut, lan jinis jangkoan kanggo ngundhuh. Banjur disimpen ing Manager Lapisan lan bisa ditangani minangka lapisan.
  • Iku uga ngresiki simbologi lan sifat kaya sing dicet ing ArcGIS lan sampeyan bisa nemokake data saka tabel sing gegandhengan.

Kita mikir iku inisiatif apik kanggo nambah interoperability karo umum CAD tools, amarga ing titik iki mara wis ngerti yen alternatif ngekspor lan ngimpor kudu ngilangi; sanajan perlu kanggo ndeleng apa sing diarani pangguna lan yen diarani luwih gampang disambungake liwat ArcSDE menyang geodatabase.

Kene sampeyan bisa download

Kene sampeyan bisa ndeleng video saka dolanan ing tumindak.

4 Balesan kanggo "Dolanan kanggo nyambung AutoCAD karo ArcGIS"

  1. Hi, aku ngundhuh aplikasi lan aku mlayu, aku ora ngerti GIS kaya aku butuh bantuan.
    Contone, aku pengin nyambung menyang, sing wis dadi peta ora server kaya aku bisa nindakaken?
    Grcias

  2. Aku pengin nganyari karo program migunani kanggo karyaku

  3. Iku kudu URL sing ngawula data miturut standar OGC liwat ArcGIS Server.

    Ing negara sampeyan, sampeyan kudu mriksa apa layanan sing kasedhiya.
    Aku sing ing kaca ESRI ana katalog layanan sing kasedhiya.

  4. hello, Aku nginstal ArcGIS kanggo AutoCAD ing mesinku lan aku entuk kesalahan InvalidURI: URI kosong.
    Aku kepengin ngerti yen aku mung bisa masang file internet lan kepiye aku apa utawa apa kaca sing kompatibel.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.