Bentley Peta PowerView V8i, Tayangan Pertama

Aku entuk versi PowerView V8i Pilih Seri 2 (versi 8.11.07), baris ekonomi ing wilayah pemetaan sing Bentley ngarep-arep eksploitasi. Ing wiwitan, sawetara mamang saya wis ilang ing entri kasebut sadurunge nalika aku nuduhake garis telu saka wilayah geospasial kanggo 2011.

BentleyMap_Image2 Kanggo miwiti, tinimbang dadi versi winates, nduweni kapabilitas sing luwih gedhe. Nanging, paradoks sing saiki kurang saka US $ 1,350; Mulane aku mbayangno bakal duwe kemampuan luwih murah tinimbang PowerMap Select Series 1 sing mlaku ing sekitar US $ 1,495. Bentley nyinaoni versi kasebut ing pasar minangka piranti ekonomi, sing kalebu kemampuan Peta Bentley lan kabeh kakuwatan Microstation ing lisensi tunggal. Iku luwih murah tinimbang Microstation bae.

Kanggo iki, apa sing wis ditindakake yaiku ngoptimalake beda versi ing ngisor iki (Bentley Map V8i) sing kalebu Alat cadastre lan MapScript -iki siji nganti meh US $ 4,000- Kanggo kasus sing luwih asem, Bentley Peta Enterprise wis ngluwihi US $ 7,000 miturut tabel komparatif sing Bentley wis digawe publik.

Dadi, PowerMap Select Series 1 bakal stagnate ana, bakal diluncurake tanpa mikir yen PowerView Select Series 2 luwih kuwat lan biaya kurang. Para panganggo PowerMap Field lan PowerDraft bakal dadi sing bakal ndeleng luwih akeh babagan alat panyunting,

Ing Graphic ing ngisor iki aku nuduhake prabédan antarane panel tugas Microstation normal karo Bentley PowerView. Kabeh piranti Microstation kanggo mbangun, nyunting lan nyusun tata letak yaiku; ing beda -ndeleng panel sisih kiwa- yen alat kanggo nggawe animasi, visualisasi canggih, pemodelan 3D lan lumahan ora kalebu; sampeyan bisa ndeleng 3D nanging alat kasebut ora teka kaya ing kasus versi lengkap yen sampeyan nggawa Bentley Peta.

Bentley Map kalebu kabeh alat analisis, kajaba skrip, analisis spasial lan jaringan. Babagan interoperabilitas ora kalebu ekstensi FME, uga ekspor kanggo format GIS dikurangi, mung kanggo format Google Earth lan CAD. Bisa numpuk sawijining basis data Oracle, nanging mung diwaca, tetep ana ing njaba manajemen topologi ing Oracle utawa pemasukan data; ora bisa ngasilake Aku model sanajan dheweke bisa maca.

Minangka kanggo dandan, klebu pribadi kanggo Review lan Markup (iki mung ana ing lisensi iki) soko padha apa sadurunge rampung karo Redline nanging luwih potensial, plus jumlah dandan umum sing diwenehake Pilih Series 2 . Ing tingkat saka versi, wis iku digabung pin kanggo ndandani panel utawa ngirim minangka Tab Kiri, kayata AutoCAD Ribbon.

Bentley Peta PowerView Pilih Seri 2 (8.11.07)
microstration daya bentley

Microstation V8i Pilih Seri 1 (8.11.05)
microstration daya bentley

Kekurangan PowerView V8i

Kerugian sing paling gedhe yaiku ora nggabungake alat dhasar kanggo pambangunan peta, utamane topologia, pembangkit listrik lan mung ndhukung model (tata letak) dening dgn. Misale jek barbaritas kanggo njupuk saka pangguna biasa sing duwe lisensi PowerMap V8i lan apa sing dikarepake kanggo tuku lisensi liyane tanpa arep ngeterake lisensi sabanjure.

Nanging, ora ana sing bisa dipecahake dening wong sing ngerti galaksi Microspas:

Contone, ora ngidini nggawe luwih saka siji model, nanging ora nyegah duplikat sing ana, sing nemokaké kahanan iki kanthi ngeklik tombol tengen lan milih duplikat.

Banjur, kanthi ora kalebu pembersihan topologi, sampeyan kudu nyalin saka PowerMap V8i file cleanup.ma lan cleanup.dll sing dibutuhake ing alamat:

C: \ Program Files \ Bentley \ MapPowerView V8i \ MapPowerView \ mdlsys \ asneeded

Lan nglakokna, iki mung ditulis ing baris perintah keyin: MDL SILENTLOAD CLEANUP

Supaya ora wedi, amarga kabeh sing ana iku rutin aktif sing ora aktif saka menu bar lan mdls ora digabung. Luwih apik kanggo kabeh, tinimbang versi sing wis ana (Peta, Rancangan, Lapangan, Kartu Cadastre, Skrip) saiki disederhanakake dadi telung skala ing wilayah geospasial ing tingkat desktop.

Nalika arep pindhah

Kanggo kanca-kanca sing pengin tetep karo versi Microstation V8 2004, saran kanggo pindhah. Ora dadi luwih pangertèn kanggo tetep karo alat kanggo supaya dawa senadyan format V8 DGN tetep padha. Ing BeTogether anyar May 2011 Bentley announced pembangunan ing interaksi karo Microsoft nanging antarane garis dikonfirmasi sing njaga support kanggo versi iki nganti 2014, taun Microsoft bakal mbusak Windows XP kanggo.

Aku versi iki bakal sing dianggo dening Catastros sing duwe pilihan kanggo Microstation, sing seneng CAD kang ndadekake GIS, lan rega potensial minangka XFM. Nanging ing tantangan kanggo Bentley tetep padha ing baris iki: Bangunan munggah loropaken menyang Administrator Panel Geospatial, paling aku wis katon kanggo mbangun kelenjar XML kanggo proyèk pemetaan nanging karo alangi sing ndadekake unattractive kanggo kedhaftar sing ora ngerti Geographics .

2 Balesan kanggo "Bentley Map PowerView V8i, First Printing"

  1. Hello sore apik aku duwe tanah karya saka 5 taun kita wis dilatih dening Cooperation Spanyol, aku duwe piranti lunak desain maps PowerMapV81 saka Bentrey nanging mung kompatibel karo Windows lan nggunakake sistem operasi free ing kasus iki Linux karo versi saka Ubuntu Aku butuh yen ana versi kompatibel karo sistem operasi gratis iki, matur nuwun banget.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.