Bentley Geopak, kesan pisanan

bentley geopackSimilarly (ora akeh) kanggo apa AutoDesk Civil nawakake 3D, Geopak minangka seri saka Bentley aplikasi kanggo Teknik Sipil karo kang wis rampung kanggo topografi, model terrain digital, desain dalan lan sawetara geoteknik. Sanajan pungkasan iki kita wis ngerti yèn bakal diluncurake sawise akuisisi Software GINT.

Run Geopak

bentley geopackSawise diinstal, ora nggawe lambang tartamtu kanggo Geopak, nalika mlaku Microstation diaktifake kanthi otomatis. Yen ora kelakon, wis rampung ing Aplikasi> Bentley Civil> Aktifake Bentley Civil

Sing kalebu Geopak.

Ing tingkat umum, minangka Bentley Civil kalebu sawetara fungsi, Power Civil minangka varian karo alat sing luwih sithik lan sawetara adaptasi marang lingkungan Hispanik kayata Daya Sipil kanggo Spanyol.

bentley geopackFungsi Bentley Civil yaiku:

  • got
  • landscape
  • Road
  • situs
  • survey
  • Sewer banyu

Senajan sancocho saka alat wis ditambah karo pandhu arah tugas ngendi padha kacathet ing tingkat tugas kanthi cara ing ngisor iki:bentley geopack

  • Alat Cadd
  • survey
  • Geomtry
  • Piranti DTM
  • situs
  • got
  • Sewer Water
  • Plans Preps & Quantities
  • landscape
  • Geotechnical

Iki cara sing luwih apik kanggo operate, amarga senadyan sawetara diulang, luwih gampang digunakake amarga dikelompokake miturut panggunaan umum kayata:

Survey: Kalebu tugas kanggo ngimpor data peralatan topografi / gps, nyunting, nggawe koreksi diferensial, ngekspor menyang format liya, ngirim bali menyang lapangan, lan liya-liyane.

situs: Iki kalebu penanganan jilid, nyiapake platform, ngethok, ngrancang dalan lan urbanisasi, lan liya-liyane.

Piranti DTM: Iki tetep ing tingkat umum kanggo mbangun model digital, kontur, profil, lan liya-liyane. Senajan alat sing perlu kanggo Situs lan Survey dienggo bareng, kayata nggawe peta kemiringan, fungsi kanggo ngimpor utawa ngekspor, etc.

Kesimpulan awal

Ing babagan fungsi, donya beda banget karo Civil3D, sing saya nemokake luwih praktis amarga dibagi antarane objek lan konfigurasi, dene Geopak tetep ing tingkat tugas, proyek lan template. Kaya Microstation karo AutoCAD, Bentley Civil njupuk sawetara dina kanggo ngreset logika manungsa, nanging tetep konsisten, yen sampeyan mbandhingake Bentley Site V8i karo SiteWorks 95.

Gegandhengan kinerja peralatan: Aku ngajeni. Proses baris 230,000 saka IGN dwg sing dikirim kula kanca saka Guatemala ing dina liyane, ing Civil3D nyebabake mesin ambruk sawise patang menit, ngeculake pesen ngetokake memori ora cecek. Ing Geopack 42 ana menit, puteran lan nuduhake obyek apa wae, nanging pungkasane dheweke mlebu minangka breaklines ing gsf lan diowahi dadi TIN ing menit 2. CPU ngrambah 49% lan manawa memori PC tetep terus dilakoni.

bentley geopack

Kita bakal weruh piye carane rutinitas sing padha sing kita weruh sadurunge karo 3D sipil.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.